perjantain kuulumiset

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset

Moi! Onpas viikko vierähtänyt nopeasti. Meillä on nyt extra vauhdikkaat viikot käsillä, kun muutamme väliaikaiseen kotiin ja samalla tontilla tapahtuu paljon. Lisäksi tämä on yksi vuoden vilkkaimmista ajoista työrintamalla. 😀

Olen kuluneen viikon aikana miettinyt moneen otteeseen nykyistä kotia ja mitä kaikkea täällä ollaan koettu. On hassua ajatella, että ollaan asuttu tässä kodissa pisimpään kaikista kodeista. Meille ehtii tulla nippa nappa kolme vuotta täyteen! 😀 Lähteminen tuntuu haikealta ja mietin  vaan, että haluan olla piiiitkään meidän uudessa kodissa. Uskon, että sinne rakennamme meidän pitkäaikaisen kodin. <3 Toisaalta, jos katson menneisiin vuosiin, niin ollaan muutettu tasaisesti ja tykätty siitä. Uusi rakennusprojekti jossain vaiheessa ei ole siis mitenkään kaukaa haettua. 😀

Tänään menen Nenäpäivään 19-21 vastaamaan lahjoittajien puhelinsoittoihin. Ihanaa olla mukana näin tärkeässä päivässä. <3 Sen jälkeen menen äidilleni yökylään ja tytöt&Mikko tulee hakemaan mut huomenna ja syödään yhteinen aamupala. Äitin aamupalat on muuten ihan parhaita!

Nyt lepoa sohvalla.. Väsyin ihan totaalisesti meidän kauppareissulla. Tytöt ovat olleet loppuviikon kotosalla ja on ollut kivaa puuhailla yhdessä. Huomaan kuitenkin, että nämä multitaskaus päivät verottaa ja kroppa huutaa LEPOA! Se on erityisen tärkeää nyt kun masussa kasvaa pieni <3. Kirjoittelen raskauskuulumisia viimeistään sunnuntaina. Ihanaa viikonloppua! Tässä vielä muutama kuva meidän olkkarista. Pian huonekorkeus vaihtuu 5.kerroksen kolmioon ja sen jälkeen päästään ihastelemaan korkeita hirsiseiniä. :))

<3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. HM 09.11.2019

  Tämä oli jotenkin tosi kivan tavallinen postaus. Sun blogia on muutenkin kyllä hirveän mukava lueskella, tänne tullessa kun tulee jotenkin aina hyvä mieli. <3

  Ollaan monesti ystävien kanssa mietitty kaupallisuutta, ja esimerkiksi instagramin puolella yleisesti bloggaajilla sitä on aika paljon. Huomaan, että se monia ärsyttää ja saa ehkä lopettamaan seuraamisenkin, jos sitä on liikaa. Tästä tulikin mieleen, että olisi tosi mielenkiintoista lukea vaikka joku postaus, jossa pohdit sitä, ja ehkä avaisit jotain sun näkökulmasta. Kun seuraajat näkevät vain (näin karkeasti yleistettynä) sen ”kaupallinen yhteistyö” -julkaisut seuratuilta, eikä ehkä sitten tule ajatelleeksi muuta.

  Älä siis missään nimessä ymmärrä väärin, tarkoituksenani ei ole ollenkaan sulle kohdistaa kritiikkiä, vaan olisi vain tosi mielenkiintoista ja avartavaa lukea pohdintoja tuosta aiheesta bloggaajan näkökulmasta. Ymmärrän kyllä, että tietty tuollainen postaushan voi myös aiheuttaa jotain kritiikkiä, mutta se oli vaan idea, joka pulpahti mieleen!

  Pakko vielä mainita, että teidän podcast on sairaan hyvä! Oon kuunnellut sitä pitkään ihan ykkösfanina, heh! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2019

   Kiva kuulla <3

   Ymmärrän hyvin. Kiitos viestistä 🙂 Monesti kamppikset ajoittuu lähekkäisille päiville/viikoille, jolloin tulee se fiilis, että kaupallista on koko ajan. Mutta hei voisin hyvin kirjoitella aiheesta enemmän joku kerta! 🙂
   Heii ihan huippua, että tykkäät meidän podista <3 Jee! Kivaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. ida ihana 09.11.2019

  Ihanan kotoisia kuvia ja kylläpä tuo teidän koira on niin supersöpö! <3 Hienoa myös, että uskallat antaa itsellesi aikaa levätä ja arvostat sitä, se on supertärkeää, mutta helposti ainakin itseltä unohtuu helposti just silloin kun on paljon kaikenlaista ja se olisi kaikkien tärkeintä!
  Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.11.2019

   Joo sama täällä, että välillä tuppaa unohtumaan. <3 Ihanaa viikonloppua myös sinne <3

   Vastaa