talolla tapahtuu

koti & sisustus, kuulumiset, raksa

*Gradon portaista saatu alennus

Heippa! Vitsit miten meidän talolla tapahtuu P A L J O N !!! Nyt ollaan aikataulussa kiinni ja jos kaikki menee hyvin loppuun saakka, niin muutto on ensi viikolla. Viime viikonlopun aikana saatiin yläkertaan kaikki vaatekaapit kasattua ja oli kiva, että ehdittiin kasata ne ennen listottajaa. Nyt nimittäin listat löytyy jo monesta kohdasta ja yläkerta on aikalailla valmis. Uskomatonta.

Alakerrassa on sen sijaan häärännyt iso määrä ammattilaisia koko alkuviikon. Meille tuli saunatoimitus ja portaat. Ollaan odotettu portaita ihan tajuttomasti, koska ne ovat yksi hienoimpia juttuja mitä ollaan hankittu. Grado valikoitui porrastoimittajaksi jo ennen itse talokauppoja. Tämä kotimainen yritys on vienyt kyllä täysin meidän sydämen ja ilmeisesti aika monen muunkin. 😀 Melkein kaikille meidän kanssarakentajille taitaa tulla Gradon portaat. Kaikki Gradon portaat suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa + täytyy kyllä sanoa, että portaiden ulkonäkö on ihan omaa luokkaa. Meillä oli muutama eri malli joiden välillä speksattiin ja lopulta edettiin lasilla. Se sai myös kannatusta Gardon suunnittelusta ja hei kyllähän heitä kannatti kuunnella! Täältä pääset kurkkaamaan koko Gradon valikoiman sekä tutustumaan lisää yritykseen. Portaat viimeistellään vielä käsijohtimella ja askelmista löytyy myös VALOT!

Ollaan käyty kurkkimassa naapurissa portaita ja pian meille tullaan katsomaan miltä näyttää. Yksi parhaista jutuista rakentamisessa on edelleen kanssarakentajat ja vertaistuki. On niin hienoa miten kaikki auttaa toisiaan ja jakaa avoimesti vinkkejä sekä kokemuksia.

Tein muuten eilen ihan sairaan hyvän poke bowlin. Nappasin muutamat kuvat ja rustaan reseptin tänne pian. Nyt sukella kuittien maailmaan ja kohta lähdetään taas talolle. Miten paljon tämä aurinko vaikuttaakaan! IHANAA! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 kommenttia

 1. Riikkauuu 06.02.2020

  V a u u u u minkä näköstä tuolla jo on!! En millään malttais oottaa että toivottavasti laitat sitten valmiista kuvia ❤️❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2020

   Kiitos 🙂 Hei joo, tietty laitan <3 Varmaan ihan liikakin 😀 haha!

   Vastaa
 2. Sara 06.02.2020

  Niin hienot portaat!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2020

   eikö! 🙂 Kiitos <3

   Vastaa
 3. Mari 06.02.2020

  Upean näköistä! 🙂
  Miksi valitsitte mustat kaapit keittiöön ettekä valkoisia?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2020

   Kiitos 🙂
   Ollaan haaveiltu mustasta jo pitkään ja haluttiin toteuttaa kotiin kaikki meidän mieltymysten mukaan 🙂

   Vastaa
 4. Äm 06.02.2020

  Todella upeen näköstä ? Näin äitinä myöskin vaan mietin, et apua miten paljon noita portaiden kaiteita saa hinkata puhtaaksi lapsiperheessä ? Mutta onneksi nuo kasvaa nopsaa! Mietin myös, tuleeko niihin vielä jotkut liukuesteet vai onko ne muuten karheapintaiset?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2020

   hehe, joo mietittiin myös lasia ja puhdistusta, mutta eiköhän selvitä 🙂
   askelmissa on liukuesteurat.. Otettiin ne juuri lapsia ja vanhempia ihmisiä ajatellen 🙂 Meillä oli edellisessä kodissa portaat (tosin ne oli kierre), niin lapset ovat tottuneet kulkemaan niitä ees taas 🙂

   Vastaa
   • Noora 07.02.2020

    Mitenkäs portaisiin kaide ylä ja alapäähän uuden pienen turvallisuutta ajatellen?

    Vastaa
    • Sara Parikka 07.02.2020

     Suomessa on tosi tarkat rakennusmääräykset ja ei saada taloa käyttöön ilman asianmukaista kaidetta. Joten sellainen tulossa koko matkalle 🙂

     Vastaa
 5. Stiina 06.02.2020

  Muistuu mieleen ajat omalta taksa ajalta kun aina käytiin katsomassa miltä näyttää ja tuo loppu ihan paras kun joka kerta valmiimpaa ?? melkeen tekis mieli rakennuttaa uus talo kun fiilikset nousee pintaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.02.2020

   hehehe, vaikka nyt ollaan loppusuoralla ja tämä palkitsee, niin on tää semmonen matka ollut, että ei ihan heti uudestaan 😀 Onneksi kohta päästään muuttamaan <3

   Vastaa
 6. Niisku 06.02.2020

  Onpas vaan talolla tapahtunut paljon ?. Ihanaa varmasti päästä sisustamaan uutta kotia, jonne noin ihanasti auringinvalokin kajastaa. Saanko kysyä, mikä talomalli teillä on? Meillä myös mietinnässä talomalli, mutta pähkäilyä se aiheuttaa vielä aikalailla ??‍♀️?..
  Mukavaa loppuviikkoa ja tsemppiä loppurutistukseen! Innolla odotetaan täälläkin kuvia valmiista kodista ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.02.2020

   On kyllä ihanaa <3 🙂 Meillä on Finnlamellin taloista Aamu malli lähtökohtana, mutta sitä on muokattu todella paljon. Koko on eri ja pohjaratkaisu myös 🙂

   Vastaa
 7. Vera 06.02.2020

  Wau onpa upeat portaat, ne tuo heti paljon valmiimman ilmeen ? enpä ole ennen ajatellut miten monenlaisia portaita on ja miten niillä voi vaikuttaa sisustukseen ☺️ oon joka päivä kurkkinut päivityksiä teidän talolta, on niin koukuttavaa seurata valmistumista ja voin vaan kuvitella miten palkitsevaa se on kun on oma koti kyseessä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.02.2020

   tuo on ihan totta! Portaat vaikuttaa yllättävän paljon 🙂 Hei ihana kuulla <3 kiitos myötäelämisestä!! kaikkea parasta sinne ja mukavaa viikonloppua!

   Vastaa
 8. mikseri hana 06.02.2020

  Niin hienot portaat!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.02.2020

   kiitos!! 🙂 Gradolla on kyllä mielettömän näköisiä portaita!

   Vastaa
 9. Laura 06.02.2020

  Voi vitsi miten ihanat portaat ja muutenkin alkaa näyttämään hyvältä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.02.2020

   kiitos super super paljon 🙂

   Vastaa
 10. Emma 07.02.2020

  Upeat portaat! Ja tuleepa ihanasti valoa isoista ikkunoista 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.02.2020

   kiitos paljon 🙂 <33

   Vastaa
 11. Kati 09.02.2020

  Ihanaa kuinka siellä alkaa jo näyttää kodilta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2020

   <3 parasta!

   Vastaa
 12. Jay Harrison 11.02.2020

  Jaa että tulikin kuitenkin tehtaalta noi portaat. Muistelisin että talopaketista halusitte jättää portaat pois, koska halusitte tehdä ne itse.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.02.2020

   ei meillä missään vaiheessa ole ollut tarkoituksena tehdä itse 😀 Grado oli valkattuna ennen taloa 😀
   Mehän ei tehdä juuri mitään kodissa itse, joten portaat ei olisi missään nimessä onnistuneet.. Oon varmaan epäselvästi kirjoittanut, että hoidetaan ne itse tms, mutta olen tarkoittanut sitä, että talofirman kautta ei portaita haluttu. 🙂

   Vastaa