M niinkuin..

decoration, design, hirstitalo, vauva

Moi! <3 Meidän vauvan nimeksi tulee Melina. Nimi on ollut mielessä jo pitkään, mutta ei oltu lyöty mitään lukkoon ennen pienen syntymää. Piti ensin nähdä miltä vauva näyttää. 🙂 Teistä myös todella moni ehdotteli nimiä (iso kiitos siitä <3) ja siellä Melina tuli monesti vastaan. Kirjoitan tarkemmin nimestä vielä myöhemmin. Juhlat neiti saa sitten (toivottavasti) kesällä! <3

Ensimmäiset viikot ovat menneet tosi kivasti. Melina on siro, herkkä ja veikeä pieni vauva. Hän on alkanut olemaan enemmän hereillä ja se on tietty meistä kaikista ihan huippua. Matilda ja Mimosa ovat olleet aivan mahtavia isosiskoja sekä apureita. He hakee tutit, vaipat ja milloin mitäkin. Vielä vauvan saapuminen perheeseen ei ole aiheuttanut mitään mustasukkaisuutta. Tytöt hellittelevät vauvaa kilpaa! Ehkä tämä kotona olo koko porukalla on myös auttanut asiaa. Meillä on ollut valtavasti aikaa yhdessä ja oikeastaan jokainen päivä on suht samanlainen. Veikkaan, että lapsille on kiva juttu, kun päivissä on tietty rytmi, saa leikkiä vanhempien kanssa ja olla kotona. Tietty heillä on ikävä kavereita, mutta onneksi on facetime! 🙂

Miten teidän viime viikot ovat sujuneet? Ensi viikosta eteenpäin olen kolmikon kanssa arkipäivät yksin.. Kiinnostaisiko kuulla tarkemmin päivän rytmistä tai siitä miten meidän toisiaan muistuttavat päivät kuluvat? 🙂 Ihanaa pääsiäistä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

67 kommenttia

 1. Vilma Autio 12.04.2020

  Kaunis nimi!? Nyt on Matilda, Mimosa ja Melina❤️ Itsekkin vähän mietin että Melina olisi kaunis nimi, kun Matilda ja Mimosa oli jo (nekin ovat kauniita nimiä✨) En kyllä olisi itse keksinyt noin upeita nimiä? Kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle ja tietysti Matildalle, Mimosalle ja nyt myös pikku Melinalle (joka saa pian nimensä)❤️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   voi miten kauniisti sanottu. <3 kiitos paljon! Kaikkea hyvää sinne!! 🙂 <3

   Vastaa
 2. Annika 12.04.2020

  Ihana nimi ja sopii hyvin sisaruksin nimiin! Ja tuo lastenhuone on niin söpö?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos paljon <333

   Vastaa
 3. Niina Raudaskoski 12.04.2020

  Ihana nimi ja tuo huone <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   kiitos<3

   Vastaa
 4. Riikka 12.04.2020

  Ihana nimi ja lasten nimet myös kauniit yhdessä. <3 Minulla oli lapsuudessa ystävä nimeltä Mellu eli Melina ja hänellä oli myöskin Matsku niminen sisko eli Matilda.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos <33 hehe, aika hauskaa!

   Vastaa
 5. E.V 12.04.2020

  Ihanaa, tsempit sulle alkavalle viikolle, kun olet yksin lasten kans! ❤️Terkkuja koko perheelle

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos paljon 🙂 <33

   Vastaa
 6. M 12.04.2020

  Näyttää tosi pieneltä tuo vauvan huone, miten aiotte sisustaa sen sitten kun vauva kasvaa? Onko se suurempi miltä kuvissa näyttää?
  Olisi kiva kuulla postausta päivästä ja myös että miten saa yksin hoidettua kolme lasta, miltä se tuntuu ja millaisia aktiviteetteja keksit? 🙂 ja myös että onko jotain haasteita siinä että nyt on yksi lapsi lisää ja olet yksin kotona.

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Se on noin 8neliötä, että ihan riittävä 🙂
   Joo hei kirjoitan pian aiheesta! <3

   Vastaa
 7. Melina 12.04.2020

  Näin Melinana kohta 30 vuotta eläneenä en ole kovin montaa kaimaa kohdannut ? ihanasti nimi sointuu isosiskojen nimiin. ☺️ Onnea pienelle kaimalle ja koko perheelle ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Hei ihan huippua! Kaunis nimi Sinulla 😉 Kiitos <33

   Vastaa
 8. Anniina 12.04.2020

  Kiinnostaa söpö niim

  Vastaa
 9. Mira 12.04.2020

  Aivan ihana nimi ♥️

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 10. Daniela 12.04.2020

  Äärettömän söpö nimi. Tsemppiä lasten kanssa oloon ja toivotaan parasta et kohta pääsis elämään taas normaalia elämää. Jotain piristäviä neuvoja ois kiva lukea näinä aikoina. Ihanaa pääsiäistä! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos 🙂 <3 Hei mä kasaan pian vinkit ja postaan :)) Kaikkea hyvää sinne!

   Vastaa
 11. Elli 12.04.2020

  Todella kaunis nimi?Sopii hyvin sisarusten kanssa?Lapsillasi on kauniit nimet??Ja pikkuisen prinsessan huone on todella upea??Olette ihana perhe ja sinun blogia on ihana seurata??Kaikkea hyvää teidän koko perheelle??

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos paljon <3 🙂 Ihana kuulla, kiitos kauniista sanoista <3 Kaikkea parasta sinne myös 🙂

   Vastaa
 12. Riikka 12.04.2020

  Kaunis nimi pienelle prinsessalle ? Olisi
  mukavaa kuulla teidän arjesta ja mitä kaikkea
  touhuilette kotona.
  Ihanaa kevättä koko perheelle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Kiitos paljon <3 hei joo kirjoitan siitä pian! 🙂

   Vastaa
 13. Elsa 12.04.2020

  Kyllä kiinnostaisi paljon lukea teidän päivistä ja touhuista!?? Ihanat nimet tytöillä!❤ Paljonko isommilla tytöillä on ikäeroa ja miten heidänkanssaan arki lähti aikoinaan rullaamaan kun pienempi syntyi?? Kiinnostaisi paljon se tilanne mutta myös nykyinen tilanne! ? Haaveilen myöskin kolmesta lapsesta, mutta yksi vasta on ? Kaikkea hyvää teille!❤ Ihana blogi!❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   Hei mä postaan pian lisää 🙂
   Matildalla ja Mimosalla on 1v ja 9kk ikäeroa. Meillä meni kyllä tosi kivasti 🙂 Koen että kaksi meni siinä samalla! Kaikkea hyvää myös sinne ja ihania hetkiä pienen kanssa <3

   Vastaa
 14. Melina 12.04.2020

  Ihana nimi! Täältä kirjoittelee toinen Melina. Ihanaa huomata, että nimi on yleistymässä. Mun ollessa lapsi, en tuntenut yhtään toista Melinaa. Nykyään heitä on tuttavapiirissä jopa muutama! Ihanaa kevättä koko perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.04.2020

   oi ihana kuulla 🙂 Kaunis nimi kyllä <3

   Vastaa
 15. Päivi 12.04.2020

  Kaunis nimi! ❤️ Ja ehdottomasti kiinnostaa rytmit ja päivien ohjelma 🙂 Täällä kans päivät hyvin samanlaisia (tytöt 3v ja 1v), onneksi pienten kanssa rytmi on tämmösissä poikkeusoloissa helpompaa pitää kuin teinien kanssa tai näin ainaki kuvittelen 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   kiitos 🙂 hehe, jep. Kirjoitan pian päivistä enemmän 🙂

   Vastaa
 16. Johanna 12.04.2020

  Kaunis nimi pienokaiselle ❤️
  Olis tosi kiva kuulla miten arki rullaa kolmen lapsen kanssa! Vaikka meillä hyvin todennäköisesti ei kolmatta lasta tulla yrittämään, niin olis kuitenkin kiva fiilistellä, millaista se voisi olla ?
  Tämä kotoilu ja ulkomaailmasta eristäytyminen ei ole itselle ollut temppu eikä mikään, koska oon niin kotihiiri ja todella yllätyin miten hyvin lapsetkin on tähän sopeutuneet! Ainakin sisarusten välit on tiivistyneet entisestään ja leikit sujuu tosi hienosti. Uskon, että lapsetkin tulee ikuisesti muistamaan tämän poikkeuksellisen ajan. Toivottavasti siitä ne kaikki positiiviset puolet ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   kiitos <3
   hei joo kirjoitan pian 🙂
   IHana kuulla, meillä vähän sama homma <3 Kaikkea parasta teidän jengille!!

   Vastaa
 17. Frida 12.04.2020

  Moikka!

  Haluan sanoa tän asian, jos se ei vielä ole teillä sattumalta tiedossa. Toki nimi on jo päätetty ja se on nimenä kyllä kaunis, enkä mitenkään kuvittele että tämä mun kommentti vaikuttaisi asiaan, mutta ainakin itse haluaisin olla tietoinen tästä jos olisin lastani nimeämässä.

  Melina-sana on tosi lähellä lääketieteessä yleisesti käytettyä (siis myös ulkomailla) sanaa melena, joka tarkoittaa veriulostetta. Siksi nimeä Melina ei juurikaan anneta lapsille esimerkiksi englanninkielisissä maissa. Sana on yleisesti käytössä myös Suomessa lääkärien ja hoitajien kirjauksissa ja raporteissa, ja terveydenhuollon henkilökunnalla tuosta nimestä tulee kyllä valitettavasti heti tää vähän kurja mielleyhtymä.

  Toki tällaisia sanoja ja nimiä on varmasti monia muitakin, ja olettekin ehkä jo asiasta tienneet. Siinä tapauksessa pahoittelen mun kommenttia!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   hehe, jep, se on lähellä sitä, mutta ei ole se. Tiedettiin tämä kyllä. Tietty sitä googlaa oman lapsen nimen ja pohtii sitä kaikilta kanteilta. 😀 Onhan todella monet nimet lähellä jotain hassuja ja ”ikäviä” sanoja. Myös monet nimet tarkoittaa toisilla kielillä erilaisia asioita. 😀 Tärkeintä on kuitenkin nimetä lapsi itselleen sopivalla tavalla ja sellaisella mitä itse pitää kauniina. <3
   Nykyään on menee kyllä niin villejä nimiä läpi vuosittain, että en pidä yhtään outona kalenteristakin löytyvää nimeä 😀 Melina taitaa olla myös Ruotsissa tosi käytetty. Mutta tietty ymmärrän, että ei ole kaikkien mieleen.. varsinkin jos kyseinen vaiva on itselle tuttu. 😀

   Vastaa
 18. kaisu 12.04.2020

  Niin kaunis nimi <3 Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   Kiitos samoin sinne <33

   Vastaa
 19. Sinttu 12.04.2020

  Aivan ihana nimi! ? Kiinnostaa kyllä teidän arkirytmi! Ja ihana on pienokaisen huone, saako kysyä mistä nuo verhot on, näyttäisi pellavalta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   Kiitos <3 hei joo, ne on jotexista ja juurikin pellavaa 🙂

   Vastaa
 20. Katruusi 12.04.2020

  Hei ja onnittelut kauniista nimestä! Mielellään lukisimme, että miten teidän päivät sujuvat. Muuten, ovatko nuo vuodevaatteet, joilla vauva pötköttelee, jotakin erityisesti pienille tarkoitettuja ja mistä ne on hankittu? Ihanan viihtyisä pikkupesä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   kiitos <33 hei joo! 🙂
   vaaleanpunainen on Newbie ja sitten tuo neulottu peitto on Azas Handmade 🙂

   Vastaa
 21. Laura 12.04.2020

  Ihana nimi ja hän on kyllä suloinen pienokainen 🙂 viikot mennyt kotona oman perheen kanssa, minustakin kiva kun kerrankin aikaa olla oman lapsen ja miehen kanssa <3 pidetään toisistamme huolta ja uskon että tämä tilanne kääntyy vielä joku päivä paremmaksi, hyvää kevättä teille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   Kiitos <3 juurikin näin, uskotaan siihen :))

   Vastaa
 22. Elli 12.04.2020

  Onnea Melinalle kauniista nimestä. Itse olin ehdottamassa nimiä Miana ja Milena, mutta hän olikin jo saanut nimen?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   Kiitos 🙂 IHania nuo sinun ehdotukset 🙂

   Vastaa
 23. SENNI 13.04.2020

  Oi, kaunis ja varmasti osuva nimivalinta! ? Pakko myös kehua suloista vauvan huonetta: se näyttää IHANALTA! <3

  Itse olen viettänyt viimeiset kolme viikkoa kotona, karanteenielämä alkoi heti, kun viikolla aikaistetut ylioppilaskirjoitukset olivat ohi 🙂 Paljon enemmän on tullut nautittua ulkoilusta ja luonnossa ilmenevistä keväisistä asioista kuin esimerkiksi vuosi sitten: kevään tuoksu, auringonpaiste, sininen ja lähes pilvetön taivas sekä lintujen laulu piristävät kummasti tätä epätietoisuutta ja tylsyyttä! Musiikki auttaa myös todella paljon. ❤️ Äänikirjoja, fyysisiä kirjoja ja tv-sarjoja on tullut kulutettua todella paljon, mutta oon tehnyt myös ennakkotehtäviä yliopistoiden yhteishakuihin ja nyt olen pikkuhiljaa alkanut valmistautua pääsykokeisiin, vaikka niidenkin järjestelyt ovat aika sekaisin 🙁

  Uskon kuitenkin, että tästä noustaan ja sen jälkeen osataan nauttia eri tavalla asioista, joita pidettiin itsestäänselvyyksiä ennen karanteenielämää ja pandemiaa! ☺️ Tsemppiä vauva-arkeen ja valoista kevättä koko teidän perheelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   Kiitos paljon 🙂 <3

   Oi wau, ihanaa, että noin iso etappi on nyt tehtynä. 🙂 Mahtava kuulla, että on noin monta asiaa mistä olet nauttinut <3
   Hurjasti tsemppiä kevääseen ja pääsykokeisiin!!! ja kiitos <3

   Vastaa
 24. Jesu 13.04.2020

  M-kirjaimella alkaa omienkin tyttöjen nimet, joten olisi kiva lukea postaus missä teidän muita suosikki nimiä ja muutenkin nimiä mitä teillä tullut vastaan. Myös poikien nimet kiinnostaa ? Ihana nimi tytöllä ? ihana ku nimet alkaa ma, mi ja me ? Meil saman tyylinen alku nimis niin itel tahtoo välil mennä sekasin, toki menis varmaan muutenki ? varsinkin näin vauva arkena ku uni vähis.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   hei hauska kuulla 🙂 Joo voin kuvitella miten mullakin tulee menemään sekaisin 😀 Silti tykkään kovasti juurikin tuosta ma mi ja me 🙂

   Vastaa
 25. Mirva 13.04.2020

  Hei. Ihana nimi pienellä tytöllä. Onnea vielä kovasti. Kiva olisi kuulla tarkemmin teidän päivien rytmistä ja mitä puuhailette yleensä kotona. Meillä aika samanlaisia päiviä myös, ollaan kotona 4 vuotiaan ja puolivuotiaan tytön kanssa. Vauvan nukkuessa puuhailen isomman kanssa ja kun vauva hereillä, yhdessä hoidetaan häntä. Kivaa 2 pääsiäisäivää teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   Kiitos paljon <3 hei mukava kuulla 🙂 Kivoja päiviä sinne myös 🙂

   Vastaa
 26. Kata 13.04.2020

  Aivan ihana nimi ja voi mikä prinsessan huone hänellä on! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   kiitos paljon <3

   Vastaa
 27. Mimosa 13.04.2020

  Kaunis nimi hänellä! Ehkä vähän hämmästyin kun luin nimen, sillä meidän tyttö on nimeltään Melina Matilda ja itse olen Mimosa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   kiitos <3 eikä, aika ihana sattuma :))

   Vastaa
 28. NNIINA 13.04.2020

  Miten super ihana näköinen huone ja tämä Melina nimi kuulostaa niin ihanalta.?❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   hei kiitos paljon <3

   Vastaa
 29. Sara 13.04.2020

  Ihana nimi! Matilda, Mimosa ja Melina!❤️ Teidän M:t! Just mietin, että teidän tyttöjen nimet sopii kyllä ihanasti yhteen! Kaikki on kolmetavuisia, M:llä alkavia. Ei kuitenkaan liian samanlaisia, kun yhdellä alkaa Ma-, yhdellä Mi- ja yhdellä Me-! Ps. Ihana toi Melinan huone!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.04.2020

   oi kiitos paljon 🙂 <33

   Vastaa
 30. Mimmi 13.04.2020

  Ihana nimi ja ihana teidän pienin prinsessa! ?❤️ Kiinnostais tietää että oliko teillä alunperin aikeissa nimen paljastus jo tässä kohtaa vai muuttiko vallitseva maailman tilanne suunnitelmia? Toivottavasti teidän läheiset pääsisi myös pian ihailemaan pikku nyyttiä ja saatte neidille pidettyä juhlatkin ❤️ kaikkea hyvää teidän perheelle ja tsemppiä kaiken tän maailman myllerryksen ja vauva-arjen keskelle ❤️Koitetaan pysyä terveenä ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   kiitos paljon <3 me ollaan aina kerrottu nimi siinä vaiheessa kun se ollaan päätetty. Toiset nimet ovat odottaneet sitten ristiäisiin saakka 😉 Kiitos Mimmi tosi paljon! Kaikkea parasta myös sinne ja hurjasti terveyttä! <3

   Vastaa
 31. mm 13.04.2020

  Ihana tyttö-trio , Matilda ,Mimosa ,Melina ???. Hyvää kevättä koko perheelle ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   kiitos paljon :)) samoin sinne <3

   Vastaa
 32. Annika T. 13.04.2020

  Hei ja kiitos lämminhenkisestä blogistasi! ? Kauniin nimen nuorin perheenjäsenenne sai ? Olen samaa mieltä kanssasi, että ei kannata liikaa miettiä lapsen nimen valinnassa sitä mitä muut nimestä ajattelevat. Nimesimme toisen tyttäremme pari vuotta sitten Leonaksi ja sitäkin lähipiiri ihmetteli ensin, kunnes tottuivat sitten. Itse en kehtaisi arvostella kenenkään nimeä.
  Asiasta toiseen, aivan ihana lasten huone! Huomasin heti että Newbietä myös sielläkin, niin meilläkin lastenhuoneessa sekä vaatteissa ? Saako udella, mistä tuo söpö hyllykkö on ostettu, mikä on pinnasängyn päällä? ? Onnellista kevään jatkoa teidän perheelle❣

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   Kiitos <3 Oi Leona on aivan ihana nimi 🙂
   Kiitos paljon 🙂 Hei joo, se hylly on MaiBoo merkkiä, kotimainen 🙂 Kiitos samoin teidän perheelle!

   Vastaa
 33. Sara 14.04.2020

  Ihana nimi! Oletko muuten kertonut tyttöjen toisia nimiä ikinä, kun en ainakaan muista mitään mainintaa niistä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   kiitos 🙂 tytöillä on toiset nimet, mutta pidetään ne yksityisinä 🙂 Ihanaa viikkoa!

   Vastaa
 34. Melinda Wickholm 15.04.2020

  Ihana nimi melkein sama kuin minun nimi eli Melinda <3 🙂 Sopii ihanasti siarusten nimien kanssa! Ihanat huoneet tytöillä. Paljon onnea vielä pienestä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   kiitos paljon <33 ihanaa kevättä sinne!

   Vastaa