torstain kuulumiset

kuulumiset

Moikka! Ihan ekana pakko hehkuttaa eilistä <3. Mun isosisko sai vauvan!! Läpi yön kurkin puhelinta ja aamulla sitten saimme ilouutisen. Ihana, pieni, tummatukkainen serkkutyttö meidän tytöille! Tuntuu kyllä niin spesiaalilta aina kun perhe kasvaa. Ei ole itsestään selvyyksiä nämä asiat <3.

Tänään on ollut tehokas aamu. Heräsin seiskan aikaan ja siitä saakka oon selvittänyt erilaisia asioita ja tehnyt paljon semmosta juoksevaa toimistohommaa. Töiden väleissä reagoin aina parhaani mukaan mahdollisimman nopeasti myös rakentamiseen liittyviin kysymyksiin ja selvittelen erinäisiä asioita. Meidän arki onneksi mahdollistaa sen, että pystytään hoitamaan näitä juttuja töiden lomassa, mikä on tosi jees. Monesti nuo rakentamiseen liittyvät kysymykset on sellaisia mihin olisi hyvä reagoida suht nopeaa. Kohta laitan itseni valmiiksi ja suuntaan keskustaan tapaamiseen.

Tämä ja ensi viikko huipentuu muuttoon, kun siirrymme väliaikaiseen kotiin. Ajattelen vieläkin, että tämä muutto tulee olemaan siinä mielessä raskaampi, että nyt käydään kaikki tavarat läpi ja tsekataan tarkkaa mitä lähtee mukaan. Oon myös paljon miettinyt tavaran määrää ja sitä kuinka olisi kevyempi ja onnellisempi olo ilman sälää. Uuteen kotiin haluan hengittävän ympäristön, niin että jokaisella tavaralla on oma paikkansa.

Tontilla hommat etenee vauhdilla ja kaikki sujuu hyvin. Melkein joka päivä on isoja muutoksia ja koti rakentuu vauhdilla. Talolla kävi muuten hirsipaikkaaja ja hän sai kun saikin kaikki valumajäljet sekä pylväästä tulleet reijät piiloon. Mielettömän hienoa jälkeä. 🙂 Tiistaina tuli myös takka ja ihasteltiin sitä kilpaa. Pitää käydä kuvaamassa teille joku päivä, mutta nyt tuo harmaa sää yhdistettynä siihen, että talolla ei ole hetkellisesti valoa on aika hankala. 😀 Oon myös miettinyt, että rakennan blogiin muutaman toistuvan postaussarjan. Nyt kun masu kasvaa ja talo valmistuu, niin alan päivittämään näitä molempia säännöllisesti, kerran viikkoon. 🙂 Palataan siis pian asiaan!

<3Sara

kuvat / Amanda Aho

kengät / Timberland*

housut / äitiys leggarit h&m

paita / Monki

laukku / Louis Vuitton

korvikset / & Other Stories

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Kata 14.11.2019

  Onnea tädille! <3 mun sisko sai myös vauvan pari viikkoa sitten!! niin ihania juttuja <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2019

   kiitos <3 oi ihanaa, onnea kovasti myös sinne 🙂

   Vastaa
 2. Tsemppiä muuttoon. Toivottavasti ei mene liian raskaaksi. ? Ihana, rento asu. ? Tykkään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.11.2019

   Kiitos paljon 🙂 <3

   Vastaa
 3. ida ihana 14.11.2019

  Onnittelut siskolle, varmaan tuntuu jotenkin ihanalta, kun olette voineet jakaa odotukseen liittyviä tunteita ja kohta vaua-arkeen, ja tietysti varmaan vähän myös kierrättää vaatteita ym 🙂 <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa