Joulun summaus ja talviloma

kuulumiset

Heippa! <3 Toivottavasti teillä on ihana Joulu takana. Me vietettiin joulu Himoksella mökillä. Oli parasta kun sinne satoi lunta ja päästiin pulkkamäkeen. Jokainen päivä meni aikalailla samalla kaavalla ja päivät sisälsivät ulkoilua, leikkimistä, syömistä (moneen otteeseen), saunomista ja paljussa lillumista. Oli muuten kiva päästä ekaa kertaa paljuun. 🙂 Odotan niin paljon, että meidän uuteen kotiin tulee kylpyamme. Aah! <3 Parasta oli myös tavata ensimmäistä kertaa siskon pienokainen. Viisi viikkoinen Frida oli niin suloinen. Meidän tytöt oli ihan sulaa vahaa uuden serkun edessä.

Tämä kulunut viikko on mennyt tosi nopeasti ja päiviin on mahtunut paljon. Ollaan oltu lähestulkoon koko ajan perheen tai ystävien kanssa ja juhlittu joulua sekä Mimosan 4.v synttäreitä. Seuraavien päivien näkymä ei ole yhtään rauhallisempi, kun vuoden vaihde häämöttää ja päätimme vielä lähteä kaveriperheen kanssa risteilylle. 🙂 Tytöt ovat vielä muutaman viikon talvilomalla joten kaikki yhdessä tekeminen on tervetullutta.

Päätettiin, että talvilomalla pysytään tontin läheisyydessä, jotta pystytään tsekkaa että kaikki sujuu kuten pitää.. 😉 Tässä kuitenkin suunnitelmia tuleville viikoille:

Risteily – Ollaan käyty vuosittain risteilyllä ja nyt saadaan kaveriperhe seuraksi. Ihanaa käydä Tukholmassa ja päästä seuraamaan lasten intoa laivalla.

Metsäretki – Matilda on toivonut retkeä metsään ja nimenomaan tiettyyn paikkaan. 🙂 Hän on kuulemma käynyt siellä päiväkotiryhmän kanssa ja haluaa näyttää sen meille.

Disney On Ice + tyttöjen päivä – Minä Matildan ja Mimosa saatiin jääshow liput joulupukilta. Voi sitä riemua!

Oodi  – Voitteko uskoa, että en ole vieläkään käynyt Oodissa.. hävettää! Sinne siis retkelle lasten kanssa. <3

Sea life – Meidän tytöt ei ole käyneet Sea life:ssa. Joten sinne suuntaamme joku päivä! 🙂

Uimahalli – Tykätään käydä uimassa ja nykyään se on myös tosi helppoa kun Matilda osaa uida. Mimosalla alkaa uimakoulu nyt tammikuussa joten sitä ennen olisi kiva käydä koko porukalla uimassa.

Kotipäiviä – Lomalla on parasta olla myös paljon ihan normi kotipäiviä. Koko perheen leffoja, lepäämistä, piirtämistä ja leikkimistä. Joka päivä käydään myös tontilla ja ulkoilemassa.

Heti joulun jälkeen mieleen on saapunut odottava vire ja oon alkanut miettimään paljon (=koko ajan) uutta kotia sekä keväällä syntyvää vauvaa. Kirjoitan siis pian lisää! 😉 Ihanaa uutta alkavaa viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *