kesän kuulumisia

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, ruoka, vauva

Moi! Täällä nautitaan lomasta edelleen. Palataan kunnolla arkeen vasta kun eskari starttaa, mutta tietty koko tämä vuosi menee aikalailla rauhallisemmin pienen kanssa. Haluan rauhoittaa varmaan vielä ens vuodenkin, koska en usko että Melina menee vielä pitkään aikaan päiväkotiin. Saapi nähdä. 🙂 Ainakin nyt fiilikset ovat tällaiset!

Melinalla pilkottaa jo ensimmäinen hammas.. Aika menee niin nopeaa <3! Yöt meni jo pitkään tosi kivasti, mutta nyt hän heräilee taas tasaiseen tahtiin. Täytyy myöntää, että mun omat hormoonit ei jeesaa enää samalla tavalla ja väsymystä on havaittavissa. 😀 Näkisittepä mut kun raahaudun aamulla nuo meidän portaat alas. 😀 Oon muutenkin aamuisin aika kohmeessa, niin saati sitten nyt. Hehe.

Isommat tytöt ovat nauttineet lomasta ja ollaan tehnyt kivoja juttuja yhdessä. Meillä oli tällä viikolla serkkutytöt yökylässä ja rakennettiin heille maja, jossa pääsivät kaikki yhdessä nukkumaan. 🙂 Tätä oli odotettu paljon. Ollaan tehty pikkulettejä, käyty uimassa, herkuteltu ja valvottu myöhään. Matilda nostaa tähän mennessä kesän kohokohtiin Linnanmäen ja kiipeilypuiston ja Mimosa sen sijaan odottaa kovasti Muumimaailmaa. Ensi viikolla ollaan vielä kotosalla, mutta sitten lähdetään pidemmäksi pätkäksi mökille ennen eskarin alkua.

Oon käynyt kesän aikana kotia pikkuhiljaa läpi ja miettinyt mikä toimii parhaiten arjessa. Niin se vaan on, että tietyt jutut järkevöityy vasta asumisen kautta. Meidän makkari on esim. sellainen jossa ei ole ollut mitään vikaa, mutta vasta toissa viikolla se loksahti paikalleen. Kaipasin sinne lisää avaruutta ja en osannut aavistaa kuinka iso vaikutus muutamalla tavaralla oli. Olen myös suunnitellut kodinhoitohuoneen järjestelyä ja miettinyt erilaisia ratkaisuja sinne. Se on nimittäin vielä siinä kunnossa mihin ladottiin se muuton yhteydessä. 😀

Liikunnan suhteen etenen vielä todella maltillisesti. Käyn kävelyllä ja pyrin tekemään yläselän ja keskivartalon lihaksia muutaman kerran viikossa. Vatsalihakset mulla on jo palautuneet paikoilleen, mutta otan silti varman päälle liikkumisen suhteen. En halua mitään isoa takapakkia tms. Pakko kuitenkin todeta, että oon suht malttamaton tämän asian suhteen ja haluaisin kovasti palautua. Täytyy vaan nyt malttaa mieli.

Vielä muistutan, että mun blogi on ehdolla Finnish Web Awards:eissa (äääk, en oo koskaan ollut ehdolla)  ja äänestys jatkuu vielä muutaman päivän. Voit äänestää kerran päivässä omaa suosikkiasi. 🙂 Käy kurkkaamassa finalistit ja napsauta nappulaa oman suosikin kohdalla. <3 Ei tarvitse kirjautua/laittaa mitään tietoja tms, joten äänestäminen on todella nopeaa ? Kiitos paljon jo etukäteen!

Mä oon niin tyytyväinen, kun sain istuttua mun tulevan kirjan äärelle tänään. Tein sen eteen monta tuntia hommia ja nyt vihdoin kokonaisuus alkaa hahmottumaan. Nyt aloin miettiä tämän postauksen alkua siitä, että ”Nautitaan lomasta edelleen”.. Hehehhe, niin siis silleen miten yrittäjät monesti lomailee. 😀 Joka tapauksessa kirjan suhteen homma näyttää ihanan innostavalta. Hei ihania kesäpäiviä ja paljon aurinkoa. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Minni 27.07.2020

  Heips! Onko sulla suositella jotain pesuainetta ja huuhteluainetta, millä pestä vauvan vaatteet? Millä itse peset ne? Ihanaa viikkoa sinne ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.07.2020

   Mä oon pessyt ihan normi pesuaineilla, kun meidän lapsilla ei ole mitään ihoherkkyyksiä tms. 🙂 Mutta varmaan josku minirisk tms voisi ainakin olla turvallinen <3

   Vastaa
 2. Henriikka 27.07.2020

  Musta se on toisaalta hyvä, jos Melina ei ihan heti mee päiväkotiin, koska pikkulapsiaika menee niin nopeasti, niin tottakai siitä haluaa ottaa mahdollisimman paljon irti❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.07.2020

   totta <3 kukin tietty tavallaan 🙂

   Vastaa
 3. Voi söpöläiset teitä!

  Vastaa
 4. Elppis 05.08.2020

  Heip,
  Pakko mainostaa omaa ammattikuntaa ja suositella ehdottomasti käymään äitiysfyssarin vastaanotolla! Niitä löytyy paljon yksityiseltä puolelta ja voi varata ajan ilman mitään lääkärin lähetettö. Sieltä löytyy ammattitaitoa palautumisen tukemiseen ja liikunnan uudelleen aloittamiseen, jos siis tuntuu että sellaista kaipaisi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2020

   toi on niin totta! Pitää kyllä ottaa haltuun 🙂 tekisi hyvää! Kiitos <3

   Vastaa