perjantain kuulumiset

kuulumiset

Moi! Piti kirjoittaa jo aikaisemmin tänne.. Se on ollut nyt listalla kaksi päivää.. 😀 Nyt rustailen tähänä kuulumiset ylös ja sitten luen + vastaan kaikki kommentit läpi. Tämä viikko on ollut aika vauhdikas ja viimeinen kiireinen viikko ennen vauvan tuloa. Ihanaa lasketua äippärille. Mulla on viime päivien aikana tullut jäätävä tarve ja vimma saada vauvanhuone valmiiksi. Ymmärrän hyvin, että vauva ei huonetta tarvitse, mutta jotenkin fiilis siitä, että saa kamat katsottua läpi houkuttelee. Tänään laitoin myös ensimmäisen koneellisen vauvan vaatteita pesuun. <3 Ne on niin pieniä!!

Viikonloppuna meillä on VAPAATA! Tänään päästään ensimmäistä kertaa saunaan, JES! Sauna on valmis 🙂 Kuvaan teille pian! Huomenna vietetään aikaa kotona ja saadaan toivottavasti viimeisteltyä paikkoja. Tarviin Mikkoa yllättävän paljon, kun en pysty nostamaan mitään painavaa tai kurotella korkealle. Veikkaan, että pystyn lepäämään paljon paremmin jos kodin nurkat on siivottuna. Haaveilen muutamasta Netflix & ulkoilu & rentoilu päivästä ennen bebeä.

Tämä kuva on muuten viimeinen meidän mikrosementtipöydän kera. Meillä nimittäin tuli tänään uusi ruokapöytä ja se on I H A N A ! Tilaukseen kuului myös 6kpl tuoleja, joista 4 on nyt täällä. Odottelen nuo kaksi  spessutuolia vielä ennen kuvaamista. 🙂 Ihanaa päästä tekemään kunnolla sisustusjuttuja. Varsinkin kun nämä huonekalut ovat olleet niin pitkän pohdinnan takana. Huomenna juttua meidän olkkarista ja uudesta sohvasta. 😉

Aurinkoista viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Sarppa 28.02.2020

  Onnea koko perheelle uuteen kotiin! Ja uhanaa kun bebe on kohta täällä, odotan jo niitäkin postauksia missä kerrot vauva arjesta!:) Ja odotan myös sisustus postauksia. Hehe, ei paineita 😀 Blogi on ihana vaikkei olisi aina mitään ”aihetta” vaan perus höpöttelyä ja kuulumisia! Ihanaa viikonloppua teille ja nyt nautitaan näistä aurinko säistä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.03.2020

   hei mahtava kuulla, että siellä odotetaan :)) kiitos kun seurailet! Kaikkea parasta kevääseen <3

   Vastaa