samistelua

baby, fashion, kidsfashion, lapset, muoti, ootd, vauva

Moi! <3 Teille on varmaan aika tuttua, että tykkään samistella ja pukea lapsia sävysävyyn. Täytyy myöntää, että tämä into on hiipunut aika lailla viimeisten vuosien aikana ja nykyään vanhemmat tytöt pukevat itse vaatteet ja päättävät siitä mitä laittavat päälle. Matildalla ja Mimosalla on vahvat visiot siitä mistä he tykkää ja mikä näyttää hyvältä. Ollaan sovittu, että he saavat pukeutua miten haluaa, mutta pitää vain huolehtia että vaatteet ovat järkevät. Meinaan sitä, että ei tule kylmä tai juhlavaatteet mene sotkuun tms. Tämä on toiminut kivasti, vaikka mun silmään yhdistelmät ovat usein aika villejä. 😀 Musta on kuitenkin tärkeää antaa lasten olla pukeutumisen suhteen luovia, etenkin jos heillä itsellä on siihen intoa. 🙂

Pienestä saakka oon ostanut samisteluvaatteita tytöille ja he ovat aina tykänneet niistä hurjasti. Nyt viime vuosina kun olen ostanut vähän enemmän erilaisia vaatteita, niin he ovat kyselleet samisteluiden perään. Melinan syntymä sai myös jonkun samistelubuumin aikaan, kun tytöt on koko ajan kyselemässä, että voisivatko he pukeutua samanlaisiin tai värisiin vaatteisiin. Heistä se on söpöä ja niin kyllä minustakin. <3

Ajattelin vinkata teille mistä me ollaan löydetty samisteluun sopivat vaatteet 🙂

Polarn O. Pyret / Heidän vaatteet ovat kyllä vertaansa vaikka. Niin laadukkaita ja kestäviä! Mietin juuri, että meillä on mennyt monet leggarit puhki nyt kevään aikana ja olen niitä yrittänyt paikkailla. PO.P:in leggarit eivät ole kertaakaan puhjenneet, vaikka niiden käyttö on ihan yhtä kova. Huomasin, että PO.P:illa on aivan ihana samistelumallisto. Sieltä löytyy kivoja vaatteita eri ikäisille lapsille. Todella kauniita vaatteita! 🙂 Tykkään juuri yhdistellä niin, että on eri vaate ja sama sävy/kuosi tms.

Newbie / Voiko kauniimpia vaatteita olla? Newbien sävyt on aivan ihania. Erityisiä suosikkeja on neuletakit. Sieltä löytyy myös hyvin samisteluvaatteita. Meidän vaatteet (saatu) äitienpäivän postauksessa oli myös Newbien mallistoa. <3

Gina Tricot / En koskaan muista, että Ginassa on lastenvaatteita. Olen kerran osatanut aleista heidän pienten vaatteita ja ne näkyvät näissä kuvissa. Erityisesti tykkään ginan mageista lastenvaatteista. Sieltä löytyy paljon cooleja printtejä, tekstipaitoja jne. Kandee kurkkaa!

Adidas / Verkkarisetit on ihan ylisöpöjä pienillä. Addun verkkareista löytyy koot vauvasta aikuiseen saakka. Olisi aika hauska jos kaikilla olisi esim Adidaksen verkkatakki.

Tuleeko teillä mieleen muita merkkejä? 🙂 Tykkäättekö te samistella vai onko se teille nou nou juttu..? Tämä taitaa jakaa aika paljon mielipiteitä ja kuten tässäkin voi todeta: Kukin tavallaan! 🙂 Aurinkoista torstaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 kommenttia

 1. nina 14.05.2020

  Samistelu on ihanaa! Blaalla on tosi kivoja ja laadukkaita vaatteita vauvoille, lapsille ja aikuisillekin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.05.2020

   hei kiva kuulla 🙂 kiitos vinkistä!

   Vastaa
   • Anni 14.05.2020

    Blaa myös kiva kun löytyy vauvoille esim jumpsuit ja samaa kuosia mekkoja ja paitoja isommille ja monista myös aikuisille,

    Vastaa
    • Sara Parikka 16.05.2020

     hei joo, pitääpä kurkkia 🙂

     Vastaa
 2. Heidi 14.05.2020

  Kaikolla on mun mielestä aivan ihania vaatteita ? tykkään ostaa tytölle ja itselleni samistelu vaatteita.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   hei joo, nehän on ihania 🙂

   Vastaa
 3. Petra M 14.05.2020

  Noshilla on kans muutamia samistelu vaihtoehtoja ? Ja ne on ihania luomupuuvillaisia vaatteita ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   hei kiva kuulla 🙂

   Vastaa
 4. Anni 14.05.2020

  Metsola ja gugguu, saman sävyisiä vaatteita löytyy montaa eri mallia, tai sit samaa mallia erk väriä, ja löytyy kaiken ikäisille lapsille ja myös aikuisille, joten meillä vaikkarit

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   totta!! 🙂

   Vastaa
 5. Niina 14.05.2020

  Noshilla on kivoja samisteluvaatteita ja laadukkaita 🙂 Samistelu on ihanaa! Hyvän maun rajoissa toki 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   haha, totta, hyvä maku 😉

   Vastaa
 6. MM 14.05.2020

  Kiva välillä samistella , varmaan vauvakin voi jo vähän ”havainnoida” , että ollaan ”kolmoset” samaa sarjaa
  ???.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   heheh <3

   Vastaa
 7. Katariina Lehtinen 14.05.2020

  Voiko olla suloisempaa? Minäkin tykkään samistella? Nyt kun kirjoitan tätä kommenttia niin lapseni keksivät kaikkea mitä kirjoitan? Luimme yhdessä postauksesi? Sara: Toi Saran pikkunen vauva on sulonen? Seela: Mä niin tykkään Saran postauksista, en siis tarkota Sara-siskoa? Silja: Samistelua, jes?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   kiva juttu 🙂

   Vastaa
 8. Katariina Lehtinen 14.05.2020

  Ja myös kysäisen että minulla on 12-vuotias pikkusisko, joka haluaisi kovasti lähettää sinulle postia mutta ei tiedä osoitetta, eikä hän uskalla kysyä, niin haluaisitko/voisi ko kertoa kyseisen asian mikäli se ei tuota ongelmia, se olisi tärkeää siskolleni?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   minulle ei tällä hetkellä pysty lähettämään kirjepostia.. mutta Asennemedian osoitteeseen jos lähettää, niin kirje tulee kyllä perille. Terkkuja kovasti <3

   Vastaa
   • Katariina Lehtinen 17.05.2020

    Selvä, eli asennemediaan osoitteeseen, mutta mistä tietä että kirje on sinulle?

    Vastaa
    • Sara Parikka 18.05.2020

     Hei, jos siihen kirjoittaa vaikka ”Asennemedia” ja sen alle ”Sara Parikka” ja sen alle osoite. Niin löytää kyllä perille. Mukavaa viikkoa. 🙂

     Vastaa
     • Katariina Lehtinen 18.05.2020

      Kiitos, kun kerroit, tämä merkitsee paljon siskolleni, odota vain milloin saat kirjeen❤️


 9. Moikka vaan 14.05.2020

  Ihana?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   <3

   Vastaa
 10. Katariina Lehtinen 14.05.2020

  Täällä odottelen vastausta?

  Vastaa
 11. WillaQuu /Jutta 15.05.2020

  Aivan ihania kuvia ja tekstejä täällä sinun blogissa! ? Itse tykkään myös samistella ja erityisesti newbien vaatteet on olleet meidän pojilla (2v ja 3,5v) kovassa käytössä? Sen muistan kyllä, kun nuorempi oli vauva niin oli vaikea löytää samalla kuosilla sekä bodya että t-paitaa, kun vanhempi käytti jo 92 kokoa.

  Julkaistiin mun äidin kanssa kuukausi sitten WillaQuu lastenvaatemallisto ja sieltä löytyy paljon samistelu mahdollisuuksia kaikille perheen lapsille ? Mm. suloista Taimi-tunikaa löytyy koosta 50/56 aina 134/140 kokoon ja bodyja löytyy samalla kuosilla kuin pitkähihaisia 158/164 kokoon asti ? Vaatteet on kotimaista käsityötä ja tehdään mun äidin ompelustudiolla Sastamalassa ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   hei wau, kuulostaa upealta 🙂 pitääpä käydä kurkkimassa! Kaikkea parasta teille!

   Vastaa
 12. Moikka vaan 15.05.2020

  ???

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.05.2020

   <3

   Vastaa
 13. Anni 22.05.2020

  Samistelu on ihanaa! Kokoan juuri isyyspakkausta, ja halusin ehdottomasti sinne samisteluvaatteet isälle ja heinäkuiselle. Osoittautui yllättävän vaikeaksi, paljon löytyy vaihtoehtoja äidille ja lapsille, mutta todella vähän isälle, ja nekin vaihtoehdot tavallisesti tylsiä. Kaveri ehdotti Aarrelabelia, ja sieltä löytyi söpö pöllöbody ja isille samalla kuvalla t-paita! Jos tulee muita kivoja isi-lapsi-samisteluvaatteita mieleen niin vinkkaile niitä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2020

   aika ihanaa :))

   Vastaa
 14. Emilia 28.05.2021

  Mistä nuo love tpaidat? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.05.2021

   h&m 🙂

   Vastaa