mikä ilahduttaa

baby, lapset

Moi! Ollaan oltu nyt vajaa kaksi viikkoa kotona. Vain oman perheen kesken. Vaikka päiviin mahtuu paljon huolta, ahdistusta jne, niin onneksi on paljon myös hyvää. Oon saanut muutamia viestejä liittyen koronaan ja siihen millaisia ajatuksia minulla on siihen liittyen. Tilanne ei ole helppo ja olen välillä tosi herkillä asian suhteen. Luen vain virallisia uutisia ja sivuja. THL ja Yle Uutiset ovat käytössä. Toivon sydämeni pohjasta terveyttä ja kaikkea hyvää teille sinne ruudun toiselle puolelle. <3 Tulen jakamaan blogissa ja IG:ssä meidän uudenlaista arkea ja toivottavasti pian myös synnytys- ja vauvakuulumisia. Voisin kasata huomiselle ”mitä ollaan hankittu vauvalle” postauksen. Alla asioita jotka saa tänään hymyn huulille. Aurinkoa! <3Sara

Laskettu aika / Tänään on 40+0. <3 Mimosa syntyi laskettuna päivänä. Olin jo tuossa viikonloppuna ihan varma, että nyt on sairaalaan lähtö lähellä… mutta noup. Toivoisin, että vauva syntyy pian. Supistuksia ja tuntemuksia on sen verran paljon, että tuskin tässä enää kauaa menee.

Lasillinen mehua / Edelleen aamuisin lasillinen mehua helpottaa oloa ja vie pienoisen huonon olon pois. Meillä syödään joka aamu yhteinen iso aamupala. Olen aamuihminen, mutta nyt viime aamut olen herännyt lähinnä fiilikseen ”ei syntynyt viime yönä”. 😀 Olen siis malttamaton.

Aurinko / VALO ja KEVÄT! Oma terassi ja suunnitelmat pihaa varten kiinnostavat. Ollaan mietitty erilaisia vaihtoehtoja ja tarpeita. Onneksi ei ole mikään kiire pihan suhteen. Talon maalaus pitäisi suorittaa kesäkuussa, joten se ensin alta pois ja sitten pihan kimppuun. Ollaan käyty joka toinen päivä ajeluilla (tytöt nukahtaa usein takapenkille ja me katsellaan maisemia 😀) ja ihailtu alkavaa kevättä.

Ruoka / Täällä ollaan myös kokkailtu paljon. Joka päivä on neljä ateriaa ja vaihdellen syödään välipaloja. Kaksi lämmintä ruokaa ja sitten aamu- ja iltapalat. Ruokahävikkiä ei ole tullut yhtään ja siitä olen erityisen tyytyväinen. Ollaan myös pärjätty 1-2 kauppareissulla per viikko, mikä on meidän normaaliin kaupassa käyntiin erittäin hyvä suoritus. Muutenkin paljon järkevämpää miettiä tarkemmin mitä milloinkin syö ja kerralla hankkia ainekset.

Lasten asenne / Me ei olla nähty ketään läheistä, kavereita tai naapurin lapsia. Silti meidän tytöt (ainakin toistaiseksi) on jaksaneet tosi hyvin. He eivät ole sen suuremmin edes kyseenalaistaneet tilannetta. Tuntuu, että he viihtyy kotosalla ja päiväsauna, leikit, omat huoneet ja touhut riittävät. Ihailtavan iloinen asenne pienillä! Meillä on myös päivän rytmi pysynyt ennallaan mikä on huippu juttu. Jännitystä päiviin tuo myös lähenevä synnytys ja vauvan saapuminen. Odotan niin paljon sitä hetkeä kun meitä on täällä viisi ja tytöt tapaavat pikkusiskon. <3 Okei, nyt lopetan rustaamisen ennen kun alan itkeä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Ansku 23.03.2020

  Tsemppiä teille sinne❣

  Teillä siellä etelä-suomessa onkin tilanne hieman pahempi kuin meillä täällä susirajalla, toistaiseksi. Terveydenhuollon ammattilaisena tilannetta seurailen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2020

   kyllä. <3 voimia sinne!!

   Vastaa
 2. Kaarnalaiva 23.03.2020

  Onnea synnytykseen! Kevät luo toivoa ja uutta elömää ja myös uuden pienen ihmisen elämän alku antaa varmasti voimia ja uskoa tulevaisuuteen. Kaikki järjestyy ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2020

   kyllä <3

   Vastaa
 3. Iiris 23.03.2020

  Onnea teille uuteen kotiin, ja paljon tsemppiä tulevaan synnytykseen! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2020

   kiitos <3

   Vastaa
 4. Laura 23.03.2020

  Jaksamista sinne 🙂 tämä tilanne kokeilee meitä kaikkia, itse jouduin ottamaan oman lapsen päiväkodista pois ja kotona vain oltu. Jospa vielä joku päivä kaikki palaisi normaaliksi, kunhan ihmiset tajuaa noudattaa sovittuja sääntöjä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2020

   niinpä.. <3

   Vastaa
 5. Anniina 24.03.2020

  Kyllä tämä menee virus menee pois ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2020

   <3

   Vastaa