Näin hoidan ihoani

Beauty, kauneus

Kaupallinen yhteistyö: Nivea

Moi! Saan usein kysymyksiä ihonhoidosta ja siitä kuinka pidän yllä ihon hyvää kuntoa.  Uskon, että ihon hyvinvointi on monen asian summa ja välillä tulee hyviä kausia sekä haastavia kausia. Olen kuitenkin huomannut, että tietyillä toistuvilla rutiineilla saan ylläpidettyä tasapainoa, niin että pahemmilta kausilta olen välttänyt viimeisten vuosien aikana.

Säännöllisyys ja tietyt luottotuotteet ovat mun ihonhoidon perusta. Näyttelijäntöitä tehdessä opin miten tärkeää on puhdistaa iho kunnolla aamuin ja illoin sekä kosteuttaa se vaatimallaan tavalla. Meikki osaltaan suojaa ihoa, mutta se voi pahimmillaan myös tukkia ihohuokoset ja aiheuttaa epäpuhtauksia. Nykyään käytän meikkiä suht harvoin, mutta olen silti pitänyt huolta siitä, että puhdistan kasvot aamuin illoin. On muuten aina yhtä hämmentävää huomata kuinka paljon yön aikana iholle kertyy epäpuhtauksia. Aamun puhdistusrutiinista on tullut mulle vakiohommaa ja esim. meikkaaminen on paljon mukavampaa aloittaa puhtaalle ja kosteutetulle iholle. 🙂

Listasin alle mun luottotuotteet! Kerron samalla myös päivän rytmistä ja mitä tuotteita käytän missäkin vaiheessa. Aikaa ihonhoitamiseen mulla ei juurikaan mene ja usein valitsen sen helpoimman + nopeimman reitin. Aamuisin mulla on itseni lisäksi kaksi pientä laitettavana valmiiksi. 🙂 NIVEAn tuotteet ovat olleet mulla käytössä niin kauan kuin muistan. Muistelen, että ne ovat tulleet tutuiksi äidiltä sekä vahemmilta siskoilta. Tykkään siitä, että NIVEAn puhdistustuotteet löytyvät helposti lähikaupasta ja ovat sellaisia vakkari hyviä ja luotettavia tuotteita. NIVEA onkin ollut Suomen luotetuin merkki ihonhoidossa jo vuosia peräkkäin! 🙂

Luottotuotteet jokaiseen päivään:

Aamu / NIVEA MicellAIR Sensitive puhdistusvesi/misellivesi  / Aamulla pesen hampaat ja pyyhin kasvot kevyesti misellivedellä. Vanulappuun jää yllättävän paljon epäpuhtautta (katso alla oleva kuva) ja iholle jää raikas fiilis.. Kokeile vaikka! 😉 Puhtaille kasvoille levitän kosteusvoiteen ja lähden keittämään kahvia. Kosteusvoide ehtii näin hyvin imeytyä ennen meikkaamista. Vinkki: hyödynnä käytetty vanulappu esim. lavuaarin puhdistamiseen! Teen aina näin ja samalla hana + lavuaari pysyy siistinä.. 😀 

Ilta / NIVEA Refreshing wash gel puhdistusgeeli / Käyn lähestulkoon aina iltaisin suihkussa ja tykkään puhdistaa meikin samassa yhteydessä. Puhdistusgeeli on yksi NIVEAN suosituimmista puhdistustuotteista ja meillä etenkin Mikko käyttää sitä läpi vuoden. Siitä jää raikas ja puhdas tunne iholle eikä se kuivata ihoa.

Mä kuitenkin koen, että kaipaan asteen verran hellempää puhdistusta ja näin ollen mun suosikkituote on NIVEA Daily Essentials Soothing Cleaning Mousse -puhdistusvaahto. Viimeistelen puhdistuksen suihkun jälkeen vielä kasvovedellä, joka nimensä mukaisesti kosteuttaa ihoa ja valmistelee sen vastaanottamaan kosteusvoiteen parhaalla mahdollisella tavalla. Kosteusvoiteiden puolelta NIVEA Essentials 24H Moisture Boost + Nourish Day Cream on suosikkini.

Käytän todella harvoin vedenkestävää silmämeikkiä, mutta melkein aina jos olen kuvauksissa niin sellaista laitetaan. Siihen NIVEAn Double Effect -silmämeikinpuhdistusaine on toimiva, sillä se puhdistaa silmänympärysihon tehokkaasti ilman ylimääräistä hankaamista.

Muista myös nämä:

Uni  & Stressi / Vältä pitkäaikaista stressiä ja  pyri mahdollistamaan itsellesi parhaat mahdolliset yöunet. Haha. Oon tässä kyllä paraskin puhuja, kun mieli tekee kukkua iltamyöhään, vaikka aamu olisi aikainen. 😀 Hyvät yöunet huomaa kyllä heleytenä kasvoilla!

Liikunta & Vesi / Juon vettä 2-3 litraa päivässä. Huomaan heti, jos en ole juonut tarpeeksi. Mulla on aina mukana vesipullo ja pyrin juomaan pitkin päivää. Ulkoilu, liikunta ja kropan huoltaminen saa veren kiertämään ja tekee iholle superhyvää!

Reissussa pyrin myös aina pitämään huolta ihonhoitorutiineista ja kannan mukana kosteusvoidetuubia sekä puhdistusliinoja! NIVEAN puhdistusliinat ovat muuten Suomen suosituimmat ja mullakin löytyy niitä melkeinpä aina laukusta. 🙂 Miten te hoidatte ihoa ja koetteko sen työlääksi? Mä käyn t o d e l l a harvoin missään hoidoissa ja päivittäiset rutiinit ovat oikeastaan ainoa tapa pitää huolta siitä, että iho pysyy heleänä.

Ihanaa viikonloppua! Meillä on eka arkiviikko takana ja vitsit miten kivalta tuntuu, kun on niin tehokas viikkoa takana. <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Sarppa 17.01.2020

  Voin samaistua moneen, itsekkin olen käyttänyt nivean tuotteita pitkään! Kyselinkin tätä postausta joskus täällä blogissa, kiitos kun teit! Hei ja jossain vaiheessa kiinnostaisi joku postaus missä olis jotain raskaus ajan sekä vauva ajan liikunnasta juttua. Miten liikut raskaus aikana ja miten ajattelit vauva aikana toteuttaa omaa liikkumista? Ihanaa viikonloppua! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.01.2020

   ihana kuulla 🙂 <3 Hei joo, voisin tarttua myös tuohon liikunta-aiheeseen! Kivaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. Niina 17.01.2020

  Siis aivan ihana tuo sängyllä oleva viltti! Mistä se on peräisin?

  Vastaa
 3. ida ihana 17.01.2020

  Monissa nivean tuotteissa on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan!:) Allekirjoitan myös tuon unen, ulkoilun ja veden juonnin merkityksen, vaikka en aina paras esimerkki olekaan 😉
  Ihana aamutakki myös!<3
  Mukavaa viikonloppua,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2020

   tuo hintalaatusuhde on muuten totta! 🙂 Kiitos paljon <3
   Hei ihanaa viikonloppua sinne myös 🙂

   Vastaa
 4. Jossu 18.01.2020

  hihii, eiköhän aika monella 80-90-luvulla syntyneillä ekat muistot isojen tyttöjen jutuista ja ihon puhdistuksesta liity just Niveaan ja Lumeneen 😀 aivan ihania <3
  Hei ihan off topic: sun Louis Vuitton-olkalaukkusi. Onko malli Pochette metis? Mitä kaikkea kuljetat siinä arjessa ja mitä olet löytänyt plussia/miinuksia laukusta? Löysin ihastuttavan paljon asukuvia laukusta blogistasi ja tällä nimenomaan viittaan siihen, että kiva että laukku näkyy olevan arjessa mukana eikä vain pölyttymässä juhlia odottaen. Ostin aikanaan Alexa Dagmarilta laukun ja muistan oppineeni häneltä, että merkkilaukutkin ovat käyttökamaa: turha niitä on varoa kun ne on käytettäviksi hankittu 🙂
  Kivaa viikonloppua <3 Täällä on palattu hoitovapaiden jälkeen töihin ja aloitettu päiväkotiura ja.. huh. Kahvia kuluu 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.01.2020

   hei totta muuten 😉 Ihan parhaita muistoja!!

   Mulla on kaksi pienempää laukku ja käytän niitä vuorotellen! Juurikin tuo Pochette Metis jonka ostin itselleni Mimosan vauvan vuoden jälkeen, kun palasin täysillä töihin. 🙂 Sitten marimekon Billie-laukku on myös kovassa käytössä. Muita pieniä laukkuja mulla ei ole 🙂 Pärjään noilla oikein hyvin! Mukana on aina: kännykkä, lompakko, avaimet, vesipullo ja kalenteri. 🙂 Hei ihan super toi pointti, että laukkuja jne pitäisi käyttää myös arjessa..Tykkään myös miksata tyyliä, niin että hieno laukku on vaikkapa sneakkereiden parina. 🙂 Ajattelen samalla tavalla esim. hienojen astioiden suhteen. Miksi niiden pitäisi odottaa kaapissa, kun tuovat arkeen niin paljon iloa.

   Hei vitsit miten kiva kun on ihan uusi elämänvaihe käsillä. Voimia, tsemppiä ja iloa ihan hurjasti sinne <3

   Vastaa
 5. Janita 19.01.2020

  Uskaltaisinkohan viimein taas kokeilla Niveaa 😀 useampi vuosi viime kerrasta, joku outo haju jäänyt nenään kummitelemaan, oon tosi tarkka tuoksujen kanssa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2020

   aijaa!! Mä tykkään kovasti Nivean tuoksuista ja mun nenään ne eivät ole kovinkaan vahvoja. En myöskään tykkää liian tuoksuvista voiteista tms. Joten ehkä kandee koklaa uudestaan 😉

   Vastaa
 6. Noora 20.01.2020

  Minä tykkään enempi Lumenesta, lisäksi se on KOTIMAINEN!

  Vastaa
 7. Veera 20.01.2020

  Hei! Ihon puhdistamisen lisäksi on todella tärkeää kosteuttaa ihoa tarpeeksi 🙂 Tämä ainakin on ollut omalla kohdallani supertärkeä oivallus. Muuten ei tule mitään 😀

  Hei mistä kuvissasi esiintyvä sänky on? Mietinnässä juuri tuollainen, jossa säilytystilaa. Saisi sängynalusenkin hyödynnettyä. Oletko kokenut hyväksi käytössä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2020

   hei totta muuten, samaa mieltä <3

   Sänky on AVAroomin. Taitaa olla reippaat kolme vuotta vanha nyt. Tykätään todella paljon! Aivan ihana ja superkäytännöllinen. 🙂

   Vastaa