Vihreää samettia

kuulumiset, me, muoti, ootd, pohdintaa, raksa, raskaus, tyyli

Moi! Alla ajatuksia mitkä ovat tällä hetkellä mielessä. <3Sara

Yhteinen aika / Tällä ja viime viikolla loppuvuoden kiireet ovat olleet suurimmillaan, mutta meillä on ollut Mikon kanssa kivasti aikaa yhdessä. Meidän työt ovat menneet niin, että ollaan pystytty pitää yhteisiä työpäiviä. On ollut tosi kivaa käydä yhdessä lounaalla ja saada muutenkin seuraa päiviin.

Viherä sametti / Mä RAKASTAN tätä kuvissa näkyvää takkia. Säät ovat olleet sen verran leudot, että tämä takki ei ole päässyt käyttöön kun ihan muutaman kerran tänä talvena. Varsinkin näin joulun alla tuo vihreä sametti on musta aika ihana. Takki on myös sen verran over size, että veikkaan sen menevän kiinni läpi raskauden.

Seitsemännellä kuulla / Viikot vierii! Ihanaa <3 En muista olenko kertonut teille siitä, että tämä vauva on aikasen aktiivinen tapaus ainakin mahassa. Tietty istukan paikka vaikuttaa siihen, että tunnen liikkeet niin hyvin.. Mutta silti tuntuu, että tämä vauva on vilkas tapaus. 🙂 On ihanaa tuntea potkut pitkin päivää ja todeta että kaikki taitaa olla hyvin. Päästään ensi viikolla kurkkaamaan vauvaa Kaunis Odotus luokse ja ajateltiin ottaa meidän tytöt mukaan. He odottavat innolla mitä tuleman pitää. 🙂

Mimosan 4.v / Tänään juhlittiin Mimosan ensimmäisiä kaverisynttäreitä. Talo täyttyi kahdeksasta pienestä 3-5 vuotiaasta. Meillä oli pinjata, onginta, herkuttelua ja vapaata leikkiä. Synttärit eivät olisi voineet mennä paremmin. <3

Talo / Me käydään tontilla päivittäin ja nyt kun tapahtuu paljon nopeassa ajassa, pitää olla hereillä ja reagoida nopeaa. Mieli käy myös malttamattomaksi ja lasketaan viikkoja siihen koska päästään uuteen kotiin. Pian tulossa lisää postauksia aiheesta. En malta odottaa kaikkia niitä sisustusaiheita mitä haluankaan toteuttaa. Varmaan aika sisustus- ja vauvan täyteinen vuosi 2020 tulossa blogiin. 😀

Kipeys / Siis millä tuurilla juuri viime postauksessa kerroin kuinka terveinä ollaan pysytty!? Niin osaatte varmasti arvata, että nyt täällä köhii 2/4. Minä ja Matilda ollaan nyt iltaan kohti alettu köhimään ja niiskuttamaan entistä enemmän. Kuumetta ei ole, mutta täytyy nyt katsoa miten tilanne etenee. Huomenna olisi kahdet eri pikkujoulut, joten pitää toivoa että päästään paikalle. <3

sukkikset / h&m äitiys

kengät / Timberland*

neulemekko / Lidl*

takki / nakd*

laukku / louis vuitton

*saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Suvi 12.12.2019

  Ihanan muhkean näköinen takki. Varmasti lämminkin. Pitäisi itsekin käyttää enemmän värejä myös takeissa eikä aina mennä musta-harmaa-akselilla. Mielenkiintoinen tuo värikysymys. Aina tuon sävyisten kohdalla osa sanoo että väri on vihreä ja osa, että se on sininen. Minusta tuo on selkeästi sininen ainakin kuvien perusteella. Kiinnostavaa miten erilailla ihmiset näkevät värit. Olisi hauska nähdä joskus tällainen ”kiistanalainen” väri sen vastapuolen silmin. Näkisi onko kyse vain erilailla näkemisestä vai sanan erilaisesta määrittelystä. Ehkä lopetan ennen kuin menee liian filosofiseksi 😀 Ihanaa joulunodotusta (ja muutakin odotusta) teille koko perheelle <3 Meille odotellaan pikkuista suunnilleen samoihin aikoihin kuin teille. Sen takia erityisesti vauvakuulumiset kiinnostaa 🙂 Täältä ja papupadasta niitä seuraan innolla. Toki muutenkin mukava lukea jutustelujasi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.12.2019

   kiitos <3 Hei joo tämä näyttää kyllä kuvissa ja auringon valossa turkoosilta ja taittaa vahvasti siniseen.. Kuitenkin "normitilassa" se on mun mielestä selkä vihreä 😀 Toki sametti on myös eläväinen pinta 🙂
   Oi ihanaa <333 tsemppiä kovasti odotukseen ja hyviä vointeja 🙂 Ihana kuulla, että seurailet, kiitos!! Lämpöisää Joulunodotusta koko perheelle <3

   Vastaa
 2. Riikka 14.12.2019

  Moi! Huomasin et asusta aika paljon on saatuja juttuja. 🙂 mietin et miten noi kirjaataan noi saadut hyödykkeet verokortille? Ku onhan just esim ruoka ja vaatteet ja kodinkoneet vaikka aika olennainen osa elinkuluja. Sp lifestyle Oy kirjanpitäjä varmaan hoitaa tän mut tiiätkö ite asiata mtn? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.12.2019

   Heippa! Joo osa näistä on saatu vuosia sitten. Kaikki saadut tavarat, alennukset jne ilmoitetaan verottajalle, ne eivät liity sinänsä yritykseen. Näissä kannattaakin olla tarkkana ja tuntuu, että moni tällä alalla on! 🙂

   Vastaa
 3. Emma 19.12.2019

  Niin nätti olet! Kokeilin etsiä tuota takkia netistä ja en löydä! Olisko sulla linkkiä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.12.2019

   ei ole valitettavasti :/ Kiitos <3

   Vastaa