Toukokuu

kuulumiset, ootd

Moi! Täällä ollaan nautittu lämpimästä säästä nyt viimeiset kaksi päivää. Lapset ovat lähestulkoon koko ajan ulkona ja pihakuume käy entistä kovempana. Meidän oma tontti on lähinnä soraa ja savea täynnä, joten se on todella epäkäytännöllinen lasten kanssa. 😀 Tytöt tietty tykkää savileikeistä aika paljon enemmän kuin minä. Hehe. Onneksi on kodinhoitohuone ja sieltä sisäänkäynti, niin suurimmat mudat ei leviä pitkin kotia.

Oon laittanut kotia kevätkuntoon ja yritän kuvailla teille pian. Pitäisi vaan kerralla saada siistiä. 😀 Tuntuu, että kun yhden paikan saa siivottua, niin toisaalla jo repsottaa. Pyykkikone pyörii myös päivittäin ja rumba sen suhteen on jatkuva. Muuten kotona alkaa näyttämään taas monta astetta ”valmiimmalta”. Ainakin tänä keväänä on ollut aikaa laittaa kotia kaikessa rauhassa. Vielä muutamia hankintoja pitää etsiä, laitaa tauluja paikoilleen ja siivota vauvanhuoneen nurkka, joka täynnä epämääräistä tavaraa. Löysin muuten aivan ihanan vitriinin alakerran portaiden alle ja sen pitäisi saapua meille kahden viikon sisällä. Jee!

Laitoin viime viikonloppuna pitkästä aikaa mekon päälle. En edes muista koska mulla olisi ollut muuta kuin treenihousut tai kollarit jalassa. 😀 Tuntui ihanalta, kun mekko hulmusi tuulessa. Tilasin eilen lapsille kesää varten temmarit ja päädyin samalla tilaamaan myös mulle uudet kengät. Teen niistä vaikka oman postauksen, kun löysin niin kivoja inspiskuvia ja asuja tennareiden ympärille.

Nyt lähden käymään kaupassa ja googlailin tuossa juuri burgerireseptiä. Tekisi mieli tehdä hamppareita grillissä. 🙂 Kivaa viikon keskimmäistä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Kiva mekko! Tosi naisellinen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2020

   kiitti!

   Vastaa
 2. Vilma Autio 06.05.2020

  Täällä meillä päin kanssa lämmintä ollut kiva kun kesää kohti mennään!? Kaunis tuo sinun punainen mekkosi❤️ Itse en oikein koskaan ollut mekkojen ystävä, mutta pakko sanoa että tu mekko korostaa kauneuttasi ja tekee sinut upean? Ihanaa, ja aurinkoista kevättä ja tottakai kesän odotusta <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   kiitos paljon <3 kaikkea parasta sinne 🙂

   Vastaa
 3. Katariina Lehtinen 06.05.2020

  IHANA MEKKO!!? Ostin itse asiassa itse juuri samanlaisen on kevyt pitää päällä kun on 7kk menossa??❤️ Olet upea nainen, Sara? Ihanaa kesän odotusta<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   ihana kuulla 🙂 Hyviä vointeja sinne <33

   Vastaa
 4. Laila Ranta 07.05.2020

  Wau??

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   🙂

   Vastaa
 5. Katariina Lehtinen 07.05.2020

  Miksi et enään vastaile kommenteihini?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   heippa! Kyllä mä vastaan 🙂 saattaa vaan kestää kauemmin, nyt kun olen äitiyslomalla ja kaikki lapset kotona <3 tärkeimmät asiat eka 😉

   Vastaa
   • Katariina Lehtinen 11.05.2020

    Niin tietysti, lapset menee aina kaiken edelle? Anteeksi, että laitoin tuollaisen kommentin, oli jotenkin paha fiilis ja tulin katsomaan blogiasi?Ei pahaa fiilistä saisi tietenkään purkaa muihin? Olen pahoillani että tuollalailla hoputtelin?

    Vastaa
    • Sara Parikka 12.05.2020

     ei mitään hätää. ymmärrän hyvin <3 kaikkea hyvää Sinulle! Halauksin. Sara

     Vastaa
     • Katariina Lehtinen 12.05.2020

      Olet ihanan ymmärtäväinen❤️


     • Sara Parikka 12.05.2020

      <3


 6. Annika 08.05.2020

  Kiva asu ja kivoja kuvia!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   kiitos 🙂

   Vastaa
 7. ida ihana 08.05.2020

  Täälläkin on vietetty lähestulkoon koko kevät legginsseissä tai verkkareissa… Mutta kyllä huomaa, että joskus pienet jutut, kuten se, että laittaa kynnet, mekon päälle, ostaa kukkia kotiin tai laittaa vähän spessumpaa ruokaa, piristää ihmeellisesti!!:) Toivon tämän ajan taas opettavan vähän enemmän arvostamaan pieniä asioita <3
  Ihanaa viikonloppua,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.05.2020

   no just se <3 parasta! Kiitos :))

   Vastaa