Pääsiäinen

koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moikka! Kiitos paljon ihanista viesteistä. Oon niin iloinen siitä millainen yhteisö täällä blogin puolella on. Saan teiltä mielettömän paljon tsemppaavia viestejä, vinkkejä ja vertaistukea. Usein teiltä tulee myös ne parhaat ideat!

Meidän pääsiäinen on sujunut mukavasti. Ollaan herkuteltu paljon (=liikaa), ulkoiltu ja hoidettu vauvaa. Oon nauttinut yllättävän paljon tästä reippaasta neljästä viikosta joka ollaan oltu vain oman perheen voimin ja 99% kotosalla. Nyt ensimmäistä kertaa kaipaan rytmiä arkeen. Siihen vaikuttaa varmasti myös se, että Mikko palaa töihin. Päivät lasten kanssa kaipaa rytmiä, varsinkin silloin jos olen heidän kanssa yksin. Kirjoittelen tarkemmin meidän päivistä, kun on muutama arkipäivä takana päin.

Pääsiäisen parhaat: 

Siskolta saadut sisustus- ja pihalehdet

Blinit.. aaah, mätiä on ollut i k ä v ä 

Kinderpiirakka

Ensimmäinen viinilasi raskauden jälkeen

Lila tuli kotiin

Labyrinttipeli joukkueina.. joka käytännössä menee niin, että minä ja Mikko kisataan 😀  

Ensimmäiset istutukset ruukkuihin

Melina 2vk ja hän on enemmän hereillä <3 

Pitkät kävelylenkit

Mikä teidän pääsiäisessä on ollut parasta? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Sarppa 13.04.2020

  Pääsiäisessä on ollut parasta just vaan tää rennosti oleminen ja syöminen tietysti! Täällä vedetty kans liikaa herkkuja? Ihana kuitenkin nauttia oman perheen kanssa olemisesta ja ei ole kiire mihinkään! Kiinnostaa kuulla sun arjesta lasten kanssa sit itekseen, ja jos on jotain vinkkejä tekemisen suhteen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   aah ihanaa :)) tuo kiireettömyys on kyllä parasta <3 Hei joo, kirjoitan pian!

   Vastaa
 2. Nanna 13.04.2020

  Mäkin tein pääsiäisenä tota kinderpiirakkaa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   niin hyvää 🙂

   Vastaa
 3. Laura 14.04.2020

  Rennosti oleminen perheen kanssa, syöty hyvin ja vedetty ähkyyn suklaamunia 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   P A R A S T A 🙂

   Vastaa