Unet pilvien päällä

decoration, design, koti & sisustus

Kaupallinen yhteistyö Joutsen

Moi! Kuten olen aiemmin kertonut, niin oon vannoutunut listojen käyttäjä ja yksi kohta on majaillut listalla jo pidemmän aikaa, nimittäin ”uudet peitot ja tyynyt / Joutsen”. Mikko alkoi puhumaan minua ennen uusista peitoista ja nappasin asian ylös ajatellen uutta kotia. Joutsen valikoitui meidän suosikki merkiksi jo vuosia sitten, kun Mikko osti Joutsenen toppatakin. Takki oli mielettömän hyvää laatua ja pysyi uuden veroisena vuosi toisensa jälkeen. Olemme kuulleet myös valtavasti hyvää Joutsenen tuotteista lapsiperheissä ja esim. Joutsen vauvan untuvapussi-makuupussi yhdistelmä on kuulemma aivan täydellinen pienen kanssa! <3

Kun Joutsen otti minuun yhteyttä viime vuoden puolella mietin, että telepatiaa on todella olemassa. ;D Innolla vastasin viestiin ja kerroin, että meidän ostoslistalla löytyy heidän tuotteita. Pääsimme koko porukka testaamaan meidän valitsemia peittoja ja tyynyjä ja nyt testausta on takana kuukauden päivät.

Mistäs sitä alottaisi? Vaikkapa siitä, että MIKSI EMME HOMMANEET NÄITÄ AIKAISEMMIN? 😀 <3 Matildan kommentti ekan yön jälkeen oli, että ”Äiti, mä nukuin pilven sisässä, kun se uusi peitto on niin ihana”. Mikolle ja tytöille valikoitui SYLI keskilämmin untuvapeitto, kun taas minä halusin erikoislämpimän Royal untuvapeiton. Täytyy sanoa, että kaikki haaveet käyvät peitossani toteen. Muistan, kun alaasteella yhdellä kaverilla oli pullea peitto ja ihailin sitä aina. En voinut käsittää miten jollain voi olla niin pehmoinen peitto. Taisin toivoa samanlaista jopa joululahjaksi.. hehe. 😀 Nyt mulla on sellainen peitto! Tuli myös testattua peiton puhdistus, nimittäin Mimosa oksensi osittain meidän sänkyyn viime viikolla.. :/ Kurkkasin pesuohjeen nopsaa ja heitin mun peiton koneeseen 60 asteeseen. Kun peitto tuli pesusta olin ihan varma, että se ei tokene. Aloin selvittämään, että pesinkö peiton väärin ja harmittelin asiaa todella paljon. Lupauksensa mukaan peitto palautui entiselleen kahdessa päivässä, mieletöntä! 🙂 Mikko nauroi, että olisi aiemmin ostanut mulle kyseisen peiton lahjaksi, jos olisi ymmärtänyt miten paljon se tuo iloa. Kärsin iltaisin usein kylmästä ja on ihan parasta päästä lämpimän peiton alle. <3

Joutsen verkkokaupasta löytyy mielettömän paljon infoa ja vinkkejä liittyen heidän tuotteisiin. Meillä on aika selkeät tarpeet peittojen suhteen ja löysin nopeasti jokaiselle perheen jäsenelle oman setin. Lapsille tulee isot sängyt 90×200, kun muutamme uuteen kotiin. Ajattelimme, että selkeää siirtyä samantien nukkumaan sängyssä joka kestää siihen saakka kun minit aikoinaan lähtee.. (nyyh, kauhea ajatus) Peittojen ja tyynyn suhteen oli siis myös luonteva tehdä muutokset.

Uudet peitot ja tyynyt ovat tuoneet ihanaa lämpöä ja luksusta meidän arkeen. Olo on kuin menisi laadukkaan hotellin lakanoihin yöksi. Samalla on huippua todeta, että tuotteiden huoltaminen on vaivatonta ja ne todella sopivat osaksi lapsiperhearkea. Uskon, että nämä ovat meidän matkassa hyvin pitkään. <3

Satsaatteko te vuoteeseen ja koetteko, että peitto&tyyny vaikuttavat nukkumiseen? Leppoisaa päivää! <3Sara

Joutsen verkkokaupassa ja Joutsen myymälöissä on käynnissä White Week -tarjoukset  16. – 26.1.2020. Kannattaa käydä siis kurkkimassa, jos asia on ajankohtainen! Valikoimat voivat vaihdella myymäläkohtaisesti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. S 22.01.2020

  Voi, kun olisikin vara pistää tonni perheen peittoihin…. Luonnollisesti sängyllä, peitolla ja tyynyllä on iso merkitys unen laadun kannalta. Onneksi halvemmissakin versioissa on riittävän hyviä vaihtoehtoja, joten hyvä uni ei jää rahasta kiinni.

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2020

   Mä en ole koskaan aiemmin satsannut peittoihin ja tyynyihin samalla tapaa. Ajattelin, että uuteen kotiin haluan kotimaiset ja laadukkaat tuotteet lapsille ja meille aikuisille. Mukava kuulla, että vaihtoehtoja löytyy! En ole itse perhetynyt, kun Joutsen tuntuu niin luonnolliselta <3

   Vastaa
 2. Saga 22.01.2020

  Täällä ollut käytössä useamman vuoden joutsen untuvapeittto ? Kestänyt hyvin myös pesun. Täytyy kyllä sanoa, että enää en suostuisi sitä vaihtamaan mihinkään toiseen ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2020

   He ihan huippua kuulla 🙂 oon kyllä ihan ihmeissäni miten hyvin peitto kesti pesun ja miten paljon olen siitä tykännyt.. 🙂 Ja samaa mieltä, että enää en kyllä peitosta luovu 😀

   Vastaa
 3. Piitu 22.01.2020

  Ja on kyllä hienoa että nämä eläimet joista untuva tulee on ensisijaisesti ruoaksi tapettu eikä vartavasten untuva teollisuutta varten!

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2020

   Hei mieletön pointti. Kiitos. 🙂

   Vastaa
 4. Mimmi 22.01.2020

  Täällä myös yks iltavilukissa ? multa löytyy untuvapeitto ja untuvatyyny, ihan luksusta. Joni nukkuu jollain tavallisella peitolla, mutta hänellä on sitten niskoja tukeva, viilentävä tyyny. Myös sänkyyn meillä on satsattu kunnolla vuosi sitten, jotta hyvät unet olisi taattu. Lapsilla varmaan sitten sänkyjen uusimisvaiheessa menisi patjat, peitot sekä tyynyt vaihtoon, kun saataisiin aikaiseksi vaan hankkia ne uudet sängyt ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2020

   aah, parasta 🙂
   Meillä Mikko ei ole yhtään niin vilukissa kun mä, joten hänelle riitti ”keveämpi” peitto verrattuna mun 🙂
   Joo siis meillä lapset kans nyt uusien sänkyjen myötä olisi saanut uudet peitot ja tyynyt.. Patjat pitää tosin vielä pienille hankkia.. 🙂 Ihanaa viikkoa sinne! <3

   Vastaa
 5. Jeen 23.01.2020

  Hei.Joutsenen peitot ovat kyllä ihania! ❤️ Uusitteko samalla myös tyynyt? Onko niistä suosituksia, valikoima on laaja ja tuntuu vaikealta valita sopivaa ?

  Vastaa