Uusi -kunnostettu- puhelin

koti & sisustus, kuulumiset, me, ootd

Kaupallinen yhteistyö / Swappie

Moikka! Mulla kulkee puhelin jatkuvasti mukana ja nyt sinne tulee taltioitua erityisesti Melinan kasvua ja kehitystä<3. Lähetän lähes joka päivä äidille videoita ja/tai kuvia pienestä. On muuten ihan parasta, kun vanhemmat jaksaa aina iloita lapsenlapsista ja on läheisiä kenelle voi hehkuttaa omaa lasta vaikka millä mitalla. 😀 Muistojen taltioinnin lisäksi puhelin on ehdottomasti mun tärkein työväline. Kuvaan lähestulkoon kaiken materiaalin puhelimella + vastaan maileihin ja viesteihin.

Mä kuulin ekaa kertaa Swappiesta somessa. Taisi olla jonkun vaikuttajan IG-stoori, joka herätti kiinnostuksen ja tutkin asiaa lisää. Mikko oli myös huomannut tämän ja puhuttiin, että seuraavan kerran kun puhelimen vaihto on edessä käytetään Swappieta. Kyseessä on siis turvallinen kunnostettujen älypuhelinten kauppa, josta voit ostaa vähän käytettyjä, uusimmalla teknologialla tarkastettuja ja huollettuja älypuhelimia. Swappie.com voi tsekata valikoimaa, sekä tietty vierailemalla heidän liikkeessä.

Uuden puhelimen hankinta on aina iso investointi, mutta meidän kohdalla se on myös järkevä ja pakollinen ostos. Mun puhelin on nyt puolitoista vuotta vanha ja ajattelin pärjätä sillä vielä hetken. Tuntuisi ihan järjettömältä ostaa parin vuoden välein uusi puhelin liikkeestä, jos se on mahdollista saada kunnostettuna. Mikko tilasi viime viikolla Swappiesta uuden puhelimen. Testasin sen (iPhone 11 Pro) kameraa ja täytyy todeta, että se on ihan eri luokkaa mun puhelimen kanssa. On käsittämätöntä kuinka tekniikka voi parantua ihan muutamassa vuodessa. Kamera onkin oikeastaan ainoa syy siihen miksi uuden puhelimen hankinta kiinnostaisi myös mua. Yksi paras puoli Swappiessa on se, että vanhan iPhonen voi myydä heille, jolloin he joko korjaa/huoltaa sen tai kierrättää vanhat osat eteenpäin. Mun mielestä on ihan huippua, että älypuhelimen voi hankkia käytettynä ja niin, että se on luotettavaa ja helppoa. Puhelimet on sen verran arvokkaita, että niihin kauppoihin en kaipaa säätöä tai turhia riskejä.

Käytiin viime viikolla pyörähtämässä Swappien liikkeessa samalla kun käytiin kaupassa. Mikko jutteli hetken myyjän kanssa ja päätyi siihen, että tilaa uuden puhelimen Swappie.com sivuilta. Samana iltana hän naputteli tilauksen ja kahden päivän päästä puhelin odotti postin automaattilokerossa. Kätevää! Uusi puhelin on täysin uuden veroinen ja hinta oli halvempi kuin uutena. Tarkan laadunvalvonnan vuoksi Swappie antaa kaikille puhelimille 12kk takuun. Vanhan puhelimen myynti onnistuu joko liikkeeseen tuomalla tai sitten sen voi postittaa jolloin maksun saa suoraan tilille. Me päädyttiin pitämään Mikon vanha puhelin ja otetaan se jossain vaiheessa tytöille käyttöön. Siitä tulikin mieleen, että etenkin lasten kohdalla kierrätetty puhelin voisi olla erittäin hyvä vaihtoehto :). Kaikkea ei kannata tai tarvitse hankkia uutena. Käytetyn laitteen hankinta on järkevä valinta lompakolle ja samalla ympäristölle. Parhaimmillaan siinä tulee pidennettyä laitteen elinkaarta merkittävästi. Tämä myös mahdollistaa sen, että vähemmällä rahalla voi päästä kiinni parempitasoiseen laitteeseen. 

Olin todella yllättänyt kun kuulin, että tutkimuksien mukaan alle 1% älypuhelimista päätyy kierrätykseen. Kierrätysprosentin kasvattaminen olisi erittäin tärkeää, sillä puhelimet koostuvat 70%:sti täysin kierrätettävästä materiaalista. Lisäksi älypuhelinta käytetään keskimäärin vain kaksi vuotta, mikä korostaa uudelleenkäytön ja kierrätyksen tärkeyttä entisestään. Vähän hävettää myöntää, että en ole tullut ajatelleeksi näitä asioita aiemmin.

Kannattaa käydä kurkkaamassa Swappie.com jos puhelimen hankinta/vaihto on ajankohtainen. Mulla on teille myös alekoodi SaraSwappie, jolla saa 10€ alen puhelimesta Swappie.comista.

Tänään meillä olisi edessä 2kk kuvaukset Melinan kanssa. Aika nopeasti saa toimia, että pikkuinen jaksaa poseeraa ilman hermostumista. 😀 Musta on ollut ihana taltioida hetkiä kolmen sisaruksen kesken ja fiilistellä sitä kun perheessä on ehkäpä viimeistä kertaa pieni vauva. <3 Mihin te käytätte puhelinta? Onko joku tietty ominaisuus mikä on eniten käytössä? Entä napsitteko kuvat puhelimella vai onko teillä erikseen kamera sitä varten? Olisi mukava kuulla teidän ajatuksia. 🙂 Aurinkoa päivään! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Laura 27.05.2020

  Puhelin on ehdoton, käytän Päivittäin sitä ja vähemmän tulee oltua tietokoneella nii puhelimella hoidan kaikki jutut. Kuvia otan paljon, Whatsapp on varmaan mitä käytän eniten ja Facebook tottakai 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.05.2020

   joo hei toi kuvien määrä on mullakin aika todella suuri 😀

   Vastaa
 2. Julia 06.06.2020

  Oi onpas kätevän kuulonen palvelu, täytyypä heti käydä vilkasemassa tarjontaa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.06.2020

   joo hei, tämä on ihan huippu :))

   Vastaa
 3. Elvi 16.06.2020

  Puhelin on kokoajan käytössä ja varsinkin just kamerana. meillä Iphone 11 pro max

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.06.2020

   huippua kuulla! Mua kyllä kiinnostaa tuo sama puhelin 🙂

   Vastaa