Joululoman suosikit

koti & sisustus, me

Moi! Me herättiin tänään aikaisin ja suunnattiin Matildan kanssa hakemaan hänelle uusi passi. Ihan hassua miten iso tyttö hänestä on kasvanut! Sain juuri eilen viestiä 2020 eskarihakuihin. Siis ESKARI! <3 Joulu ja loma häämöttää nurkan takana. Tänään lapsilla on iltapäiväkotia (tyttöjen päiväkoti tarjosi tällaisen mahdollisuuden) ja me meinataan hoitaa sillä aikaa kaikki puuttuvat asiat Joulua ajatellen ja käydä kaksin syömässä. Aamupäivällä  tytöt oli vihdoin mun mukana vauvan neuvolassa. Innostuneena ja jännityksellä he kuuntelivat sydänääniä. <3 ”Aika kovaa se pamppailee” -Mimosa

Vuoden työt siirtyy nyt sivuun ja voi nostaa kirjaimellisesti jalat pöydälle. Alla listaa asioista jotka tuovat iloa ja rauhoittaa mielen joulun äärelle.

Telkkusarjat / Me luukutetaan joululomalla usein sarjoja. On ihanaa käpertyä sohvalle illalla kun lapset ovat nukkumassa, herkutella ja katsoa hyviä sarjoja yömyöhään. VIime vuoden suosikki oli Greyn Anatomia ja sama homma myös tänä vuonna. Vinkkinä myös: Ennen kuolemaa (1 kausi löytyy Cmore ja 2 Yle Areena), Solsdian (Cmore) ja The Office (HBO, Mikon suosikki).

Tuomaan markkinat / Ei olla vielä käyty lasten kanssa Helsingissä ihailemassa jouluvaloja. Sinne suuntaamme tulevana viikonloppuna ja tarkoituksena on kiertää ainakin: Stockan jouluikkuna, Esplanadi ja Tuomaan markkinat. Aivan ihana tunnelma oli viime viikolla keskustassa, joten uskon sen vain nousevan mitä lähemmäs joulua mennään.

Läheiset / Meillä on sovittuna paljon illanviettoja, brunsseja ja hetkiä läheisten kanssa. Se on sitä parasta aikaa.

Noutoruoka / Tykkään hyödyntää noutoruokaa, jos on kiirettä ja ei ehdi itse keittiöön. Huomaan myös, että perinteisten jouluherkkujen rinnalla tekee mieli syödä myös esim. meksikolaista, nepalilaista ja lähi-idän makuja. Aateltiin tänään suunnata Sandroon, NAMI!

Viime hetken lahjahankinnat / Jos siellä vielä pohdit, että mitä voisi hommata läheiselle lahjaksi, niin kurkkaa tämä lista. Bongasin tämän Sitan IG:stä ja lukaisin läpi. Heti löytyi vaikka kuinka monta hyvää ja tarpeellista ideaa. <3

Pyjama ja lämpimät juomat / Meinaan asua loman mukavissa vaatteissa ja pitkälti pyjamassa. 🙂 Mua edelleen vaivaa kurkkukipu, joten tee & glögi kuuluvat jokaiseen päivään.

Mikä tuo sinulle hyvää fiilistä joulun alla? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Mimmi 19.12.2019

  Täällä myös kurkku ollut kipeenä viimeiset neljä päivää, toivottavasti parannutaan jouluksi! ❤️ Mulla vielä huominen töitä ja sitten alkaa odotettu viikon joululoma! Ja seuraava viikkokin on melkein lomaa kun lapset on kotona jonin kanssa, eikä tarvitse aamusta huolehtia töihin lähteessä muista kuin itsestäni ? rauhaisaa ja nautinnollista joulun odotusta koko teidän perheelle ❤️ ps.meillä myös ens syksynä eskarin aloitus edessä, apua! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.12.2019

   voi ääh.. toivottavasti on jo mennyt ohi <3 Vitsit miten kuulostaa kivalta :))
   Kaikkea parasta teidän perheen jouluun! <3 Nauttikaa!!

   Vastaa
 2. ida ihana 22.12.2019

  Kuulostaa ihanilta ja sopivan rennoilta suunnitelmista!:) Mulle Tuomaanmarkkinat tuo aina joulumielen, ja musta se oli suurine valaistuine joulukuusineen ihan poikkeuksellisen kaunis tänä vuonna kun täällä Helsingissä on niin pimeää <3
  Ihanaa, rauhallista joulunaikaa teidän perheelle,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://ww.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.12.2019

   Tuo on kyllä totta.. Siellä oli jotenkin ihan erityinen tunnelma <3 Ihanaa Joulua ja kaikkea parasta teidän perheen jouluun 🙂 <3

   Vastaa