raskausajan pukeutuminen

raskaus

Moikka! Täällä on meneillään nyt rv24+. Nämä ovat ihanat viikot siinä mielessä, että vauvalla alkaa olla jo selvitymismahdollisuudet. Tottakai jokainen viikko on äärimmäisen tärkeä ja onneksi mitään ennen aikaiseen synnytykseen liittyvää ei ole näkyvissä. Pieni pyörii mahassa siihen malliin pitkin päivää ja nyt tuntuu sekä näkyy liikkeet mahan päältä.

Oon kertonut aiemminkin, että siirryin käyttämään jo raskauden alusta äitiysvaatteita. En pysty pitämään mitään tiukkaa tai kiristävää mahan kohdalta, joten erityisesti alaosat ovat tuoneet pään vaivaa. Mitä pidemmälle raskaus etenee sitä vähemmän on mukavia vaatteita ja pitää kurkkia enemmän Mikon vaatteiden puolelle. 😀

Tykkään siitä, että maha näkyy ja en pyri piilottamaan sitä vaatteilla (ihan kun se olis ees mahdollista 😀). Kuitenkin kireät vaatteet ei tunnu mukavilta päällä ja käytän enemmän löysähköjä neuleita/huppareita tai mekkoja. Välillä laitan tiukan topin tai teepaidan ja yhdistän sen farkkujen sekä neuletakin kanssa. 🙂 Alkuraskaudessa tykkäsin oversize vaatteista, mutta nyt ne saa mut näyttämään vaan hassun malliselta.

Luottovaatteet:

farkut / Tykkään eniten ”löysistä” malleista. Pillifarkut ei jotenkin houkuttele, joten pärjään hyvin näillä kuvissa näkyvillä farkuilla läpi raskauden.

sukkahousut & leggarit / Käytän farkkuja muutaman kerran viikossa ja loput päivistä menee äitiyssukkiksissa tai -leggareissa. Ne ovat ihanan mukavat ja pehmoiset päällä.

alusvaatteet / MUKAVUUS ennen kaikkea. Ostin Cittarista sloggin zero feel mustat liivit ja en ole muita sen jälkeen käyttänyt. Niin mukavat, miellyttävää materiaalia ja sopii kaikkien vaatteiden alle. Ostin myös ekaa kertaa äitiysalkkareita ja ne ovat olleet ihan super hyvät!

kengät / Suosin eniten kenkiä jotka saa laitettua ilman vetskaria tai nauhoja. Kaikki pistokkaat ovat siis jees! Toinen pointti on se, että kengät ei saa olla liukkaat. Kehon painopiste muuttuu koko ajan ja olisi kamalaa kaatua pahasti tuolla liukkailla teillä.

takki / Ajattelin, etten osta raskausaikaan tarkoitettua toppatakkia, mutta sainkin sellaisen kaveriltani ja hyvä niin. Nyt pysyn ainakin lämpimänä myös kun tulee pakkasta. Alkutalvesta mulla on ollut eniten käytössä kuvissa näkyvä Espritin villakangastakki. Se tuo kivasti ryhtiä asuihin ja on mukavan väljää mallia. Käytän tätä takkia lähestulkoon aina aukinaisena, koska kiinni se näyttää vähän hassulta. 😀 Kokeilin myös tänään mun turkoosia sametti toppatakkia ja uskon, että sekin mahtuu mulle läpi raskauden!

Näistä kuvista ei kyllä hahmota, että maha kasvaa keski-yläkäyrällä ja on jo ihan kunnon kokoinen. Olen nauttinut tästä raskaudesta kyllä eniten ja tämä kasvava maha vain ilahduttaa. Nyt toivon kovasti, että saadaan muutto hoidettua ennen pienen syntymää ja sitten päästään totuttelemaan elämään viisi henkisenä perheenä uuteen kotiin. <3 Kirjoitan huomenna lisää raksan menosta!

Ihanaa iltaa! <3Sara

 

housut / h&m

kengät / Timberland*

huppari / adidas*

takki / esprit*

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Marianne 03.12.2019

  Ovatko farkkusi äitiysmallia?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2019

   joo!!

   Vastaa
 2. Mä niin nautin pukeutumisesta kuopuksen raskausaikana. Esikoisen kanssa taisin vetää samoissa legginsseissä ja paidassa alusta loppuun. ? Ja mulle pillifarkut ovat parasta mitä tiedän, joten olin ihan taivaassa mammafarkkujen kanssa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2019

   Kuulostaa tosi ihanalta 🙂

   Vastaa
 3. Heidi 04.12.2019

  Heippa! Löytyyköhän tuota takkia mahdollisesti enään mistään? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2019

   Moikka!
   En löytänyt ainakaan nyt googlettelmalla :/ En osaa sanoa josko liikkeestä löytyisi 🙂

   Vastaa
 4. Ilona 04.12.2019

  Mistä ja minkä merkkisiä äitiyssukkahousuja oot ostanut? Vinkit ois tarpeen, niin vois käyttää myös mekkoja ? Ihanaa odotusaikaa ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2019

   Oon ostanut h&m ja tykännyt erityisesti ohuista sukkiksista 🙂 Mulla menee aina tosi nopsaa varpaan kärki läpi, mikä on aika ärsyttävää.. mutta muuten tykkään kovasti sukkiksista 🙂 Samoin sinne <33

   Vastaa
 5. Juliaana 04.12.2019

  Voi kun ihan säihkyt! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2019

   Kiitos paljon <3

   Vastaa