Meidän perheen sängyt ja kurkistus lastenhuoneisiin

baby, decoration, design, koti & sisustus, lapset

*kaupallinen yhteistyö / AVA Room

Moi! Saatiin meidän vauvalle sänky <3 Nyt kun koko perheellä on omat pedit, niin ajattelin pureutua tarkemmin siihen miten meillä nukutaan. Noin yleisesti ottaen meillä nukutaan hyvin. Ollaan nukuttu täydet unet 2016 loppuvuodesta saakka. Tietty pienokainen on tuonut muutosta tähän tilanteeseen. 😉 Matkan varrella vanhemmilla lapsilla on ollut erilaisia vaiheita ja erityisesti unien näkeminen herättää joskus pienet. Pääosin nukumme kuitenkin niin hyvin, että en osaa valittaa pikkulapsiajasta. Toivotaan, että tämä kolmas pieni on yhtä hyvä nukkuja! <3

Saan lähes viikottain meidän sängyistä kysymyksiä ja ne ovat kaikki AVA Roomista. 🙂 AVA Room on kotimainen perheyritys, jonka tarina on vertaansa vailla. Heillä on innovatiivinen tapa ratkaista asiakkaiden arjen pulmia ja yhdistää säilytysratkaisut mahdollisimman käteväksi osaksi arkea. AVA Roomin tuoteperheet on suunniteltu helpottamaan arkea ja tukemaan järjestystä. Sitä ainakin meillä tarvitaan ;D! Kannattaa olla rohkeasti yhteydessä AVA Roomiin mikäli omanlainen toteutus kiinnostaa. Moduuleita kun voi rakentaa melkeinpä rajattomasti. 🙂 Me tutustuimme AVA Roomiin 2016, kun meille tuli korkea moduulisänky. Ollaan oltu sänkyyn älyttömän tyytyväisiä ja parasta siinä on säilytystilan määrä. Sitä nimittäin löytyy!

Halusimme hankkia uuteen kotiin tytöille sängyt, jotka toimisivat koko sen ajan kun he kasvaa ja asuu kotona (nyyh <3). AVA Module 4 oli selkeä valinta, koska siitä löytyy hyvin säilytystilaa ja laatikoiden sisämateriaali on hengittävää + kestävää koivuvaneria. Tyttöjen sänkyjen osalta päädyimme kokoon 90×200, joka antaa hieman enemmän liikkumavaraa suhteessa normi 80 leveään sänkyyn. Sängyt ovat vaneeria ja niistä löytyy myös säilytyslaatikot. Tytöt ovat kasanneet sänkyihin mm. kirjoja, legoja, duploja. Tulevia vuosia ajatellen on huippua, että tämän sängyn säilytystilan voi myöhemmin tuplata lisäosilla! Sängyt myös mahdollistaa sen, että mitään erillistä kaappia ei ainakaan tällä hetkellä tarvitse leluja/tavaroita varten. Näin tilaa säästyy tärkeimpään, eli leikkimiseen.

Lastenhuoneiden suhteen olen antanut tytöille suht vapaat kädet. Ollaan yhdessä mietitty mikä olisi kivaa ja järkevää. Tärkeintä on, että pienet itse viihtyy omissa huoneissaan ja mielestäni on mahtavaa antaa tytöille vapauksia sisustuksen suhteen. Tykkäsin itse pienenä laittaa omaa huonetta ja mulla oli aina vahva visio siitä mikä näyttää hyvältä. Yllättävän paljon pienillä on ideoita ja mielipiteitä liittyen kuoseihin ja siihen mihin tavarat sijoitellaan. 😀

Muistan kun haaveilin AVA Roomin pinnasängystä jo Matildaa odottaessa. Se taisi osua silmiini siron koon takia, koska meidän silloisessa makkarissa ei ollut juurikaan ylimääräistä tilaa. Nyt nuorimmalla on oma huone, mutta kooltaan aika pieni. Näin ollen kompakti koko toimii erittäin hyvin. Pinnasänky on äärimmäisen monikäyttöinen sillä pinnasänky on myös mahdollista yhdistää vanhempien sängyn kanssa. Lisäksi pinnasängyssä on pyörät, kolme eri korkeutta ja mahdollisuus muuntautua taaperosängyksi. Vielä toistaiseksi vauva nukkuu meidän kanssa samassa huoneessa, mutta jossain vaiheessa hän siirtyy sitten omaan huoneeseen.

Kysykää ihmeessä, jos tulee mieleen jotain sänkyihin liittyvää. Meillä tosiaan on käyttökokemuksia karttunut jo vuosia, joten tiedän mistä puhun.. 😉 Kaiken kaikkiaan koen, että AVA Roomin tuotteet kestää aikaa ja kulutusta. Kaikki AVA Roomin sängyn päädyt ja laatikoiden etulevyt saa muuten valitsemallaan materiaalilla ja käsittelyllä. Vaihtoehdot perusvalikoimassa on MDF (musta ja valkoinen), laminoitu vaneri (musta ja valkoinen) ja koivuvaneri (Osmo Color biokuusi 3111 ja Osmo Color kirkas 3101).

AVA Roomin huonekalut suunnitellaan ja tuotetaan Suomessa. Myös 90% käytetystä koivuvanerista on suomalaista. Saan ilokseni jakaa teille -10% alekoodin: NukuHyvin<3  joka toimii AVA Module malliston kaikkiin tuotteisiin ja se on voimassa AVA Roomin verkkokaupassa 19.4.2020 saakka. Aurinkoa ja valoa teidän koteihin! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

48 kommenttia

 1. Petra 14.04.2020

  Mistä tuo pinnasängyn punottu tai letitetty patja/viltti on? Ja aivan ihana sisustus teillä. ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   Hei kiitos ihana 🙂 viltti on ashandmade.com käsialaa <3

   Vastaa
 2. Vilma Autio 14.04.2020

  Onpa ihanat huoneet kaikilla tytöillä? Itse en ole edes katsonut AVA Roomin valikoimaa mutta pitäisi varmaan alkaa katselemaan??? Kirjoitatko blogiin miten sujuu kun Mikko ei ole kotona ja olet kolmen suloisen tytön kanssa yksin??? Itsellä tämä kotona olo alkaa olla jo vähän tylsää, mutta kyllä tästäkin selvitään? Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta koko ihanalle perheelle❤️ Kaikkea hyvää❤️ ps. Tätä sun blogia on super kiva seurata✨Joskus minä menin ihan sinun ensimmäisiin blogi postauksiin ja joissain Matilda ja Mimosa olivat suloisen pieniä? Vaikka nyt ovatkin jo isoja tyttöjä❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   Kiitos paljon 🙂 <3 Kirjoitan blogia aina kun sopiva hetki tulee.. vähän milloin missäkin 😀 Kiitos samoin sinne kaikkea parasta ja kaikkea hyvää 🙂 Ihana kuulla, että tykkäät <3 Aurinkoa!!!

   Vastaa
 3. Minea 14.04.2020

  Moi! Teillä on niin iso talo, että ihmettelen, miksi teitte lastenhuoneista noin pienet? Kunhan he kasvavat, haluavat varmasti viettää enemmän aikaa omassa huoneessa. Vai muutatteko sitten taas isompaan kotiin? Varsinkin vauvan huone on kuin pieni koppi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   Moi! Matildan ja Mimosan huoneet ovat 11 neliötä ja pienimmän huone 8. Ihan hyvän kokoiset mielestäni. 🙂 Ehkä kuvista se ei hahmotu.

   Vastaa
 4. Elli 14.04.2020

  Todella kauniit huoneet prinsessoilla?En ole ennen kuullut Ava Roomista, mutta nyt tuli luettua siitä tästä postauksesta?Todella mahtava idea, että sängyistä löytyy säilytystilaa itsestään ja aivan huippua, että kyseessä on Suomalainen tuote??Millaiseen tilaan suosittelisit Ava Roomin sänkyä?Tytöt ovat sisustaneet todella kauniiksi huoneet ja pikkuisen huone sopii todella hyvin niiden kanssa yhteen?❤️Sun blogia on aivan ihana seurata ja kaikki postaukset ovat upeita.❤️Ihanaa kevättä teidän koko perheelle❤️Olette aivan ihana perhe❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   Kiitos paljon <3 AVA Room on kyllä ihana 🙂 Sängyt sopii mihin vain ja varsinkin jos kaipaa säilytystilaa. Mutta kyllä heiltä löytyy myös kivoja sänkyjä ilman säilytystilaa 🙂
   Hei ihana kuulla, että tykkäät. Kiitos paljon kauniista sanoistasi <3

   Vastaa
 5. Sängyistä kysyttävää 14.04.2020

  Hei! Olen pitkään etsinyt sänkyjä, joissa olisi säilytysratkaisu sängyn alla. Kiinnostuin sänkyvalinnoista ja ratkaisuista kun huomasin parisängyn päämakuuhuoneessa, valkoinen sänky oli tosi kivan näköinen! Onko se kuinka toimiva ja onko ilmennyt ongelmia laatikkojen kanssa nimenomaan tässä parisängyssä?
  Kun näin nämä puun väriset sängyt nyt tässä postauksessa, niin iski epäilys että ovatko sängyt kuinka kestäviä ja laadukkaita varsinkin laatikoiden suhteen, nuo puun väriset sängyt näyttävät todella heiveröisiltä ja ”itse tehdyiltä” että hieman pelottaa miten lasten käsittelyssä sänky kestäisi, eivät näytä ulospäin mukavan näköisiltä tai mukavilta sänkyinä… Ovat myös melko halvan näköiset juurikin tuon puun värin takia, verrattuna siihen valkoiseen mikä teillä on makkarissa. Onko puinen pinta helppo puhdistaa ja elääkö puu? Ostitteko patjat erikseen ja sängyn rungon erikseen? Anteeksi moni kysymys, mutta olen tosi pitkään etsinyt säilytystilalla olevia sänkyjä, ja haluan tehdä laadukkaan valinnan jotta ratkaisu olisi mahd pitkäkestoinen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   kiva kuulla 🙂 Ei ole ilmennyt ongelmia. Laatikot toimii hyvin ja ovat vankkoja 🙂
   Vaneri on upea ja ei yhtään omatekoisen näköinen.. tai ainakaan mä en osaisi tehdä 😀 Vaneri on tietty myös muodissa ja upea materiaalina. Tässä varmasti olisi laadukas ja pitkäikäinen hankinta, ainakin oman kokemuksen mukaan!

   Vastaa
 6. Niina 14.04.2020

  Korona taisi vaikuttaa siihen ettei pinnasänkyä voinutkaan vuokrata? Tai ylipäätään nyt mitään muitakaan tarvikkeita vauvalle. Harmi, innostuit asiasta viimeksi kovin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   On meillä vuokrasänky myös 🙂 se on siis ensisänky, eli käy 4kk ja se on nimenomaan alakerrassa, että ei tarvii roudata sänkyä edes takaisin. 🙂 Meillä on Vaavisänky!

   Vastaa
 7. J 14.04.2020

  Miten vauvan huone aiotaan sisustaa sitten kun lapsi kasvaa, kun näyttää olevan niin kovin pieni? Olisi mielenkiintoista kuulla mitkä asiat vaikuttivat siihen millä perusteella sijoittelitte esim kaikki makuuhuoneet yläkertaan, että millå perusteella teitte ratkaisuja mihin mikäkin tulee 🙂 onko teillä sauna myös yläkerrassa? ihanan näköinen tuo hirsiseinä, tuleeko sitä hoitaa jotenkin? Elääkö hirsi ajan myötä jotenkin, esim kellastaako aurinko tai muuta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   se on 8 neliötä 🙂 mahtuu hyvin myös vanhempana 🙂
   sauna on ala-kerrassa! Hirsiseinä on käsitelty kahteen kertaan juuri siitä syystä, että ei pääse kellastumaan!

   Vastaa
 8. Sanna 14.04.2020

  Ihanat sängyt ja huoneet! Mistä toi Melinan huoneen kattolamppu on? Sisustan just 1v neidille huonetta ja tollanen lamppu ois ihana 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2020

   kiitos paljon 🙂 voi hitsit, en millään muista.. valaisin on jo kuusi vuotta vanha.. laitan viestiä, jos tulee mieleen 🙂 Kivaa viikkoa!!

   Vastaa
 9. Maria 14.04.2020

  Kamalan tylsä kysymys, mutta miten siivoaminen onnistuu sänkyjen kanssa, onko hankalaa? Kerääkö laatikot/laatikoiden alle pölyä?
  Meillä on sängyn uusinta edessä ja olen katsellut Kiteen Nottea juurikin käytännöllisyyden eli siivoamisen 😀 (ja kotimaisuuden) näkökulmasta. Nyt kävin kuitenkin selaamassa AvaRoominkin tuotteita ja todella kauniita vaihtoehtoja on heilläkin. Ylimääräinen säilytystila houkuttaisi erityisesti.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   itseasiassa tosi hyvä kysymys 🙂 sänky ei kerää likaa tai pölyä. tämä on kyllä huippu hyvä, koska se olisi hankalaa puhdistaa. Iso suositus! Säilytystilaa on laatikoissa yllättävän paljon!

   Vastaa
 10. Mary 15.04.2020

  Mielenkiintoinen sänky ratkaisu, alkoi itselläkin houkuttelemaan tällaiset sängyt säilytystilalla. Ovat varmasti mukavia arjessa. Onko tuo puu helppo pitää puhtaana, ja elääkö puu jotenkin ajan myötä? Onko miten puhdistettavissa jos esim lapsi sattuisi tussilla yms sotkemaan? Onko laatikot kuinka kestävän oloisia muuten, puu sänky näyttää jotenkin heiveröisemmältä verrattuna siihen teidän valkoiseen pari sänkyyn.
  Hienot huoneet on lapsilla 🙂 oletteko kuinka arastelleet hirsiseinään asioiden esim hyllyjen kiinnittämistä? Itsellä haaveissa hirsitalo, mutta tykkään ripustaa seinille kaikenlaista, ja sitten arveluttaisi kun hirsiseinään jää jälki jos haluaakin muuttaa järjestystä.
  Mietittekö puutalon ja hirsitalon välillä, mikä sai teidät päätymään hirsitaloon? Itsellä kun on hieman dilemma kahden vaihtoehdon välillä, juurikin noiden seinien vuoksi 🙂
  Blogiasi on todella mukava seurata!

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   Meillä puu ei ole elänyt yhtään 🙂 MDF levy on helppo puhdistaa, mutta vanerista ei ole vielä kokemuksia. Luulen, että tussi ei vanerista ihan helposti lähde 😀 Laatikot ovat todella kestäviä ja ihan yhtä vankkoja molemmissa malleissa. 🙂 Ollaan hirsiseinille ripustettu ihan huoletta! Elämistä varten tämä koti on. Hirsi oli meille selkeä valinta. <3

   Vastaa
 11. Kerstin 15.04.2020

  MInustakin tuo vauvan huone näyttää hirmu pieneltä. Miten tuonne jää enää tilaa, kun sinne laittaa normaalikokoisen sängyn 80×200 ja sitten koulupöydän ja tuolin ja mahdollisesti saman kokoisen säilytyskalusteen, kuin siellä on nykyäänkin. Missä on sen jälkeen vapaa lattiatila, jossa leikitään?

  Meillä on yksi makkari 11m2 ja se on minusta jo superpieni, joten se onkin minun ja mieheni makkari. Sinne mahtuu parisänky ja yksi matala kaappi ja se on siinä. Lapsilla on isoimmat makkarit käytössä. En ole ikinä ymmärtänyt sitä, että kun lapset ovat pieniä, niin miksi vanhemmat ottavat itselleen sen isoimman makkarin ja lapset pannaan pikku koppeihin. Vanhemmathan vain nukkuvat makkarissa, eivätkä siellä juuri muuten oleile. Lapsethan tarvitsevat paljon tilaa ja lattiapinta-alaa ja tilaa leikeille ja kavereiden kanssa oleskeluun. Heillehän ne isoimmat huoneet tulee antaa. Meilläkin 11v pojalla on isoin makkari parvekkeella ja on tosi tyytyväinen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   Aijaa. mä taas ymmärrän superhyvin, että ihmisillä ja perheillä on erilaisia tarpeita. Kiva juttu, että teillä on sellainen koti mikä sopii teille ja parasta jos lapset ovat tyytyväisiä 🙂

   Vastaa
 12. Ella 15.04.2020

  Moi! Kauniit huoneet teidän lapsilla. Mikä sänky sinulla ja Mikolla on? Kuinka leveä se on ja paljonko siinä on säilytystilaa? Olemme etsineet itsellemme uutta sänkyä ja teidän sänky näyttäisi juuri sopivalta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   meillä on 160cm leveä 🙂 Siinä on kaksi kerrosta tilaa, eli TOSI paljon! Voin isosti suositella 🙂

   Vastaa
   • Ella 16.04.2020

    Kysyn vielä uudellen että mikä ja mistä tuo sinun ja Mikon sänky on?

    Vastaa
    • Sara Parikka 18.04.2020

     siis se on AVA Roomin 🙂

     Vastaa
 13. S A 15.04.2020

  Hei! Mistä tuo ensimmäisten kuvien kirjava matto on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   se on h&m home, tosi monta vuotta vanha 🙂

   Vastaa
 14. Mama 15.04.2020

  Ihanat sängyt ja huoneet. ? Onnittelut pienokaiseta. ? Meillä on joko 8 tai 8,6 neliöisiähuoneita 2kpl ja hyvin mahtuu nukkumaan 2 lasta ja jää tilaa leikeillekkin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   Kiitos 🙂 Kiva kuulla 🙂 Mä kans aattelen, että hyvin mahtuu! Kivaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 15. Mm 15.04.2020

  Mistä tuo pinnasängyn yläpuolella oleva hyllykkö on? Missä nuo hapsut roikkuu 🙂 aivan ihana koti teillä

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.04.2020

   se on MaiBoo merkkiä 🙂 Kotimainen <3

   Vastaa
 16. Meri 17.04.2020

  Moikka!
  Ootko itse tehnyt ton makramee seinätekstiilin? Se on niin kaunis! Millä nimellä tohon löytäisi ohjeen? 🙂
  Mukavaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.04.2020

   tyttöjen Mummi on tehnyt sen <3 Kiitos samoin!

   Vastaa
 17. Noora 30.04.2020

  Mistä tuo ihana peili vauvan huoneessa on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.05.2020

   ikea 🙂

   Vastaa
 18. Ek 12.05.2020

  Moikka! Minkä merkkinen haalari Melinalla on tässä kuvassa? Yritin googletella kaikilla mahdollisilla hakusanoilla ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.05.2020

   Moi 🙂 se on Cubuksen! Löysin alesta joulun alla 🙂

   Vastaa
 19. Liisa 27.07.2020

  Hei!
  Onko noissa teidän Sängyissä kirkas vai kuusi vahaus? Näiden kahden välillä olisi nyt pinnasängyn kanssa päätös tehtävä ja myöhemmin ehkä oma sänkykin samaan sävyyn ☺️

  Vastaa
  • Jukka Ignatius 11.12.2021

   Kiva kuulla, että tämä vielä aikanaan onnistui. Itse tilasimme melkein vuosi sitten 2145 EUR sängyn AVA Room Oy:ltä, ja Tommi Vartiainen ei ole tähän päivään mennessä toimittanut tuotetta, eikä palauttanu rahoja.

   Olen jo kauan aikaa sitten seonnut laskuissa, kuinka monta olemme tiedustelleet maksamamme tuotteen perään ja Tommi Vartainen lähettelee välillä tyhjänpäiväisiä vastauksia Alla muutamia valikoituja vastauksia, suurimman osan aikaa Tommi ei edes vastaa tiedusteluihin.

   Huomionarvoista on että yrityksellä on erittäin suuri velkataakka protestilsitalla/perinnässä https://www.protestilista.com/yritys/2109294-4 ja Tommi on hakenut myös yrityssaneerausta 28.10.2021.

   Suosittelen erittäin vahvasti, että ette tilaa mitään häneltä.

   21.5.2021 Sänky saadaan viimeistään 4.6. toimitettua. Pyrimme tuohon 28.5. Kuitenkin.

   5.6.2021 Laitoin viestiä että sänky on valmiina ja tulen sen toimittamaan ensi viikolla kun menen tehtaalle. Torstaina. Kaikki levitettävät valmistuivat nyt.

   7.6.2021 Jep, Tämä saadaan tällä viikolla teille toimitukseen. Kaikki hyvin meillä.

   26.6.2021 Onko tosiaan että tämä on toimittamatta? Olemme olleet siinä uskossa että tämä on jo lähtenyt suoraan tehtaalta aikaa sitten. Palaan tähän heti maanantaina, selvitän mikä tilanne.

   29.6.2021 Selvittelin tätä ja tosiaan ei ole toimitettu. Saadaan vaneriset parvet vielä onneksi ennen lomia. Ensi viikolla laitan koodia kun tavara lähtee liikenteeseen. Olen pahoillani tapahtuneesta.

   3.8.2021 Lykätään matkaan ja laitan tunnusta kun Schenker noutaa.

   7.8.2021 Saadaan vasta ke matkaan. Sänky vahauksessa ja sen jälkeen pakettiin. Laitan koodia kun muodostuu.

   4.10.2021 Joo tilaus valmiina. Peitekin saadaan kyytiin. Ups todennäköisesti on millä tulee. Huomenna selviää. Laitan heti viestiä sinulle.

   15.10.2021 Älkää sitten ihmetelkö kun lähetys tulee tiedoilla Lähettäjä: Lastenhuone nimellä. Lähetys tulee heidän sopparilla kun on meidän kanssa yhteistyössä. Laitan lisätietoja tässä vielä teille tulemaan. Postipakettina tulee päiväpeite.

   5.11.2021 Arvio että jakelussa ke-To teillä.

   2.12.2021 Saan tähän koodin ja laitan sinulle

   Vastaa
   • Sara Parikka 12.12.2021

    voi ei.. olen todella pahoillani. Ei ole mikään ihan pikkusumma tuo.. :/ Toivotaan todella, että asia selviää pikimmiten.

    Vastaa
 20. Usko ja toivo kadonnut 26.03.2022

  Täällä yksi surullinen entinen AVA Room oy:n asiakas.
  Me jouduttiin purkamaan kauppa kyseisen yrityksen kanssa kaikkien vaiheiden jälkeen.
  Kauppasummaa ei ole palautettu. Kuitenkin lupauksia ollut useita. Kauppasumma 1790€
  Summa piti olla palautettuna 7.1.2022
  Oma arvomaailmani ei vaan ymmärrä sitä kuinka joku voi olla näin epärehellinen ja laittaa valheita valheen perään ja jatkaa toimintaansa entiseen malliin.
  Rikosilmoitus oli ainut oikea päätös minkä tämän yrityksen kanssa teimme. Se ei kuitenkaan poista omaa pahaa oloa mitä tunnen tällä hetkellä. Voin todella huonosti ja usko hyvyyteen on hävinnyt.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2022

   kamalaa.. olen todella pahoillani <3

   Vastaa
  • Ginny 29.04.2022

   Hei, valitettavasti meillä sama kokemus, joskin onneksi kyse on vain päiväpeitosta eikä tuhansien eurojen sängystä. Tilausta ei kuulu, sähköposteihin ja puhelimeen ei vastata. Harmittaa kovasti, koskaan en ole suomalaisen yrityksen kohdalla vastaavaan törmännyt.

   Vastaa
   • Sara Parikka 05.05.2022

    Todella ikävä kuulla :/ ei saisi noin käydä!

    Vastaa
 21. Mimosa 22.04.2022

  Hei Sara! Ajattelin rohkeasti kysäistä onko Melinalla sängynvaihto isompaan pian ajankohtainen? Jos on, niin olisiko tämä AVAn pinnasänky myytävänä? Meille on syntymässä pienokainen heinä-elokuun vaihteessa 2022… 🙂 Ihanaa kevättä teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.04.2022

   Moikka 🙂 Hei kiva kun kysyit! Me kyllä niin tykätään sängystä, että meinataan pärjätä sillä vielä. Otetaan ehkäpä kesällä laita pois ja Melina opettelee siinä nukkumaan.. Ehkä vasta loppuvuonna siirrytään ”isojen” sänkyyn. :/ hitsit.. muuten olisin ehdottomasti antanut eteenpäin <3 Kaikkea parasta sinne pienokaisen odottamiseen 🙂 <3 Ihanaa kevättä!

   Vastaa
 22. Jonnakarrrr 24.06.2022

  Kiitos mielenkiinnosta blogi-kirjoituksestasi! Itse voin suositella tällaista matalaa sänkyä, jonka hankimme pienokaiselle ja johon olemme täysin tyytyväisiä https://futonota.fi/products/copy-of-concept-sanky?_pos=2&_sid=6c99692e8&_ss=r

  Vastaa