Kuusi vuotta

lapset

Moi! Kuusi vuotta sitten sain esikoisen syliin. Oli luminen kevättalvi ja aurinko paistoi. Matilda syntyi aamulla ja painoi hippusen yli 3kg. Hän oli niin siro ja suloinen. <3 Tänään neiti on KUUSI vuotta ja ollaan vietetty ihana synttäripäivä oman perheen voimin. Matilda sai (hänellä on ollut ”taapero” kokoinen pyörä, joka nyt sitten siirtyy Mimosalle) polkupyörän lahjaksi ja käytiin testaamassa uutta pyörää. 🙂 Matilda on maailman aurinkoisin, iloisin ja reippain tyttö. Rakastan viettää hänen kanssa aikaa, katsella hänen esityksiä (joita kaikki meidän vieraat saa myös aina katsella 😀) ja jutella kaikesta mahdollisesta.

Äitiys ja meidän perhe on parasta mitä tiedän. On mahtavaa ajatella, että pian olen kolmen lapsen äiti. Muistan miten paljon pohdin voiko perheen perustaa nuorena ja luojan kiitos uskallettiin tehdä juuri kuten hyvältä tuntui. En tiedä kuinka yleistä on saada monta lasta alle kolmekymppisenä, mutta meidän kohdalla se oli luontevaa. Huomaan, että lasten synttärit aina herkistää ja silloin tulee mietittyä ajankulua ja selailtua kuvia & videoita.

Eniten Matilda toivoi lahjaksi pikkusiskoa ja sellaista tämän päivän puolelle ei vielä saatu. Päivä on ollut erityisen kiva myös siitä syystä, että en ole lukenut uutisia. Tekee kyllä hyvää välillä. Nyt iltapalaa ja telkkarista joku hyvä ohjelma! Jospa tulevana yönä tulisi lähtö? 😀 Miten mä olenkaan niin malttamaton.

Ihanaa iltaa! <3Sara

   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Avatar Ansku 25.03.2020

  Paljon Onnea Matildalle❣🌞
  Meijän kahdella nuorimmaisella lapsella on synttäripäivät lähekkäin, toinen on syntynyt 22.4 ja toinen 25.4. Pidetäänkin aina tuplasynttärit heille😊

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 25.03.2020

   kiitos <3 oi ihanaa 🙂 Veikkaan, että meilläkin tulee vietettyä tulevina vuosina tuplasynttäreitä! :)<3

   Vastaa
 2. Avatar Salkkarit rokkaa! 25.03.2020

  Miten se menikää? Matilda oli syntynyt laskettuun aikaan, en oo ikinä kuullut silloin täsmälleen syntyneestä vauvasta. Mites muute sun äiti? Tiedätkö että synnyitkö sä tai sun äiti tai isoäiti, tai siskot tai niiden lapset mihin aikaan, montako sisarusta sul on, minkä nimisiä ja minkä ikäsiä lapsia niillä on millaset perheet tms…itelle sisko melko tärkee joten ols kiva jos joskus kirjoittasit niistä pidempääki romaania (anteeksi jos oon liian tungetteleva)(joo en muista tähän hätään kuinka kaua neuvola on ollu olemass:D)ennen, jälkeen vai laskettuna aikana tasan samana päivänä. Tai Mimosa? Jossai postauksessa (ig tai blogi)puhuit että Mimosa syntyi pari viikkoa jälkeen lasketun ajan toivottavasti tuleva prinsessa syntyy jo aikasemmi ku parin viikon päästä. Tsempit synnytykseen ei varmaan oo helppoa oman äidin kertomusten perusteella. Huomasin että päivittelit ig ja blogia huomattavasti enemmän kuin 2 edellisen raskauden aikana. Ps.Peppi, sun ig, podcast ja blogi on parasta seurattavaa. Aina aamul meen instaan kattoo että miten Sara voi, Oot ihqu! Pus! Joo sori, mun romaani:D

  Vastaa
 3. Avatar Elli 25.03.2020

  Ihanat onnittelut prinsessa Matildalle💖Aivan ihanasti olet kirjoittanut Matildasta sekä koko postaus on aivan ihana💖Toivottavasti pian saatte pienen prinsessan teidän elämään💖Teidän arkea on aivan ihana seurata ja teistä tulee upea viisi henkinen perhe💖Tsemppiä synnytykseen💖

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 25.03.2020

   kiitos paljon <3 kauniisti sanottu!!

   Vastaa