alkuvuoden parhaimmat

decoration, design, DIY, kuulumiset, pohdintaa

Huomenta! Meillä alkoi arki. 🙂 Tytöt on saatu päiväkotiin kaikkien kamppeiden kera, kahvit keitetty ja pöytä kasattu täyteen hommia. To do -lista ei anna hetkeen armoa, mutta tuntuu kivalta olla hommien äärellä. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

A million little things / Mun äiti ja sisko kehui tätä sarjaa. Aloitin katsomisen Mikon kanssa, mutta hän tippui kyydistä parin jakson jälkeen. Oli kuulemma asteen liian imelä hänelle.. 😀

kännypeli / Oon pelannut viimeksi jotain peliä varmaan kuusi vuotta sitten.. 😀 No nyt latasin Woody pelin (ilmainen sovellus) ja jäin koukkuun. Oli yllättävän rentouttavaa pelata muutamana iltana ja näin nollata kaikki päivän ajatukset. Peli on super yksinkertainen ja looginen. Tykkään! Sain myös ekan viikon aikana paremmat pisteet, kun Mikko ja sekös jos mikä motivoi.. haha. 😀

hajuvesi / Oltiin kaveriperheen kanssa risteilyllä alkuvuodesta ja ostin uuden tuoksun. Gucci Bomboo, on uusi tuttavuus ja aivan ihana tuoksu. <3 Laivareissu oli myös aivan ihana vuoden startti ja lasten into on siellä kyllä ihan omaa luokkaansa.

rum21, jotex, cowbells, jollyroom, pinterest / Mä rakastan miettiä kodin sisustusta ja se on tämän hetken lempipuuhaa. Onkin ihan huippua päästä huomenna tapaamaan Linda Bakia ja suunnitella hänen kanssa lisää. 🙂 Googlailu käy kovana ja haen inspiraatiota pinterestistä! 🙂

uudet peitot ja tyynyt / Saatiin loppuvuodesta uudet peitot ja tyynyt. Siis voi luoja miten paljon ne ovat auttaneet mua nukkumisessa. Kirjoitan aiheesta pian lisää <3! Todellista luksusta on pehmoinen ja paksu peitto!

sohvaryhmä podcast / Kaikki rakentamiseen liittyvä luonnollisesti kiinnostaa ja uusin podcast löytö on siskon vinkkaama sohvaryhmä. Podia vetää Avotakka-lehden toimituspäällikkö ja päätöimittaja sekä vaihtuvat vieraat. Aiheet liittyvät sisustamiseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *