viikon + ja –

koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moikka! Alla viikon + ja -. Mä lähden juuri hakemaan lapsia päiväkodista :). Loppupäivä meneekin terassilla nauttiessa! Onko teillä ollut kiva viikko tähän mennessä? <3Sara

+ Jäätelöauto! Viikon kohokohta lasten ja aikuisten mielessä. Mikko oli mukana ostoksilla ja nyt on kyllä pakastin TÄYNNÄ! Lähti ihan vähän lapasesta :D.

Talon värin valitseminen osoittautui hankalammiksi mitä ajattelin. Testasin autokatoksen kylkeen kolmea sävyä ja en ole vakuuttunut yhdestäkään.

+ Kesä! Ensimmäistä kertaa tuntui ihan kesältä. Nämä lämpimät säät tekee mielelle hyvää.

+ & – Toisen kirjan kirjoittamisen aloitus.. Olisipa sille aikaa enemmän. Onneksi sitten kesän lopussa-syksyllä kun Mikko on kotona, niin voin keskittyä projektiin paremmin.

+ Metsäretki Nuuksioon. Käytiin perheen kanssa Nuuksiossa ja retkeiltiin tyttöjen serkkujen kanssa pari tuntia. Tuntuu erityisen kivalta nähdä muita ihmisiä ja viettää aikaa yhdessä.

+ Olen blogini kanssa ehdolla FINNIS WEB AWARDS:eissa. Kiitos kunniasta. En ole koskaan ollut ehdolla missään :D! Hei käy ihmeessä äänestämässä omaa suosikkia. Se on helppoa, kun ei tarvii kirjautua tai laittaa mitään tietoja :)! Kunhan napsauttaa vaan ÄÄNESTÄ oman suosikin kohdalta. <3

Mulla olisi kirjanpitohommia edessä, tai siis kaikkea sellaista tylsää… blaah. En saanut edistettyä mitään niitä asioita. :/

+ Ristiäiset <3 Saatiin meidän toivoma Pappi varattua. JES!.. Lähetettiin myös kutsut. Kastejuhla pidetään pienellä porukalla, kuten Matildan ja Mimosan kohdalla.

+ PÄIVÄKOTI! Tytöt ihan innoissaan 🙂

Kävelyt ystävien kanssa. Tällä viikolla piti nähdä kavereita kävelyn merkeissä, mutta peruttiin kun vettä/räntää satoi kaatamalla. Pitää yrittää ensi viikolla uudestaan!

+ Melina on ollut tällä viikolla hyvällä tuulella ja ollaan löydetty aika hyvä rytmi. Itkuisuutta on paljon vähemmän ja yhtenä yönä hän nukkui jopa 6h putkeen. LUKSUSTA!

+ Vitriini! Meille tuli vihdoin aivan ihana vitriini portaiden alle. Kuvailen vaikka ensi viikolla lisää 🙂 ja hei täältä, pääsee kurkkaamaan artikkelin joka tehtiin meidän vessan kalusteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Katariina Lehtinen 22.05.2020

  Minulla on arjessa enemmän + kuin -. ?Myös minun tyttöni ovat iloisia päästessään taas päiväkotiin ja saa nähdä ystäviä? On kiva lukea sinun blogi postauksiasi kun olemme aika samanlaisessa elämäntilanteessa, molemmilla 3 tyttöä jne. (paitsi meillä kohta 4)❤️ Luen yleensä blogiasi kun tytöt ovat päiväkodissa ja mutta nuorin kotona päikkäreillä, ja mies töissä ja koti hommat tehty, pidän huilia kun olen siis raskaana etten uuvuta itseäni totaalisesti, rentoudun lukemalla blogiasi?❤️ Minä jään odottelemaan uutta blogi postausta, aurinkoa sinne?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2020

   ihana kuulla 🙂 <3 hyviä vointeja sinne!

   Vastaa
 2. Paljon positiivisia asioita viikossasi ja elämässäsi. Aurinkoa viikonloppuun!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2020

   kiitos samoin 🙂

   Vastaa
 3. Moikka vaan 22.05.2020

  Kiva postaus idea❤️?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2020

   🙂

   Vastaa
 4. Moikka vaan 22.05.2020

  Onko Melinalla minkä kokoisia vaatteita??

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2020

   56 🙂

   Vastaa
   • Moikka vaan 25.05.2020

    Miten pieniä, suloisia?

    Vastaa
    • Sara Parikka 25.05.2020

     🙂

     Vastaa
 5. Annastiina 23.05.2020

  Jes, uusi postaus!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2020

   <3

   Vastaa