viikonloppu

kuulumiset, me

..Viikonloppu tyttöjen kanssa. Mikko lähti mökille ja me jäätiin kotiin viettämään viikonloppua. Tytöillä kävi kaveri leikkimässä, muovailtiin savesta erilaisia koristuksia, askarreltiin (tästä huomenna lisää juttua), katsottiin Putousta ja herkuteltiin. Ihanan rento viikonloppu, jonka aikana ei tapahtunut mitään ihmeempää.

..Taloon liittyvät suunnitelmat käyvät kuumana ja olen ahminut sisustuslehtiä sekä miettinyt erilaisia ratkaisuja. Lyyraviikunapuu on saatava olohuoneeseen, bambutikkaat kylppäriin ja lastenhuoneisiin vaikka mitä! 🙂 Täytyy kyllä sanoa, että edessä on ihan paras vaihe, kun pääsee laittamaan omaa kotia.

..Mimosa aloitti alkeisuimakoulun ja hänen ensimmäinen tunti meni tosi hyvin. Uin Matildan kanssa samalla ja kurkin välillä miten Mimosalla sujuu. Hän osallistui tunnille reippaasti ja näytti kaikki taidot, vaikka normisti jännittää välillä vettä. Tällaiset arkiset onnistumiset saa mut herkistymään. Tiedän miten jännittävää on aloittaa uusi harrastus. <3

..Huomenna alkaa rv31+0. Viikonloppuna olen lukenut pitkästä aikaa enemmän infoa vauvasta. Minkä kokoinen hän on, mitä kehityksessä juuri näillä viikoilla tapahtuu ja miten kroppa valmistautuu synnytykseen. Viime viikon aikana olen huomannut, että kroppa väsyy nopeammin ja harjoitussupistukset saattavat välillä vaatia lepoa. En silti osaa jännittää ennenaikaista synnytystä, kun mitään siihen viittaavaa ei ole.

..Katsoin kaikki vauvalle tekemät hankinnat läpi ja asetin ne keittiön pöydälle. Kun kaikki vaatteet oli esillä hahmotin, että 62 alkaa olla jo tarpeeksi, mutta ihan pieniä vaatteita tarvitsee vielä muutamat. Samoin 68 eteenpäin meillä ei sitten ole juuri mitään. 🙂 Olen kiertänyt kirppiksiä ja saanut tutuilta käytettyjä vaatteita. Muutamat alelöydöt olen myös tehnyt. 🙂 Kaikki isot hankinnat ovat edelleen mietinnässä, mutta nyt tiedetään jo aikalailla mitä hankitaan. Palaan näihin pian!

Millainen viikonloppu siellä on takana? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Mimmi 19.01.2020

  Täällä myös ihana rento ”tavallinen” viikonloppu takana ? lauantaina neidin kanssa kauppareissuja sillä välin kun jiri oli isänsä kanssa säbäpelissä, putouksen katsomista lasten kanssa (siitä olikin lapset jo hetken höpisseet ja innolla odottaneet), hyvää ruokaa, herkkuja ja tänään ulkoilua pururadalla/metsässä ? tästä on hyvä taas jatkaa uuteen viikkoon ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.01.2020

   hei kuulostaa aivan täydelliseltä 🙂

   Vastaa
 2. Kata 20.01.2020

  Viikonloppu meni hyvin olin poikien kaa 11v ja 14v lauantaina kun isäntä lähti viettämään poikien ilta. Me tehtiin lettuja. Sunnuntaina oli nuoremman poijan käsipallo turnaus siinä se viikonloppu meni

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2020

   kuulostaapas kivalta 🙂

   Vastaa
 3. Miralda 22.02.2020

  Lyyraviikunapuu kuulostaa hyvältä! Viherkasvit ovat ihania ja myös terveellisiä huoneilman kannalta??? Bambutikkaat kuulostavat tosi kivoilta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2020

   totta 🙂

   Vastaa