Herkuttelua kotona

resepti, ruoka

Iltaa! <3 Toivottavasti siellä on mukava Vappu ja viikonloppu takana. Mä menin päivissä ihan sekaisin, kun oli monta perheen yhteistä vapaapäivää putkeen. Tänään oli ekaa kertaa niin lämmin, että pystyi pitämään terassin ovea kokonaan auki ja hengailla vuoron perään ulkona ja sisällä. Vielä odotan, että päästään syömään ensimmäistä kertaa meidän terassille. Ruuasta puheen ollen meillä oli tämän viikon alussa sokerihääpäivä ja haluttiin herkutella sen kunniaksi. Tämä poikkeuksellinen aika on pakottanut miettimään erilaisia tapoja juhlistaa elämää. Oikeastaan kotona kippistely sopi tähän vauva-arkeen paremmin kuin hyvin. Herkut oli vielä niin helposta päästä, että ei tarvinnut tehdä juuri mitään. Käytännössä nostin ne vain jääkaapista ja asettelin kuppeihin jne. 😀 Jäljelle jääneet herkut heitettiin nyt viikonloppuna pizzaan täytteeksi.

Nyt meen valuttamaan lämpimän kylpyveden ja laitan kahvinkeittimen aamua varten valmiiksi. Alla mun vinkit ja suosikit kotona herkutteluun! Aurinkoista alkavaa viikkoa! <3Sara

Herkuttelua kotona: 

Juustoja

Viikunahilloa

Suolaisia keksejä

Tuulihattuja / löytyy pakaste-altaista erilaisia

Chorizo makkaraa

Oliiveja

Makeita keksejä

minipizzat / tai muutama pakaste pizza ja niistä paloja

Karkkia

Viinirypäleitä

Jotain hyvää juomaa

Jos haluaa panostaa enemmän, niin: 

Tilata joku ihana herkku lajitelma konditoriosta tai ravintolasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Emminkemmi 03.05.2020

  Onko ollut niin lämmintä, että on tarjennut ilman takkia?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.05.2020

   välillä 🙂

   Vastaa
 2. Vilma Autio 04.05.2020

  Maistuisi kyllä nuo herkut? Toivottavasti kaikki ovat pysyneet terveinä❤️ Minkälainen fiilis sinulla on kun tyttäresi lähtevät kouluun? Voi kun aika menee niin nopeasti, vastahan Matilda ja Mimosa olicat ihsn pikkuisia tyttöjä? Kaikkea hyvää sinulle ja Mikolle ja tietysti Matildalle ja Mimosalle ja pikku prinsessalle, Melinalle❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   Kiitos paljon <3 onneksi kouluun sitten vasta ensi vuonna 🙂 Kivaa kevättä sinne!

   Vastaa
 3. Katariina Lehtinen 04.05.2020

  Eikä, miten paljon hyvää syötävää? Täällä meillä Lappeenrannassa pyörähti just 7kk käyntiin, jes?? Olen täällä kotona odottelu milloin tulee uutta blogi postausta, luetaan yleensä blogi postauksiasi tytöilleni, Sara (5v) on tykästynyt blogiisi, Seela (4v) puhuu aina että olisi kiva tuntea Matilda ja Mimosa, Silja (3v) taas tykkää paljon koirasta ne, sillä meillä on aika samanlainen, vain erivärinen??? Ihanaa kevättä❤️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   hei IHANA jengi siellä 🙂 <3 Voikaa hyvin!!

   Vastaa
 4. Linda Lehtiranta 04.05.2020

  ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.05.2020

   <3

   Vastaa
 5. Johanna Pihakka 05.05.2020

  ????

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.05.2020

   <3

   Vastaa
 6. Antti Kaitalainen 05.05.2020

  Ihanaa kevättä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2020

   kiitos samoin <3

   Vastaa