viikonloppu kuvina

kuulumiset, me

Ihanaa uutta viikkoa. Tässä meidän viikonlopun tunnelmat kuvina. Kesä alkaa olla täällä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sarppa 25.05.2020

  Ihania kuvia ja vitsit mitä herkkuja?Hei katoin sun stooreista että ootte maalamassa teidän taloa, päädyitkö jo johonkin/joihinkin sävyihin? Asia kiinnostaa, koska itellä kanssa mietinnässä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.05.2020

   veikkaan, että päädytään: Tikkurilan sävyyn TV 579X
   🙂 tsemppiä värin valintaan!

   Vastaa
 2. Hilma 26.05.2020

  Moi! En tiedä saako sinulle ehdottaa postaustoiveita, mutta jos saa, niin minulla olisi yksi. Voisitko tehdä q&a postauksen talon rakentamisesta? Olisi kiva kuulla mitä pitää ottaa huomioon taloa rakennettaessa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.05.2020

   joo hei tämmösen voisin toteuttaa jossain vaiheessa 🙂 Kiitos vinkistä!

   Vastaa
 3. Katariina Lehtinen 26.05.2020

  Ihania kuvia!? Mä jän just mammalomalle luin ekan blogi postauksesi? Mä oon aina Olli aikamoinen kuva hullu otan joka tilanteesta eri kaksikymmentä eri kuvaa? Me ollaan kaikki kohta lomalla, jes? Oikein aurinkoista ja lämmintä kesää❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2020

   ihana juttu 🙂

   Vastaa
 4. Janika 26.05.2020

  Hei vähän random kysymys tähän väliin, mutta teillä kun on tuo Hakolan sohva, jota olen itsekin tässä pohtinut kovasti ja juuri samassa värissäkin. Joten ootteko ollu tyytyväisiä siihen? Onko helppo ollut pitää puhtaana, niinkuin kankaan tiedoissa luvataan. Pysyykö tyynyt ryhdissä? ☺️ kiitos jos viitsit vastata ja mukavaa kesän alkua! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2020

   Heippa 🙂 Joo, ollaan oltu kyllä tosi tyytyväisiä. Sohva on edelleen ryhdissä ja yritetään muistaa kääntää ja pöyhiä tyynyjä säännöllisesti. Tehdään niin et kaikki sohvan tyynyt lattialle ja lapset pomppimaan päälle 😀 Kangas on kyllä helppo hoitoinen.. yhden kerran ollut yksi kangas pesussa, kun Lila pissasi siihen 😀 Muuten kaiken on saanut pyyhkimällä pois. Voin kyllä lämmöllä suositella <3 Hakolasta saa myös aivan ihanaa palvelua ja asiantunemusta! 🙂 ihanaa kesän alkua sinne myös!!

   Vastaa
 5. Hertta 27.05.2020

  Vautsi mitä kakkuja! Oliko nämä siis lapsen synttärit? Miten onnistui järjestää ulkosalla? Meillä olis synttärit ens kuussa ja oon miettinyt pidettäiskö sään salliessa ihan pelkästään ulkona. Mietityttää vaan tarjottavien osalta, että miten ne säilyy pihalla. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2020

   jooo, nämä oli mun kummipoitsun synttärit ja ne pidettiin kokonaan ulkona 🙂 tarjottavat oli varjossa ja hyvin näytti onnistuvan + maistui hyvälle 🙂 Kesäjuhlat on ihania! <3

   Vastaa