rv 39

baby, kuulumiset, raskaus

Moi! Mulla oli torstaina synttärit ja täytin 29 vuotta. Viimeinen vuosi ennen 30vee elämää. 😀 Kriiseilyt on kriiseilty jo aikoinaan ja tuleva kolmikymppisyys tuntuu hyvältä. Mun ympärillä melkein kaikki ihmiset on mua vanhempia (paitsi monet työkaverit alkaa olla myös nuorempia) ja en ole melkein koskaan ollut se vanhin. Ehkä siihen vaikuttaa myös se, että oon mennyt vuoden aikasemmin kouluun.

Mulla oli aivan ihana synttäripäivä: Herkkuaamupala, vaahtokylpy, töitä kotosalla ja illaksi Helsinkiin kaksin Mikon kanssa. Käytiin Stockalla hakemassa mulle lahja <3 ja sitten mentiin Farangiin syömään. Haettiin lapset ysin maissa siskon luota ja oli kivaa, kun perjantai oli lasten kanssa vapaa. Viikonloppuna nähtiin kavereita ja vietettiin Matildan kaverisynttäreitä. Sain muuten myös vihdoin vauvan huoneen suhtkoht valmiiksi. Tällä viikolla pitäisi vielä saapua sänky, niin pääsen sitten kuvaamaan teille! 🙂 Olin niin iloinen ja huojentunut, kun sain huoneen käytyä läpi, vaikka ymmärrän että pieni ei tule viettämään siellä aikaa lähestulkoon vuoteen. 😀 Silti se epämääräinen tavara ja varastomaisuus painoi koko ajan takaraivossa.

Tänään puhelimen aplikaatio ”Preglife” näyttää tältä: 

95% raskaudesta takana

266/280 päivästä

raskausviikko 39

3 kolmannes

14pv laskettuun aikaan

H-hetki voi siis oikeasti olla ihan koska vain!! Mulla on samalla jännittynyt, odottava ja haikea fiilis. Ehkä se johtuu siitä, että kolmas lapsi saattaa olla meillä se ”viimeinen” ja näin ollen nämä jäävät viimeisiksi hetkiksi mahan kanssa. En olisi kyllä koskaan uskonut, että tulen sanomaan näin.. 😀 Oon niin iloinen siitä, että sain myös tämän kokemuksen raskaudesta. <3 Vaivat ja turvotukset ovat nousseet vasta viime viikon aikana ja nyt ollaan jo ihan loppusuoralla!

Oon varannut mulle vikoille viikolle hoitoja ja tällä viikolla suuntaan synnytystä stimuloivaan akupunkitoon sekä jalkahoitoon. Hoitojen aikana voin rentoutua ja ne ovat sellaista omaa luksusaikaa. Varsinkin kun teen vielä viimeisille viikoille saakka töitä. Tietty menen ihan oman kropan ehdoin, mutta jokainen tehty homma helpottaa suuresti mieltä. Olen kasannut to do- listan mistä löytyy esim. kirjanpidollisia asioita (=ne tylsimmät) ja raportointeja. Haluan saada kaiken sälän mahdollisimman hyvin tehtyä.

Aurinkoista uutta viikkoa! Vitsit on keväinen fiilis <3Sara

Kuvat viime viikolta, kun söimme iltapalaa kaveriperheen kanssa. Meillä ollaan muuten tehty pannukakkua nyt melkein joka viikko. Olen tehnyt sen tällä reseptillä. NAM!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Tanja 09.03.2020

  Mitä ihmeitä on noi oudot ruskeat pallerot ruokapöydässä? En keksi muuta vaihtoehtoa kun ne pandan lakupallot, niitäkö ne on? 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   hehe, ne on LAKRIDS merkkisiä lakuja 🙂

   Vastaa
 2. Sarppa 10.03.2020

  Tsemppiä paljon vikoihin hetkiin! Nauti! Ja myöhäiset synttäri onnittelut 🙂 Täällä jo odotellaan ensimmäistä vauva postausta… Ihanaa viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2020

   kiitos paljon! 🙂 On kyllä jännää! Kivaa viikkoa sinne myös <3

   Vastaa