keskikesä

kuulumiset, me

Moi! Toivottavasti teillä on takana ihana juhannus. 🙂 Keskikesän juhlassa on ihana fiilis etenkin tänä vuonna kun ilmat ovat olleet niin lämpöiset. Tästä on mukava jatkaa koko perheen lomaa. Meidän juhannus tiivistettynä alla! <3Sara

Paras ruoka / Anopin haukipihvit. Katiskasta löytyi haukia ja niistä tehtiin taikina. Pihvit paistettiin pannulla ja syötiin uusien perunoiden sekä kananmunakastikkeen kanssa. NAMI!

Parhaimmat naurut / Kun mun puhelin tippui järveen. Naurettiin Mikon kanssa tilanteelle niin paljon.. kunnes..

Kamalin hetki / ..Tajusin, että mulla ei ehkä ole varmuuskopiota ja menetän kaikki Melinan vauvakuvat. Etsin puhelinta yli tunnin (vesi oli noin rintoihin saakka, eli ei kovin syvää). En löytänyt puhelinta, mutta myöhemmin varmuuskopio löytyi, ONNEKSI! Kerron koko stoorin meidän tiistain podcast jaksossa. 😀 Vähän nimittäin siirtyi äänitykset tämän takia.

Kaunein hetki /  Auringonlasku juhannusaaton yönä. En muista koska olisin valvonut ulkona ja vain ihaillut maisemaa. Matilda jaksoi myös olla hereillä melkein puoleen yöhön! 🙂

Yllättävin käänne / Lähdettiin juhannuspäivänä yötä vasten ajelemaan kotiin. Saatiin ajaa kaikessa rauhassa ja oli ihana herätä mökkeilyn jälkeen omasta kodista. Vältyttiin ainakin kaikilta ruuhkilta! 🙂

Hienoin taito / Melina oppi kääntymään. Nyt hän onkin sitten jatkuvasti masullaan. Neiti pyörii molemmille puolille ja on ihan innoissaan uudesta taidoista.

Rasittavin vaiva / Hyttyset!!! Niitä oli ihan järkyttävä määrä.

Pahin unohdus / Mökille pakatuista tavaroista uupui hyttyssuoja vaunuihin (paha moka, onneksi anopin viritys pelasti) ja kantoreppu. Melina viihtyi uudessa paikassa paljon sylissä ja selkä olisi kiittänyt repusta.

Paras jälkkäri / Letut, hillo ja kermavaahto! NAM!

Kivoin perhehetki / Kun päästiin saunomaan tyttöjen kanssa. Mentiin Matildan ja Mimosan kanssa saunaan-uimaan-saunaan-uimaan monta kertaa ja pienin oli samalla isovanhempien kanssa mökissä. Oli kiva viettää rauhassa aikaa isompien lasten kanssa, saunoa puusaunassa (!!) ja uida. Vesikin oli lämmintä!

mekko / Nanso, saatu

kengät / h&m

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *