päivä mun kanssa

kuulumiset, päivä mun kanssa

Helouuu! Nämä ovat suositumpia postauksia edelleen. Tykkään kyllä itsekin lukea toisten päivistä ja siitä mitä kaikkea ne sisältää. Mietin myös, että olisi joskus kiva tehdä ”työviikko kanssani” tyyppinen postaus, koska siitä hahmottaisi hyvin kuinka erilaisista paloista työni koostuu. 🙂 Nyt siis viikon ensimmäinen päivä kanssani!

<3Sara

07.00-10.00 / Herättiin tyttöjen kanssa ja kiitin itseäni, että olin laittanut lapsille kaikki vaatteet ja tavarat edellisenä iltana valmiiksi. Aamu sujuu niin helposti, kun kaikki kamppeet on kasassa ja mitään ei tarvitse etsiä/säätää. Aamulla tosin googlasin sään ja aloin pohtimaan mitkä vaatteet olisi lapsille parhaat ulos. Tein äkkiä mulle smoothien (jonka kuvasin vasta juonnin jälkeen, ups 😀) josta löytyi: banaani, sitruunan mehua, mangoa pakasteesta, pinaattia ja vettä. Pakko saada heti aamusta edes vähän syötävää/juotavaa.

Päiväkodilla kävin Matildan open kanssa keskustelun ja siitä jäi todella hyvä fiilis. <3 Vitsit se arvostuksen määrä mitä koen meidän tyttöjen ihanaa päiväkotia ja kasvattajia kohtaan. Niin mahtavaa, kun voi jättää lapset hoitoon hyvillä mielin ja ammattilaisten hoiviin. Keskustelun jälkeen suuntasin kotiin aamupalalle ja avasin hetkeksi koneen. Julkaisin myös päivän kamppiksen ulos ja vastasin edellisen illan whatsapp viesteihin.

10.00-14.00 / Suuntasin kahville kaverin luokse ja samalla ostin häneltä raskauteen sopivan toppatakin. Ajattelin, että en hommaisi takkia mutta kun kuulin, että sellainen löytyisi käytettynä tartuin heti mahdollisuuteen. Nyt pysyn lämpimänä ja saan myös vähän siistimmän takin tarvittessa päälle :). Mun takit, jotka mahtuu mulle läpi talven, ei ole ehkä niitä edustavimpia. Kahvittelun jälkeen suuntasin kotiin ja juttelin yhden puhelinpalsun. Sen jälkeen autoin Mikkoa kuvaushommissa, kuvasin kotona (..ehkä viimeisen kerran, nyyh </3 .. pian kirjoittelen aiheesta) ja syötiin lounasta.

14.00-17.30 / Mikko lähti viemään mua keskustaan ja suuntasin Asenteen studiolle äänittämään podcastia. Otin yhteyden Johannaan Lontooseen ja nauhotettiin ensi viikon tiistain ilmestyvä jakso. Tänään muuten uusi jakso on kuunneltavissa! 😉

Äänitysten jälkeen vastailin maileihin ja lähdin kohti kotia. Kävin nappaamassa metroon syötävää ja näpytellin puhelimella viestejä.

17.30-21.00 / Pääsin kotiin ja oli ihanaa nähdä tyttöjä. Pelattiin Kimbleä ja juteltiin päivästä. Mikolla on puhelimessa appi, josta seuraamme vauvan kehitystä. Meistä on kivaa seurata vauvan kasvua ja tytöt odottavat myös aina ihan innoissaan minkä kokoinen vauva on aina seuraavalla viikolla. 😀 On ollut muutenkin hyvä, että Mikko kertoo tarkemmat infot, koska mulla on taipumusta murehtia turhaan ja lukea eri aiheista pikkutarkasti. Maanantaisin meillä vaihtuu aina rv, joten siinäkin mielessä on ihanaa kun uusi viikko vaihtuu. Tehtiin iso iltapala johon kuului riisipiirakoita, viikonlopulta jäänyttä pannukakkua ja rahkaa. Iltapesujen ja satujen jälkeen keitin kupin teetä ja avasin koneen. Järjestelin tulevia töitä ja tsekkasin kalenterin kuntoon.

21.00-22.30 / Käytiin saunassa ja siitä nukkumaan.. <3 Huomenna onkin jännä päivä, kun pääsemme kurkkaamaan vauvaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sarppa 05.11.2019

  Kuulostaa kivalta päivältä! Ootko jaksanut ihan hyvin päivät, nukutko esim päikkäreitä koskaan? ? Mietin kun teillä on ilmeisesti se väliaikais muuttokin tulossa ja kaikkea tohinaa, itse olin raskaana ihan loppu 😀 Ihanaa kun pääsette ultraan tänään, tsemppiä ja kivaa viikkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2019

   🙂 Välillä jaksan hyvin ja välillä en jaksa yhtään 😀 tänään just puhti loppui ihan kesken. Kiitos <3 ja ihanaa viikkoa kans sinne 🙂

   Vastaa
 2. Riikkauuu 05.11.2019

  Nää on edellee lempparipostauksia!
  Toi työviikko postaus ois tosi hyvä❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2019

   ihana kuulla 🙂 hei kiva, mä toteutan! <3

   Vastaa
 3. Aino 05.11.2019

  Olis kyllä tosi kiva kuulla mitä sun työviikko pitää sisällään, kun toisaalta itse ajattelen että on kiva ”suorittaa” tehtävät/työt valmiiksi ja sitten ottaa rennommin.? Mutta ainakin sun päivä kuulosti tosi ihanalta kun oli työtä ja vapaa-aikaa vähän kuin sekoiteltu? ihanaa iltaa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2019

   Hei kiva kuulla, että kiinnostaa 🙂 Yleensä päivät on juurikin hyvin sekotettuja 😀
   Ihanaa viikkoa myös sinne <3

   Vastaa