Juhannusviikko

kuulumiset, lapset, muoti, ootd

Moi! Meillä alkoi L O M A ja suunnattiin heti mökille. Pakattiin mukaan erilaisia kesäpelejä, uikkarit, hyvää ruokaa ja vain muutamat lämpimät vaatteet. Kerrankin taitaa olla ihan kunnolla lämmintä juhannuksena. Lupasin tytöille, että opetan heitä tekemään kukkaseppeleet luonnonkukista. Tarkoituksena on myös tehdä pitkiä vaunulenkkejä Melinan ja Lilan kanssa. Kävely on mulle ihan paras tapa liikkua tällä hetkellä.

Sain muuten mun kustannustoimittajalta palautetta tekstistä ja vinkkejä tulevaa kirjoittamista varten. En ollut niin metsässä tekstin suhteen, kun pelkäsin. Täytyy vaan kirjoittaa enemmän ja laajemmin. Olen niin kiitollinen tästä projektista, vaikka se tulee olemaan todella iso puristus mulle. Samalla se kuitenkin inspiroi ja haastaa mua ihan uudella tavalla.

Näissä kuvissa mulla on päällä Nanson pellavamekko ja voisin elää siinä läpi kesän. Ihanan kevyt, hulmuava ja pehmeä päällä. Muutenkin mekot ovat mulle ihan ykkösvalinta tänä kesänä, kun omat vaatteet ei vielä ihan mahdu mukavasti päälle.

Juhannusruuat:

 • tonnikalatahna (resepti)
 • uudet perunat
 • raparperipiirakka (resepti)
 • pavlova
 • savustettu kala
 • anopin uunituore leipä
 • salaatti

Ihanaa juhannusta! Me mennään pian saunaan ja uimaan. Juuri tätä mä oon odottanut eniten. Meinataan muuten tehdä mökiltä myös podcastjakso etänä.. Jos vaan tekniikka on meidän puolella. Pian siis kuulumisia luvassa myös audion muodossa. 🙂 Aurinkoa! <3Sara

mekko / Nanso *saatu

kengät / h&m

laukku / louis vuitton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Mia 21.06.2020

  Moi! Muistaakseni joku taisi jo joskus ehdottaa tätä, mutta voisitko tehdä Q&A:n kodin rakentamisesta?

  Toinen toive olisi postaus teidän kylpyhuoneesta ja saunasta. Esim. onko teillä tumma vai vaalea sauna ja millaiset pinnat teillä on kylppärissä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.06.2020

   hei joo, saunasta kirjoitan ihan viimeistään tässä kesän aikana 🙂
   Voisin tehdä tämän Q&A pian! <3

   Vastaa
 2. Lpr lukija 25.06.2020

  Hotelli Rakuuna, ei Raakuna. ??‍♀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.06.2020

   kiitos vinkistä 🙂

   Vastaa