lenkkarilove

me, muoti, ootd

Moikka! Tänään ilmestyi Papupadan uusin jakso 75. Kesä 2020, uhka vai mahdollisuus? Käsitellään tulevaa kesää, kesän muotia ja paljon kyllä risteillään ohi aiheen. 😀 Mä oon jo vuosia miettinyt Adidaksen superstar kenkiä, jotka mulla oli ylä-asteella. Muistan, että ne muotoutui ihan täydellisiksi ja rakastin niitä. Olin vakuuttunut, että kävelisin aina vain superstar:eilla. 😀 Nyt vuosia vuosia myöhemmin muistan tämän edelleen, mutta en ole niiden kenkien jälkeen (käytin ne kirjaimellisesti loppuun) ostanut kyseisiä lenkkareita. Tilasin tytöille uudet lenkkarit viime viikolla ja päädyin samalla kurkkimaan inspiskuvia superstar:reista.

Tilasin itselleni nyt parin ja vielä ne nököttää tuossa eteisessä. Saatan monesti viivytellä uusien kenkien käyttöönotossa.. 😀 Ja sehän on ihan typerää, kun käyttöön ne on hankittu! Kengissä on onneksi sen verran kova pinta, että ne pysyy valkoisina pitkään. Meidän tytöillä on ollut lastenversiot monena vuonna ja ne ovat kyllä vertaansa vailla. Lapsen on helppo pukea ne jalkaan, ne pysyvät valkoisina ja eivät kastu heti sateella.

Erityisesti tykkään yhdistellä lenkkarit esimerkiksi mekon pariksi ja muutenkin miksailla erilaisia tyylejä. Mulla on yksi ihana midi-mittainen hame kesää varten ja ajattelin pitää sitä ristiäisissä ekaa kertaa. Jos nyt saadaan juhlat järkättyä. <3

Tytöt on tämän viikon vielä kotona ja ajattelin käydä heidän kanssa lastenhuoneet tarkasti läpi. Muuton yhteydessä katsottiin nopeasti tavaroille paikat, mutta tarkempi pohdinta jäi väliin. Nyt käytännössä olen huomannut, että muutamalla muutoksella huoneisiin saisi vielä enemmän järkevyyttä ja lelut löytäisivät ehkä paremmin omille paikoille. Aurinkoista viikkoa! <3Sara

Meidän Papupata podcas löytyy Spotifystä, Acastista ja iphonen omasta podcast sovelluksesta. 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Avatar Maaria 12.05.2020

  Mitenkähän nuo lasten Superstarit kestäisivät metsäleikkejä ja kovempaa menoa? Olen lasten kengissä vältellyt kyllä aika tehokkaasti valkoista väriä, koska meillä kengät joutuvat todella lujille. Ja ulos halutaan tietysti aina laittaa ne mukavimmat uudet kengät, jotka kohta näyttävät no…vähemmän uusilta.

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 13.05.2020

   kyllä ne kestää 🙂 mutta meillä on erikseen rymykengät ja kaupunkikengät 🙂 Se on musta hyvä systeemi, niin pysyy edes yhdet kengät hyvässä kunnossa 😀 hehe!

   Vastaa
 2. Avatar Katariina Lehtinen 12.05.2020

  Jes, uus papupatapodi jakso💘😎 Itellä on varmaan aina lenkkari jalassa, taiis olla myös siskoni ja veljeni häissä lenkkari ja myös pikkuveljen rippijuhlissa ja kaikkien sisarusten lakkiaisissa, ja tietysti jotkut siistit, omiss häissäni tais minulla olla korkkarit, en ole oikein korkkari-ihmisiä😂🤭 Saanen kysyä että näytätkö lastesi naamat joskus vaikka silloin kun ovat 10-12,ymmärrän hyvin miksi et näytä lastesi kasvoja, eikä tietenkään ole pakko😊 Aurinkoista loppu kevättä❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 13.05.2020

   hei ihanaa :)) mäkään en ole yhtään korkkari-ihminen.
   En tiedä yhtään miten tehdään lasten kuvien suhteen. Täytyy katsoa ja he saavat itse päättää 🙂 Aurinkoa sinne myös <3

   Vastaa
 3. Avatar Lilli 12.05.2020

  Kynsilakanpoistoaineella kostutetulla vanulapulla kun pyyhkii nuo kengät niin on taas valkoiset!

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 13.05.2020

   hei totta 🙂 hyvä vinkki!!

   Vastaa
 4. Avatar Juuli 13.05.2020

  Superstarit on kyllä kivan näköiset kengät ja menee moniin asuihin! Oon ite miettinyt noiden ja valkoisten Niken Air Forcejen välillä, vielä en oo päätynyt mihinkään ratkaisuun 😆 Ihanaa keväänjatkoa sulle ja koko perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 13.05.2020

   hei joo totta :)) Kiitos samoin sinne <3

   Vastaa
 5. Avatar Lotta 14.05.2020

  Superstarit on kyllä nostalgiset kengät! 😍 Itsellä oli käytössä yläasteella, numeroa liian pienet tietysti 🙈 Luulisi, että näin reilun kolmenkympin ikäisenä osaisi jo ostaa oikean kokoiset kengät, mutta ei. Vieläkin välillä uusien kenkien kanssa tulee olo, että olisi pitänyt ostaa isommat. Taitaa olla tällaisen isojalkaisen kirous, kun lapsesta asti kauhistellut sitä, miten valtavilta kengät näyttää jalassa 😅

  Ja nyt vielä kysymys aiheen vierestä: mitä NYX:n huulipunaa suosittelitkaan tässä taannoin instan storiesissa? Jokin mattapintainen se muistaakseni oli. Ihanan aurinkoinen ja inspiroiva blogi sulla! 😍

  Vastaa
  • Sara Parikka Sara Parikka 14.05.2020

   Hei mäkin ostin vuosia liian pieniä kenkiä.. mutta nykyään menen mukavuus edellä ja omalla kengän koolla. Kengän koon huomaa vain itse 🙂
   Hei joo, se oli NYXin Soft Matte ja CANNES sävy! Mutta kannattaa kokeilla muitakin sävyjä.. ihana huulivoide <3

   Vastaa