kesäinen spagetti & kuulumiset

kuulumiset, podcast, resepti

Moikka! Ollaan kuluneella viikolla seurattu innoissaan talomme maalausta. Nyt viimeistään oon tyytyväinen siihen, että päätettiin ostaa tämä palvelu. En ollut kyllä yhtään tajunnut kuinka älyttömän iso projekti talon maalaaminen on. Pelkästään kaluston hankkiminen näin isoa taloa varten olisi ollut työlästä. Saati sitten talon pesu, suojaus, homekäsittely, pohjamaalaus ja vasta sitten itse maalaus. 😀 Meidän talosta löytyy myös paljon erilaisia kulmia, joten tarkkaa työtä on riittämiin. Kiinnostaisiko tästä maalauksesta oma postaus?

Pakko muuten vinkata täälläkin meidän uudesta podcastjaksosta. Vastaan siinä 35 kysymykseen ja kuulemma näiden kysymyksien avulla paljastuu ihmisen todellinen luonne. 😀 Kyseessä siis Papupata niminen podcast ja jakso 83. Saran piinapenkki.Ensi viikolla ollaan taas enemmän reissussa, joten tällä viikolla on ollut ihanaa vaan kotoilla. Tiistaina oltiin aamupäivästä iltaan lintsillä ja voi sitä riemun määrää. En olisi ikinä uskonut, että siellä vierähtää 9h. 😀 Matilda oli juuri yli 120cm, joten hän pääsi moneen uuteen laitteeseen. Oltiin mm. ensimmäistä kertaa yhdessä vanhassa vuoristoradassa! Tänään illalla tytöt pääsee Mumman luokse yökylään ja mä menen pitkästä aikaa näkemään kavereita. Viikonloppu meneekin sitten ilman suunnitelmia. PARASTA!

Ollaan syöty vaihtelevasti kesän herkkuja ja grillaaminen on ollut nyt vähäisempää nyt kun on sadellut. Spagetti on edelleen lasten ykkössuosikki ja etenkin jos joukkoon pyöräyttää purkin pestoa. Se uppoaa aina! 🙂 Mä tykkään kesällä erityisesti raikkaista pastaruuista, kuten tämä kuvissa näkyvä.Kesäinen spagetti:

 • -keitetty spagetti, johon pyörittelin oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria
 • -avokadoa
 • -basilikaa
 • -sitruunan mehua
 • -parmesania
 • -kirsikkatomaatteja
 • -katkarapuja

Hei kivaa heinäkuun viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Anni 13.07.2020

  Oi että ihanalta näyttää tuo spagetti! Kiinnostais postaus tuosta talon maalaamisesta:) ei oo itselläkään oikeen käsitystä et mitä siihen liittyy mut kuulostaa siltä et mielummin sen ostaa et tulee sit varmasti kaikki oikein hyvää jälkee..!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.07.2020

   hei joo :))

   Vastaa