Kuusi vuotta

lapset

Moi! Kuusi vuotta sitten sain esikoisen syliin. Oli luminen kevättalvi ja aurinko paistoi. Matilda syntyi aamulla ja painoi hippusen yli 3kg. Hän oli niin siro ja suloinen. <3 Tänään neiti on KUUSI vuotta ja ollaan vietetty ihana synttäripäivä oman perheen voimin. Matilda sai (hänellä on ollut ”taapero” kokoinen pyörä, joka nyt sitten siirtyy Mimosalle) polkupyörän lahjaksi ja käytiin testaamassa uutta pyörää. 🙂 Matilda on maailman aurinkoisin, iloisin ja reippain tyttö. Rakastan viettää hänen kanssa aikaa, katsella hänen esityksiä (joita kaikki meidän vieraat saa myös aina katsella 😀) ja jutella kaikesta mahdollisesta.

Äitiys ja meidän perhe on parasta mitä tiedän. On mahtavaa ajatella, että pian olen kolmen lapsen äiti. Muistan miten paljon pohdin voiko perheen perustaa nuorena ja luojan kiitos uskallettiin tehdä juuri kuten hyvältä tuntui. En tiedä kuinka yleistä on saada monta lasta alle kolmekymppisenä, mutta meidän kohdalla se oli luontevaa. Huomaan, että lasten synttärit aina herkistää ja silloin tulee mietittyä ajankulua ja selailtua kuvia & videoita.

Eniten Matilda toivoi lahjaksi pikkusiskoa ja sellaista tämän päivän puolelle ei vielä saatu. Päivä on ollut erityisen kiva myös siitä syystä, että en ole lukenut uutisia. Tekee kyllä hyvää välillä. Nyt iltapalaa ja telkkarista joku hyvä ohjelma! Jospa tulevana yönä tulisi lähtö? 😀 Miten mä olenkaan niin malttamaton.

Ihanaa iltaa! <3Sara

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. Ansku 25.03.2020

  Paljon Onnea Matildalle❣?
  Meijän kahdella nuorimmaisella lapsella on synttäripäivät lähekkäin, toinen on syntynyt 22.4 ja toinen 25.4. Pidetäänkin aina tuplasynttärit heille?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.03.2020

   kiitos <3 oi ihanaa 🙂 Veikkaan, että meilläkin tulee vietettyä tulevina vuosina tuplasynttäreitä! :)<3

   Vastaa
   • Melinda 25.03.2020

    Milloin Mimosalla on synttärit??niin söpöjä molemmat tytöt, ootan innolla miltä kolmas näyttää!??

    Vastaa
    • Sara Parikka 31.03.2020

     🙂 <3

     Vastaa
 2. Salkkarit rokkaa! 25.03.2020

  Miten se menikää? Matilda oli syntynyt laskettuun aikaan, en oo ikinä kuullut silloin täsmälleen syntyneestä vauvasta. Mites muute sun äiti? Tiedätkö että synnyitkö sä tai sun äiti tai isoäiti, tai siskot tai niiden lapset mihin aikaan, montako sisarusta sul on, minkä nimisiä ja minkä ikäsiä lapsia niillä on millaset perheet tms…itelle sisko melko tärkee joten ols kiva jos joskus kirjoittasit niistä pidempääki romaania (anteeksi jos oon liian tungetteleva)(joo en muista tähän hätään kuinka kaua neuvola on ollu olemass:D)ennen, jälkeen vai laskettuna aikana tasan samana päivänä. Tai Mimosa? Jossai postauksessa (ig tai blogi)puhuit että Mimosa syntyi pari viikkoa jälkeen lasketun ajan toivottavasti tuleva prinsessa syntyy jo aikasemmi ku parin viikon päästä. Tsempit synnytykseen ei varmaan oo helppoa oman äidin kertomusten perusteella. Huomasin että päivittelit ig ja blogia huomattavasti enemmän kuin 2 edellisen raskauden aikana. Ps.Peppi, sun ig, podcast ja blogi on parasta seurattavaa. Aina aamul meen instaan kattoo että miten Sara voi, Oot ihqu! Pus! Joo sori, mun romaani:D

  Vastaa
 3. Elli 25.03.2020

  Ihanat onnittelut prinsessa Matildalle?Aivan ihanasti olet kirjoittanut Matildasta sekä koko postaus on aivan ihana?Toivottavasti pian saatte pienen prinsessan teidän elämään?Teidän arkea on aivan ihana seurata ja teistä tulee upea viisi henkinen perhe?Tsemppiä synnytykseen?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.03.2020

   kiitos paljon <3 kauniisti sanottu!!

   Vastaa
 4. Päivi 26.03.2020

  Onnea Matildalle! ?

  Toi on niin tuttua että lasten synttärit saa joka vuosi herkistelemään ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   <3

   Vastaa
 5. Laura 26.03.2020

  Täällä kirjoittelee 25 vuotias neljän lapsen äiti, lisäksi olen äitipuoli kahdelle ❤ Melkoinen suurperhe siis. Itsekin halunnut lapset nuorena, ja ei tätä vaihtaisi mihinkään. (Piti kommentoida, kun kirjoitit tuosta että mietitte että uskaltaako perheen perustaa nuorena)
  Tsemppiä tulevaan synnytykseen❤ ja ihana teidän uusi koti!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   hei WAU! Ihan parasta 🙂 kiitos paljon!! <3 Aurinkoa teidän perheelle!!

   Vastaa
 6. Salkkarit rokkaa! 26.03.2020

  Vielä sylillinen hattaraa ja vaaleanpunaista vauvaonnea sinne päin varmasti tytöt innoissaan pikkusiskosta! Ootte niin ihana perhe! Kun lopetit Salkkareissa olin murheen murtama mutta ehkä ihminen haluaa keskittyä muihinkin asioihin kuin olla jossain tv-sarjassa, todellisuus on aina kuitenkin kauniimpaa ja karumpaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   Kiitos tuhannesti <3

   Vastaa
 7. Onnea kuusivuotiaalle ja tsemppiä synnytykseen! Itsekin saanut omat lapseni alle kolmekymppisenä ja ollut asiaan tyytyväinen. Kun he aikuistuivat, olin itsekin vielä hyvässä iässä. Mukavaa viikonlopua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   ihana kuulla 🙂 Kiitos ja aurinkoista kevättä sinne!!

   Vastaa
 8. Anne 27.03.2020

  Miten olettekin niin ihana perhe ❤ Jotenkin teistä aistii yhteen hiileen puhaltamisen, läheisyyden ja kaikkea tällaista ihanaa, jota soisi jokaisessa perheessä olevan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   kiitos kauniista sanoista <3

   Vastaa
 9. Joulutonttu 29.03.2020

  Onnea vauvasta sara ja koko perhe. Näytät säteilevältä ja kauniilta, kuten aina. Kaikkea hyvää teille. ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 10. äiti-ihminen 30.03.2020

  Ihana postaus:) kivan hyväntuulinen ja välittyy kyllä se miten äitiys on sinulle tärkeä asia <3 kaikkea hyvää teidän koko perheelle.

  https://lastenjahellanvalissablogi.blogspot.com/2020/03/lukujarjestys-kotikoululaisille.html?m=1

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2020

   kiitos 🙂 niin se on! <3

   Vastaa