Helmikuun parhaat

decoration, design, kuulumiset

*postauksen linkki on kaupallinen

Moi! Jos nyt unohdetaan muutto, joka menee kirkkaasti kaiken viimeaikaisen kärkeen niin ajattelin nostaa pari mieltä ilahduttavaa asiaa helmikuulta. <3Sara

Vauva / Mun mahassa on edelleen aikamoinen mylläkkä käynnissä.. 😀 Luulin, että näillä viikoilla tilaa pitäisi olla jo vähemmän ja liikkuminen rauhallisempaa. On ihanaa, kun raskausviikot ovat jo sen verran pitkällä, että vauva saisi sinänsä tulla milloin vain. Tietty toivon, että vielä kuukauden verran pysytellään mahan suojassa. <3

Heinähattu & Vilttitossu / Vein eilen tytöt katsomaan uutta Heinähattu & Vilttitossu leffaa. Meillä oli yhdessä tosi kivaa ja elokuva oli hyväntuulinen sekä sopivan mittainen. Suosittelen!

Lila / Meidän Lila saapui kotiin. <3 Hän on viihtynyt uudessa kodissa hyvin ja ensimmäinen yökin meni ihan rauhaisasti. Tytöillä oli ollut kova ikävä Lilaa ja nyt innoissaan jaksavat käydä kävelyillä ja heittää leluja kotona.

Laskiaspullat / PARASTA! Rakastan laskiaispullia ja tähän aikaan vuodesta se on ihan paras jälkkäri. Ostan monesti valmispullia, hilloa ja vaahdotan kermavaahdon. Olisi kyllä kiva leipoa pullia lasten kanssa joku päivä, koska onhan ne vielä parempia kuin kaupan. 🙂

Kylpy & takka / Tämä uusi kodin kombo on lyömätön. Rakastan kumpaakin. Ne tuovat niin paljon lämpöä ja rentoutusta arkeen. Käytiin eilen ostamassa kylpyyn palloja ja meinataan testata niitä tänään tyttöjen kanssa.

Ikkunanpesu / Oltiin buukattu ennen muuttoa ikkunoiden pesu Benoa Palvelut Oy:ltä. Heidän palveluita käytettiin myös edellisessä kodissa. Hintalaatusuhde on todellakin kohdillaan ja meinaan kyllä jatkossakin tilata palvelun. Varsinkin, kun meillä on korkea tila ja isot ikkunat. 🙂 Olen myös harkinnut uudestaan siivojan hankkimista. Voin vain kuvitella kuinka paljon se toisi mielenrauhaa pikkuvauva-arjen keskelle.

Tulppaanit / Meillä on käynyt läheisiä kylässä ja ollaan saatu mieletön määrä kukkia lahjaksi. Tulpaaneita on monissa eri sävyissä ja kukkia löytyy jokaisesta alakerran nurkasta. Tulppaaneista tulee niin keväinen fiilis. 🙂

Rentoutus / Kävin eilen raskausajan hieronnassa Wario Physics:issä *palvelu saatu ja ai vitsit että teki hyvää. Reilun tunnin hieronta oli sellaista luksusta muuton jälkeen, että meinaan kyllä hemmotella itseäni vielä uudestaan ennen synnytystä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

26 kommenttia

 1. Emmi 19.02.2020

  Teidän olkkari näyttää niin ihanalta?? Innolla odotan sisustuspostauksia ja kodin esittelyä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2020

   voi kiitos, ihana kuulla :)) <3

   Vastaa
 2. Aida 19.02.2020

  Upea koti – tuo musta väri kiinteisiin kalusteisiin sopii niin hyvin, tuo kivan kontrastin! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2020

   KIIITOS! 🙂 mäkin tykkään tosi paljon :))

   Vastaa
 3. Riikka 19.02.2020

  Hei! Onnea uuteen kotiin koko perheelle ??
  Kaunis koti ja ihana perhe siellä ? Hyvää
  loppuodotusta Sinulle Sara ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.02.2020

   kiitos paljon :)) kaikkea parasta myös sinne <3

   Vastaa
 4. Johanna 19.02.2020

  Olikos nämä kuvan peilikaapit mistä? ? Kivat nuo mustat kehykset.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.02.2020

   ne ovat topi keittiön mallistoa 🙂

   Vastaa
 5. Kata 19.02.2020

  Näyttää niin kivalta teillä <3 Onnea uuteen kotiin <3 esittelethän vielä paremmin teidän kodin täällä blogissa sitten kun kaikki on valmista? <3 Mun täytyykin loman aikana viedä pikkusisko ja -veli katsomaan Heinähattu ja Vilttitossu, kiitti vinkistä! 🙂 Ihanaa loppuodotusta sinne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.02.2020

   Kiitos paljon 🙂 varmasti pikkuhiljaa esittelen <3 Kaikkea parasta sinne ja kivaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 6. Elli 19.02.2020

  Aivan mahtavia asioita nää helmikuun parhaat?Oliko hyvä Heinähattu ja Vilttitossu leffa?Odotan jo todella paljon sisustuspostauksia,koska teidän talo jo näyttää olohuoneen kuvasta todella kauniilta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.02.2020

   ihana kuulla :)) Oli tosi kiva leffa!
   Hei kiva juttu, että siellä odotetaan jo!

   Vastaa
 7. Riikka 20.02.2020

  Onnee uuteen kotiin koko perheelle ?? ?
  Kaunis koti ja ihana perhe siellä ?
  Tsemppiä Sara viimeisiin raskaus viikkoihin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.02.2020

   kiitos superpaljon <3

   Vastaa
 8. Laura Kristiina 20.02.2020

  Onnea uuteen kotiin, se näyttää todella ihanalta! <3
  Seuraava asia ei liity tähän aiheeseen, havahduin nimittäin äsken asiaan joka liittyy sinun kirjaasi 365. Päätin lukea sen tänä vuonna niin että joka päivälle yksi luku, mutta eihän se tänä vuonna onnistu vaan jään yhden vajaaksi! 😀 ja voi miten tämä mua harmittaakaan nyt kun sen tajusin, sillä kirja on aivan mahtava! 🙂
  Kivaa alkavaa viikonloppua sinne! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.02.2020

   kiitos paljon <3
   voi miten ihana kuulla 🙂 Kiitos tuhannesti!

   Vastaa
 9. Anni 21.02.2020

  Aivan upea koti teillä! Mistä noi mustat hyllylevyt jossa purkkeja ja kirjoja on hankittu? Sopisivat hyvin meidänkin keittiöön :D! Ihanaa loppuodotusta ja onnea uuteen kotiin!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2020

   Kiitos <3 Ne ovat Maze merkkiset ja ostettu Stockalta joskus aikoinaan 🙂

   Vastaa
 10. Jari 21.02.2020

  Luulen, ettei muille kuin urheilijoille&ex Adidaksen logo ei näy tarpeeksi selvästi. Vai?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2020

   en ymmärtänyt 😀

   Vastaa
 11. Sofiamilja 21.02.2020

  Teidän uusi koti näyttää ihanalle. Onnea uuteen kotiin. Ja kiitos lämminhenkisestä blogista. Löysin tämän Papupata-podin kautta (joka on ihan suosikkeljani) ja yllätyin positiivisesti blogin aitoudesta ja lämmöstä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2020

   Kiitos 🙂 heiiii, ihana kuulla <3 Kiitos tosi paljon!!

   Vastaa
 12. Nea Pääkkönen 22.02.2020

  Toi vauva juttu on varmaa nyt suurin asia helmikuulle. Mie rakastan ylikaiken lapsia ja ennen kaikkea vauvoja. Onnea koko perheelle suuresti. Kohta taas teillä vauva. Milloin on laskettu aika? Tytöistä tulee isosiskoja. Ne on varmaa tosi innostuneita.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2020

   Kiitos <3 täällä kyllä koko perhe odottaa innolla <33

   Vastaa
 13. Maria P 25.02.2020

  Ihanaa, kun kävitte katsomassa leffan! Kaima muistaa yhä teidän ihanat ylisöpöt tytöt Samokselta. Teilläkin taitaa asustaa oma Heinis ja Vilttis. Ja sitten kohta kolmas pikkuinen. Kaikkea hyvää loppuraskauteen ja onnea uuteen kotiin; se on todella harmoninen ja kaunis!

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.02.2020

   Kiitos paljon <33 meilläkin muistetaan teidät ja tytöt fanittaa Matildaa kovasti. Terkkuja paljon sinne ja ihania hetkiä perheen kesken 🙂

   Vastaa