överi hyggeilyä

koti & sisustus, kuulumiset

Moikka! Käytiin perjantaina katsomassa Helsingin jouluvaloja, Stockan jouluikkunaa ja tietty kävelemässä läpi Tuomaan markkinat. Maisteltiin lämpimiä riisipiirakoita ja donitseja. NAMI! Miten kaikki maistuu aina niin paljon paremmalta ulkona? Saatiin mun sisko, hänen poika ja mumma seuraksi. Juhlittiin samalla myös meidän kaikkien alkanutta lomaa.

Lauantaina mulla jäi pikkujoulut väliin, kun pitkään jatkunut kurkkukipu vaivasi ja kävin tsekkaamassa asian lääkärissä. Päätin lepäillä illan, vaikka mitään sen suurempaa pöpöä ei ollutkaan. Nyt raskaana en ole viitsinyt edes harmistua mistään peruutuksista, koska haluan mennä täysin oman fiiliksen mukaan. Eilen sen sijaan piipahdettiin Ikeassa, mitattiin tontilla säilytyskalusteita ja pohdittiin tulevia ratkaisuja. Illasta käytiin siskon luona iltapalalla ja paketoin kaikki lahjat joulumusan tahdissa. <3 Antamisen ilo on kyllä parasta ja tänä vuonna olen erityisen tyytyväinen paketteihin. Mitään turhaa tai ”väkisin” hankittua ei ole ja löysin mielestäni tosi osuvia lahjoja tärkeimmille.

Rakastan tätä hyggeilyä ja sitä, että kohta sitä on edessä vielä monta päivää. Me nimittäin suunnataan juuri Himosta kohti ja vietetään seuraavat päivät mun puolen perheen kanssa meille vuokratussa villassa. <3 Samalla tiedostan, että samantien kun vuosi vaihtuu olen valmis karsimaan kaikki koristeet pois ja starttaamaan uuden vuoden! Eikun vuosikymmenen!!! 😀 Täällähän odotetaan jo kuumeisesti muuttoa. Tuleva alkuvuosi on meille niin palkitseva, että sen ajatteleminen saa mahanpohjan pyörimään.

Lämpöisää Joulua rakkaat lukijat. Voikaa hyvin! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Layla 23.12.2019

  Hyvää ja rentouttavaa joulua teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.12.2019

   Kiitos samoin <33

   Vastaa
 2. Satu 23.12.2019

  Oikein ihanaa joulua teillekkin ihanaiset. Blogiasi on niin ilo seurailla ja jos itsellä on synkempi päivä, niin lukee vain sinun ihania tarinoita ja katselee kuvia niin kyllä se mielikin piristyy. Kiitos Sara ja sinun ihana perheesi. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.12.2019

   Voi miten ihana kuulla <3 Kiitos super paljon kauniista sanoistasi. 🙂 Kaikkea parasta uuteen vuoteen!!

   Vastaa
 3. Sarppa 23.12.2019

  Me oltiin kanssa markkinoilla perheen kanssa ja näin teidät,arvaa olisko tehnyt mieli tulla sanomaan että luen sun blogia ja tää on ihana! Ja toivottaa hyvät joulut, mutta oon jotenkin sellanen että en sit viitsi häiritä ketään 😀 Ja joo siis miten se onkin niin että ruoka on aina parempaa ulkona! Mutta hei nyt sanon, IHANAA joulua teidän perheelle ja kiitos kuluneesta vuodesta blogin parissa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.12.2019

   Eikä!!! <3 Olisit tullut <3 🙂 Ens kerralla!!
   IHANAA vuoden vaihdetta ja kaikkea parasta teidän perheelle! Kiitos kun olet messissä täällä 🙂

   Vastaa
 4. Laura 23.12.2019

  Hyvää joulua 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.12.2019

   Kiitos samoin <3

   Vastaa
 5. P 28.12.2019

  P.o.p tonttulakki. Käykö L koko 5-vuotiaalle? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.12.2019

   hmmm.. enpäs osaa nyt sanoa.. Liikkeessä tietävät taatusti <3 🙂

   Vastaa
 6. Taskuapinat 29.12.2019

  Ihanaa vuoden vaihdetta teillekin ❤ mä kans odotan teidän perheen kevättä, muutto, vauva, sisustus jutut….

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.12.2019

   samoin sinne <3 hei huippua kuulla 🙂 🙂 Mäkin venaan!!

   Vastaa
 7. -annnaaa123 02.01.2020

  Mistä tuo ihana vihreä takki on peräisin ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.01.2020

   Se on Nakd viime vuoden mallistosta 🙂

   Vastaa