Vuoden 2019 parhaimpia

lapset

Kaupallinen yhteistyö Suomen Leluyhdistys

Moi! Täällä ollaan päästy jo lomatunnelmaan. Meidän rytmi karkasi samantien astetta myöhäisempään ja tänäänkin noustiin vasta puoli yhdeksän maissa. Parasta! Joululomalla meillä on tarkoituksena ulkoilla paljon, nähdä ystäviä ja viettää rentoa lomailua. Oltiinkin eilen illalla starttaamassa loma ja haukkaamassa joulun tunnelmaa Tuomaan markkinoilla. Kirjoitan teille siitä pian lisää. <3

Kuluneella viikolla ollaan leikitty ja pelattu Vuoden Lelu ja Vuoden Peli-ehdokkailla. Who Did it? Peli oli itseasiassa vuoden 2019 voittajien joukossa. Ei sinänsä ihme, koska meidänkin tytöt innostui tästä kovasti. Pelissä on hyötyä muistista ja nopeista reflekseistä. Me vietettiin tämän parissa torstai-iltana melkein toista tuntia. On kyllä parasta, kun lasten kanssa löytyy jo yhteisiä pelejä ja itse ei ole aina voittaja vaikka yrittäisi. 😀 Tämä peli soveltuu +5 vuotiaille ja tehdään usein niin, että Mimosa on minun tai Mikon parina kun pelataan astetta ”haastavampia” pelejä.

Suomen Leluyhdistys valitsee joka vuosi parhaat lautapelit ja parhaat lelut. Osallistuneiden joukosta valikoituu sitten vuoden lautapelit ja vuoden lelut. Kannattaa siis ehdottomasti tsekata mitkä lelut ja pelit ovat päätyneet parhaiden joukkoon, jos haluaa valita taatusti toimivat tuotteet lapsille. 🙂

Mimosan kanssa ollaan leikitty SmartMax My First Tractor Set ja My First Farm Animals seteillä. En ollut tajunnut kuinka hyvin Mimosa osaa leikkiä erilaisia juonellisia leikkejä ja vaihdella rooleja lennosta. Mimosa r a k a s t a a heppoja ja nämä lelut ovat mukavan monikäyttöisiä sekä turvallisia. Säästetään nämä kyllä sitten pikkusiskoa varten, koska ne soveltuu jo +1 alkaen. SmartMaxin tuotteet ovat voittaneet 2017 ja 2018 vuoden lelu palkinnot ja parhaaksi puoleksi nousee erityisesti magneetti ominaisuus ja se, että lelut ovat niin turvallisia.

Vuoden peli 2019 finalistien joukkoon mahtui muutama peli mistä vinkkailin teille pari viikko takaperin täällä. Ehdokkaiden listasta sen sijaan löytyi Banana Joe, josta ollaan tykätty kovasti. Tästä pelistä on ilmeisesti myös joku hauska telkkumainos, koska meidän tytöt tiesi heti mikä pelissä on jujuna. 😀 Peli on yllättävän hauska myös aikuiselle, kun sitä ei pysty ennalta arvaamaan. Apina lennähtää ilmaan yllättäen ja testaa reaktiokykyä. 😉

Ensi viikko meneekin uusien pelien ja lelujen parissa, kun tutustutaan lasten kanssa joulu- ja synttärilahjoihin. Meillähän juhlat sen kun jatkuu joulun jälkeen, kun Mimosa täyttää 4-vuotta! <3

Postauksen tuotteet toimii toki myös viime hetken joululahjavinkkeinä. 🙂 Kummilapsille ja läheisten lapsille tykkään myös ostaa jotain sellaista mikä olisi mahdollisimman kivaa, hyödyllistä ja lasten lisäksi myös aikuisten mieleen. 🙂 Rakastan ilahduttaa läheisten pieniä ja ollaankin sovittu, että ei jaeta aikuisten kesken tänä vuonna lahjoja. Huomaan, että omille lapsille mietin aina aika tarkkaan millaisia leluja hankin. Pelejä on sen sijaan kiva testailla erilaisia ja koen, että ne on todella mukavaa yhteistä tekemistä.

Hei rentoa lauantaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *