Päämakkarin sisustus

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus

*Valaisimet saatu / QUU design

Moi! Sain vasta torstaina laitettua kaikki viimeisetkin vaatteet paikoilleen. Yllättävän kauan siinä meni aikaa, että kaikki löysi omille paikoilleen. Mietin pitkään mikä on käytännöllistä ja mikä toimii parhaiten arjessa. Tietty näitä voi sitten myöhemminkin vielä vaihdella jne. Makkarissa meillä on seinien värinä Tikkurilan – Vuono. Se oli jollain tapaa aika villikortti valinta, jonka Linda Baki ehdotti. En pelkää värejä, mutta en myöskään lähtökohtaisesti ajatellut, että makkari maalattaisiin tummalla sävyllä. Tykkään kovasti tunnelmasta, mutta voihan olla, että parin vuoden sisään makkari tulee maalattua uudestaan jollain astetta vaaleammalla.

Meillä on makkarissa kivoja yksityiskohtia kuten: 

-Sänky keskellä huonetta

-Pieni vaatehuone 

-Käynti isolle parvekkeelle

-Sisäikkuna olohuoneen isoon tilaan

-Pellavaverhot

-Valaistus

-Lattiasta kattoon ikkunat

-Perintönä saatu peili, jonka takana lukee puumerkit & perintönä saatu maapallo

Saatiin valaistuksella luotua spesiaalia tunnelmaa, sillä vaatekaapin kohdalla löytyy kirkkaat spotit katosta, mutta sitten taas sängyn yläpuolella roikkuu QUU Designin / Heli Mäkirannan meille suunnittelemat valaisimet. Ne tuovat aivan ihanaa tunnelmaa ja ovat mielestäni todella kauniit. QUU Designen valaisimet valmistetaan PEFC-sertifioidusta saarnista ja suupuhalletusta Iittalan kierrätyslasista ja jokainen tuote on uniikki kappale. Valaisimen valmistuksessa suositaan pieniä suomalaisia perheyrityksiä. Puupallot sorvataan Sievissä, lasipallot suupuhalletaan yksitellen pienessä
perheyrityksessä Sastamalassa, puupallot maalataan yksitellen pienessä perheyrityksessä Vaajakoskella ja valaisimet kokoaa keskisuomalainen sähkömies. Upeaa kotimaista designea kaikinpuolin! 🙂 Rakastan sitä, että meiltä löytyy enemmän ja enemmän ikuisia valintoja, joista saamme nauttia pitkään ja jotka toivottavasti siirtyvät meiltä aikanaan lapsille ja mahdollisille lasten lapsille.

 

Petivaatteiden suhteen mulla on ollut hankaluuksia löytää tarpeeksi pehmoista ja miellyttävää pussilakanaa. Tekee koko ajan mieli ottaa pussilakana pois ja nukkua pelkällä Joutsenen peitolla. Se on niin taivaallinen! 🙂 Pian makuuhuoneeseen tulee pinnasänky, jonka alla on pyörät. Vauvanhuone on meidän huoneen vieressä, joten sänkyä pystyy helposti liikuttamaan edestakaisin. En malta odottaa, että pieni tuhisija on vieressä, vaikka unet saattaakin kärsiä. Mitä enemmän lapset kasvaa, niin tajuan kuinka lyhyt aika se vauva-aika onkaan. <3 Yritän nauttia siitä.

Onko makuuhuoneen tunnelma teille tärkeä? Meiltä ei ole esim koskaan löytynyt makkarista telkkaria, koska voin kuvitella että alkaisin nukahtamaan se päällä. 😀 Ja hei mitä mieltä olette vihreästä sävystä? <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

81 kommenttia

 1. Sofia 06.03.2020

  Ihanan värinen seinä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiitos <3

   Vastaa
 2. Veera 06.03.2020

  Aivan ihana makkari ja vihreä väri luo kivaa harmoniaa! ? Ja muutenkin ihana tunnelma välittyy teidän koko talosta. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Voi kiitos paljon :))

   Vastaa
 3. Mimi 06.03.2020

  Marimekon trikoolakanat. Ah.❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   hei näistä on moni nyt vinkannut 🙂 Pitää tsekata <3 kiitos!

   Vastaa
 4. Suvi 06.03.2020

  Mulla on kai jonkinlainen hahmotusongelma, kun en saa mitenkään hahmotettua, mistä tuonne huoneeseen tullaan sisään 😀 Ihanan värinen huone! Voisin ottaa omaankin makkariin esim. tehosteseinäksi sängyn päätyyn. Sopii hyvin yhteen vaalean hirren ja vaaleiden verhojen ja lattian kanssa. Vaikka on aika tumma, ei tee huoneesta todellakaan mitenkään synkkää. Oikeastaan tulee mieleen kirkas yötaivas, vaikka ei taivas tuon värinen olekaan. Saattaa olla, että kuvissa seinät näyttävät enemmän sinertäviltä kuin livenä. Tuo iso peili avartaa tilaa hyvin. Noin iso seinä kokonaan vihreänä voisi olla liikaa, kun vihreää on jo sängynpäädyssäkin. Onko teillä mitään pimennysverhoja? Mietin vain, kun itse en saisi nukuttua ollenkaan, jos ei olisi pimeää. Mulle makkarissa tärkeintä pimennyksen lisäksi on hyvä sänky ja kunnon lukuvalo (tykkään lukea ennen nukahtamista). Telkkaria en haluaisi makkariin. Kuulostaa ehkä oudolta, mutta mun mielestä se toisi huonoa energiaa makkarin rauhaan. En halua makkariin muitakaan sähkölaitteita, en edes puhelinta. Siksi mulla on ihan perinteinen herätyskello. Tykkään myös kauniista lakanoista ja siitä, että sängyn vieressä on pehmeä matto, jolle aamuisin astua (täällä on aika vilpoiset lattiat). Jo edesmenneen mummoni tekemä villamatto on täydellinen siihen <3 Tulipas pitkä sepustus 😀 Onnea teille uuteen kotiin! Tuonne on vauvan hyvä tulla sitten kun on sen aika <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   hehe 🙂 Joo varmaan hankala, kun ei ole mitään pohjakuvaa tms. 😀
   Pelkäsin juuri synkkää fiilistä, mutta onneksi se ei vielä tunnu siltä 🙂 Ja voihan aina maalaa uudestaan 🙂
   Meillä ei ole pimennystä.. pitää katsoa alkaako kesällä kaipaamaan. Me tykätään herätä luonnonvaloon ja muutenkin ei olla herkkä unisia 🙂 IHanalta kuulostaa sinun rutiinit ja makuuhuone <3 kiitos paljon kauniista sanoista <3

   Vastaa
 5. Anna 07.03.2020

  Moi! Mistä noi pussilakanat on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   ne on Casa Stockmann 🙂

   Vastaa
 6. Maria 07.03.2020

  Minkälaista on olla ilman yöpöytiä? Ootteko aina ollu vai uus juttu? Super hienoa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Ollaan oltu aina 🙂 Voi kiitos!

   Vastaa
 7. Päivikki 07.03.2020

  Ihana yllätyksellinen sävy. ?
  Suosittelen menemään hiplailemaan stockalle Casan perkaalipuuvilla lakanoita.? En tiedä mitään niin pehmeitä,untuvaisia ja ikuisia lakanoita kuin ne. Olen testannut Finlaysonin pellavat ja kalleimmat puuvillatkin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   hei kiitos vinkistä :))

   Vastaa
 8. Mari 07.03.2020

  Näin tuon vihreän vilahtavan rakennusaikana ne jossain storyssasi ja olen innolla odottanut mihin se on valittu. Meillä valikoitui alakerran makkariin melkein samaa sävyä oleva tapetti. 🙂 kivalta näyttää kaikinpuolin, ja pellavaverhot ovat ihanat!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiitos 🙂 Hei mahtavaa kuulla!! Pellava on kyllä IHANA!

   Vastaa
 9. Juliakatariinan 07.03.2020

  Aivan ihana seinä toi vihreä ja muutenkin koko huone! Meillä maalattiin myös pari vuotta sitten makuuhuone tumman siniseksi ja jännitin sitä aluksi mutta nyt kyllä tykkään että se yksi seinä on tumma (maalasin viime vuonna muut seinät valkoiseksi ?). Ihana blogi sulla muutenkin!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Kuulostaa ihanalta 🙂 Voi kiitos paljon!!

   Vastaa
 10. Riikka 07.03.2020

  Aivan ihana väri ?sopii kyllä täydellisesti makkariin! Jotenkin rauhoittava ja tunnelmallinen. Valaisimet sopivat hyvin seinän kanssa ja ovat todella hienot!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiitos paljon 🙂 <3

   Vastaa
 11. Kaisa 07.03.2020

  Tuo sävy on aivan ihana! Täytyy laittaa nimi muistiin! Niin kaunis makkari muutenkin, todella rauhottava tunnelma?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiitos paljon 🙂 <3

   Vastaa
 12. J 07.03.2020

  Vihreä on superkaunis! Itsekin repäisin ja maalasin olohuoneen seinät tikkurilan serpentiinillä, mikä on vaalean vihreä sävy! Enpä olis edes vuosi taaksepäin uskonut niin tekeväni, mut on ollu nappivalinta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   oi mahtavaa 🙂 Hyvä veto!!

   Vastaa
 13. Sara 07.03.2020

  Vuodenvaatteiden väritys on itsellekin tärkeää. Se luo sitå harmoniaa mitä kaipaan

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Totta 🙂

   Vastaa
 14. J 07.03.2020

  Tuli mieleen että kuinka valoisaksi tuo sisäikkuna ja muutkin ikkunat tekevät makuuhuoneen yöllä? 🙂 itse kun olen sellanen että nukkuessa huone pitää olla niin pimeä kun mahdollista 😀 ja mistä ostitte vaatehuoneen kaapit? 🙂

  Ja kuinka suuren osan rakentamisesta ja sisustuksesta kustansitte kaupallisilla yhteistöillä? Teetkö jossain vaiheessa postausta siitä kuinka kallista talon rakennus on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Me ei tarvita kokonaan pimeää.. tykkään kovasti herätä valoisaan aamuun.. Pitää toki kesällä katsoa miten menee 🙂
   Vaatekaapit on Ikean 🙂

   Meidän budjetissa ei ole otettu huomioon kaupallisia yhteistöitä, koska teen ne yritykseni kautta ja kaikki alennukset/saadut tuotteet ilmoitetaan verotukseen. Olen supertarkka näissä kirjanpitäjäni kanssa, koska haluan tehdä oikein. Kyse on kuitenkin niin isosta kokonaisuudesta, että parempi tehdä kerralla oikein 🙂 Tarkempaa kustannusarviota en varmaan tee, koska jokainen kohde on niin erilainen. Meillä eniten maksoi maalämpö ja hirsi. 🙂

   Vastaa
 15. A 07.03.2020

  Aaa makkari on siis yläkerrassa? Mietin aluksi tosi pitkään tätä sisäikkuna ratkaisua kun luulin että makuuhuone on alakerrassa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   hehe, joo yläkerrassa 🙂

   Vastaa
 16. Aida 07.03.2020

  Makkarin seinät näyttää tosi hyvältä, sopii hirren kanssa hyvin yhteen. Ja ihastuin noihin kattolamppuihin, ihanat! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiitos :)) Valaisimet on kyllä aivan ihanat!

   Vastaa
 17. Riikka 07.03.2020

  Missä lataatte esim. yöllä puhelimia, kun teillä ei ole yöpöytiä? Aivan ihanan sävyinen tuo seinä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   pistorasiat on molemmilla puolilla sänkyä ja myös sisäikkunan alla, jossa on pieni lipasto 🙂

   Vastaa
 18. Jenni 07.03.2020

  Hei mistä on nuo aivan ihanat pussilakanat? ? Kaunis makkari!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Kiitos :)) Ne on Casa Stockmann 🙂

   Vastaa
 19. Jenna 07.03.2020

  Tuo vihreän sävy on TÄYDELLINEN! Ihana kokonaisuus❤️ Teillä on muutenkin aivan upean näköinen koti!
  Itse haaveilen kylpyhuoneremontista, niin olisi kiva nähdä esittelyä teidän wc ja kylpyhuonetiloista, teillä on niin hyvä maku, että niistä saisi varmasti hyviä ideoita! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Voi KIITOS :)) Hei joo vessoista tulossa juttua varmaankin ensi viikolla 🙂 Jossain vaiheessa teen varppina myös kylppäristä juttua <3

   Vastaa
 20. Innokas lukija 07.03.2020

  Erikoinen, mutta kiehtova! Ihanat värit ja jotenkin tuntuu, että tuo maali on ihan nappivalinta. En ole koskaan nähnyt tämän tyylistä makuuhuonetta. Ihanan persoonallinen ? Teidän elämä vaikuttaa niin idylliseltä tällä hetkellä muutenkin. Onnea ?? ja tsemppiä loppuraskauteen & synnytykseen. Luen blogiasi päivittäin läydettyäni sen joskus pari vuotta sitten.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Kiitti 🙂 ja hehe, pitkän rakennusvuoden jälkeen on kyllä ihanaa asettua uuteen arkeen vauvan kanssa. Kiitos kun luet <33

   Vastaa
 21. Reijo 07.03.2020

  Meillä on aina ollut telkku makkarissa. Nyt tulee myös uuteen kotiimme 55″ nykyisen telkun tilalle Samsung Frame 43″. Em on kuin taulu, tai enemmänkin. Sjosittelen

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Meillä on frame olkkarissa ja se on kyllä ihana 🙂

   Vastaa
 22. Sade 07.03.2020

  Aivan ihana tunnelma teillä makkarissa! Me muutettiin teidän kanssa samoihin aikoihin ihan uuteen omaan kotiin. Jätettiin rakennusvaiheessa seinät valkoisiksi, koska haluttiin lisäaikaa miettiä värisävyjä. Nyt tää teidän seinän väri iski ihan kunnolla sekä minuun, että mieheen! Vihreää on muutenkin meillä sisustuksessa mukana tyynyissä ja tauluissa. Meillekin siis tulee makkariin tällainen kaunis vihreä seinä. Kiitos inspiksestä! Ihanaa loppuodotusta! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Kiitos 🙂 Hei onnea hurjasti sinne!!
   EIKÄ! IHanaa jos innostuit 🙂 Toivottavasti tykkäät lopputuloksesta 🙂 Kiitos <33 Kaikkea parasta sinne!

   Vastaa
 23. Pauliina 07.03.2020

  Upea huone ja kokonaisuus! Varmaan ihana tunne odottaa vauvaa saapuvaksi maailmaan uudessa siistissä kodissa. ?

  Tuleeko teille ollenkaan yöpöytiä? Pohdin vain, että itsellä pakko olla joku paikka mihin laskea puhelin, silmälasit, kirja jne. kun on vielä aika korkea sänky ja niin näyttäisi teilläkin olevan. Onko teille kenties tulossa sängynpääty, jossa säilytystilaa tai hylly seinälle?

  Kivaa kevättä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Voi kiitos <3 on kyllä ihanaa kun ehdittiin muuttamaan ja asettumaan ennen vauvaa 🙂

   Meillä ei ole yöpöytiä (ei ole ollut edellisessäkään kodissa), eikä mahdu sellaisia. Molemmilla puolilla on pistorasiat ja siinä saa ladattua. Myös sängyn laatikot avautuu, joten niiden avulla pystyy pitämään vähän niinkuin yöpöytiä 😀 Vaikea selittää 😀
   Ei tule mitään sängynpäätyä tms. 🙂

   Vastaa
 24. Jenna 07.03.2020

  Me myös maalattiin juuri uuteen makuuhuoneeseen seinä Syvänne-sävyllä, joka on myös tällainen tumman vihertävä. Jännitti valita niin tumma ja ”värikäs” sävy, mutta muuten meilläkin niin vaaleaa/harmaata, että jotain väriä piti saada ja olen kyllä tyytyväinen. Nyt nukuttu viikko eri huoneissa vauvan kanssa, ja ai että kun nukahdan taas paremmin kun saa illalla katsoa sängyssä telkkaria.. ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Oi kuulostaa tosi kivalta :).. ihan mahtavaa, että olet löytänyt sulle hyvän tavan nukahtaa 🙂

   Vastaa
 25. Jossu 07.03.2020

  Onpa ihana kokonaisuus 🙂 Ja mainio tuo vihreä seinä! Mistä teidän vekkuli sänky on? Meidän uudessa kodissa on neliöitä PALJON mutta säilytystilaa ei jotenkin tunnu olevan tarpeeksi jq uutta sänkyä kun suunnitellaan ei olisi lainkaan hassumpaa laittaa lakanoita tuonne sängyn alle 🙂 Onko teillä edelleen futonpatja?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   sänky on AVA Roomin 🙂 ja siinä on paljon säilytystilaa! ja joo futon on edelleen 🙂

   Vastaa
 26. Kmk 07.03.2020

  Marimekon trikoopuuvilla pussilakana on aivan taivaallisen pehmeä! Ihan super hyvä, kannattaa kokeilla jos et ole siihen vielä tutustunut

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiitos vinkistä 🙂

   Vastaa
 27. Kaisu 07.03.2020

  Tuo sisäikkuna on hieno 🙂 Jostain syystä makuuhuoneen tunnelmaan ja sisustukseen ei tuu kiinnitettyä huomiota niin paljoa kuin vaikkapa olohuoneeseen tai keittiöön.. Mutta telkkaria ei löydy makuuhuoneesta, ja oon yrittäny myös vähentää kaikkien älylaitteiden käyttöä siellä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   Kiitos 🙂
   Joo se on kyllä totta.. mutta makkarin fiilis vaikuttaa niin paljon uneen ja rauhoittumiseen <3

   Vastaa
 28. Milla Siltanen 07.03.2020

  Heippa Sara!

  Teidän makuuhuone on upea ! Ja koko talosta välittyy kuvissa ihana fiilis. Paljon onnea uuteen kotiin ja tsemppiä loppu odotukseen. Terveisin, Milla

  Ps: Meillä on myös Matilda tytär, hän täyttää 10 ja ihan teidän Mimosan ikäinen Melissa. Jännittävää teidän nimivalinta nuorimmaiselle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kiiiiitos paljon 🙂
   Oi ihana Matilda siellä! Hehe, saapi nähdä 😉

   Vastaa
 29. Piiavibes 07.03.2020

  Upeat valaisimet ja tuo seinä tuo ne kauniisti esille! Meillä on makuuhuoneessa Tikkurilan Nefriitti. Taitaa olla vähän vaaleampi kuin Vuono. Rakastan näitä vihreitä sävyjä 🙂

  / Piia piiavibes.com

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.03.2020

   kuulostaa ihanalta 🙂 Vihreän sävyt on kyllä ihania!!

   Vastaa
 30. Elli 07.03.2020

  Wauh❤️Todella kauniin näköistä & tunnelma vaikuttaa todella upealta❤️Itse tykkäsin valaisimista todella paljon & vihreä sävy luo harmoniaa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2020

   voi kiitos paljon 🙂

   Vastaa
 31. Eve 08.03.2020

  Tykkään kovasti vaaleasta hirrestä ja valoa tuovista ikkunoista. Olohuoneeseen avautuvan ikkunan ideankin ymmärrän ja pääsy parvekkeelle on käytännöllistä esim. Petivaatteiden tuuletusta ajatellen. Makuuhuone on kuitenkin liian kapea minun makuuni. Sängyn sivuille jää liian vähän tilaa, ahdistaisi minua. Lisäksi koen yöpöydät käytännöllisinä joten itse en osaisi olla ilman niitä. Maalatun seinän olisin pitänyt vain sängyn päädyssä tehosteseinänä. Mutta rohkeita valintoja olette tehneet ja koti on tietenkin teitä varten rakennettu, teidän haaveilla.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2020

   Kiva kuulla. Ymmärrän pohdinnan. ja juu kotihan tietysti kannattaa tehdä omaan makuun ja omille tarpeille 🙂

   Vastaa
 32. Tanja 08.03.2020

  Näyttääpä kivalta, omalaatuiselta ja rohkealta! Tuo tumma sävy on kyllä kaunis, itse en uskaltaisi noin tummaa seinää koittaa. Meillä(eli minä saan päättää sisustukset :D) on makkarissa valkoista, vaaleanharmaata ja viininpunaista, ei telkkaria! Ongelma on se että mies haluaa nukkua pilkkopimeässä ja itseäni se ahdistaa, pitää vaan löytää sille unimaski jostain ja sen jälkeen rullattava pimennysverho lähtee 😀 kun on pimennysverhot makkarissa jo muutenkin, rullapimennysverho on itselleni aivan liikaa. Mulla sama juttu kun sulla siis, ihanaa on valoon herääminen <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   ymmärrän hyvin.. tämä oli mullekin aika ”villi” valinta 😀
   joo toi on kyllä niin yksilöllistä, että tarvitseeko täyttä pimeyttä.. Ehkä löydätte jonkun kompromissin 😉
   Ihanaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 33. ida ihana 08.03.2020

  Ihanan tunnelmallista! Kiva kun on väriä, ja silti tosi rauhallinen tunnelma <3
  Mitään isompaa sisustusjuttua me ei olla tehty nyt, mutta oli ihana näin ekan kevätviikonlopun kunniaksi vaihtaa vähän sisustustyynyjä. Meillä on makkarissa nyt turkoosia, ja vihreää ja keltaista laitettiin piristykseksi olkkariin. Pienillä jutuilla ja väreillä saa jo paljon aikaiseksi!:)
  Kiitos inspiroivasta postauksesta ja ihanaa naistenpäivää <3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   Kiitos <3
   Oi ihanaa.. pienillä jutuilla on ihan parasta freesata sisustusta 🙂 Hei ihanaa viikkoa sinne!!

   Vastaa
 34. Kaisa Karsikas 09.03.2020

  Teillä on kyllä ihana koti ? Saanko kysyä, että mistä tuo ihana jättineuleviltti on?
  Ihanaa loppuraskautta ja onnea uuteen kotiin ❤️

  Vastaa
 35. Karo 09.03.2020

  Kun näin teidän raksakuvista tuon vihreän seinän, se jotenkin hyppäsi seinään ja mietin että no ompa aika hurja valinta. Mutta nyt valmiissa se näyttää todella hyvältä, ja on tosi rauhallinen! Aivan ihana tunnelma teidän makkarissa ja tuo valoisuus on kyllä iso asia!
  Ja vitsit, oon alkanut unelmoida noista Joutsen-peitoista! ?

  Vastaa
  • Karo 09.03.2020

   Hyppäsi seinään… Voi kiesus. ?

   Vastaa
   • Sara Parikka 10.03.2020

    😀 ymmärsin pointin!!

    Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   Kiitos paljon :)) joo siis joutsenen peitto on a i v a n ihana <3 iso suositus!

   Vastaa
 36. Elli 09.03.2020

  Moi Sara! Teidän makkari vaikuttaa niin kutsuvalta ja ah, tuli ihan himo tuohon vihreään! ? Saanko kysyä, miten leveä sänky teillä on? Vastaava mietinnässä ja pallotellaan 140-160 cm välissä. Ihanaa odotusta ja tulevaa vauva-arkea! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   kiitos 🙂 <3 meillä on 160cm. Kiitos todella paljon <3 kivaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 37. Alina 09.03.2020

  Onko sulla noussut raskausaikana paino yleensä min verran?

  Vastaa
 38. Milja 30.03.2020

  Ihana makuuhuone!
  Kiinnostaa, mikä tuo parketti on? Itse pähkäilen lattiavalintaa tulevaan kotiin. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   kiitos 🙂 Meillä on laminaatti! Yritän kaivaa esille mikä merkki 🙂

   Vastaa
 39. Taija 01.04.2020

  Teillä on aivan ihanan näköinen koti. Olemme itse suunnittelemassa rakentamista mutta olemme jumahtaneet pohjan suunnitteluun. Saisinko nähdä teidän kodin pohjapiirrosta? Teidän suorat portaatkin on aivan ihanat.

  Vastaa
 40. Ansku 23.03.2021

  Mistä nuo ihanat vihreöt raitalakanat?

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2021

   ne taitaa olla stockan omaa CASA merkkiä. Saatiin ne lahjaksi äidiltäni 🙂

   Vastaa
 41. Johanna 10.11.2021

  Hei, ihanan näköinen makkari! ?? Olisiko mahdollista saada makkarin mittoja? Kuinka suuri väli teille on vaatekaappien ja väliseinän välissä? Entä sängyn jalkopäädyn ja seinän välissä? Yritetään itsekin sommitella samantyylistä ratkaisua makkariin, mutta pohdituttaa, tuleeko liian ahdasta ?

  Vastaa