vikat lomapäivät

kuulumiset

Moi! Onpas täältä ollut pitkä tauko. En edes tajunnut. 😀 Me suunnattiin loppuviikoksi mökille ja tullaan sitten ensi viikolla starttailemaan arkea. Matildalla alkaa eskari ja Mimosalla viskari. 🙂 Täytyy myöntää, että vähän jännittää koko syksy.. Tilanne oli keväällä niin poikkeuksellinen, että väkisinkin pohtii miten ”normaali”arki lähtee rullaamaan. Lapsilla alkaisi myös harrastukset piiiitkän tauon jälkeen.

Syksyn aikana mun pitäisi kirjoittaa mun uusi kirja ja jos tytöt on paljon kotona (korona tilanne, nokka valuu tms) niin pitää sitten säätää vähän enemmän. Otin kyllä tänne mökillekin läppärin mukaan ja pyrin aina tilanteen tullen silmäilemään luonnoksia. Sain viime viikolla kirjoitettua aikalailla kaikki otsikot ja alaotsikot, joten nyt on helpompi tarttua kirjoittamaan vaikka pienissä osioissa. Tämä projekti innostaa mua kyllä aivan älyttömästi! Samalla vähän kauhistuttaa, että ehdinkö tehdä kirjan kuten itse toivon. Eiköhän! Tietyissä asioissa oon kyllä niin semmoinen viime metreillä suorittaja. 😀

Kulunut kesä on ollut yksi parhaista. On ollut ihana seurata Melinan kasvua ja vanhempien tyttöjen riemua. Meillä olisi vielä muutama kesäloman retki tekemättä, mutta pitää nyt seurailla tilannetta ja katsoa että mennäänkö.

Tänä kesänä ollaan reissattu ympäri suomen ja vietetty aikaa mökeillä. Olen myös ollut lomalla ja vitsit miten se on tehnyt hyvää. Taisinkin jo aiemmin mainita siitä, että en ole vuosiin lomaillut samaan tapaan. Loma ja vapaa-aika ovat avartaneet mieltä ja saaneet aikaan paljon uusia ajatuksia.

Eilen leivottiin pellillinen mokkapaloja, joista saadaan nauttia nyt pari päivää. Teen muuten aina extra paljon sitä kuorrutetta, koska sehän on PARASTA! 😀 Tänään meinataan tehdä kalapullia ja uusia perunoita. Vähän houkuttaisi myös käydä Kuopion torilla viikonlopun aikana.

Hei lämpöisää viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Puhelintarviketukku 07.08.2020

  Wau! Mahtava meininki, hyvää loppu kesää!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2020

   jeee, sitä samaa 🙂

   Vastaa
 2. Jatta 07.08.2020

  Hei
  Tuleeko Sara sinun kirja myös kauppoihin esim Prismaan? ?Hauskaa viikonloppua.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2020

   uskoisin näin :))

   Vastaa
 3. Mirva 08.08.2020

  Moi. Ihanaa että teillä on ollut kiva kesä. Todella mukavaa kun vietätte myös täällä päin kesää. ☺️Itseasiassa emme varmaan asu edes kovin kaukana. Kivaa olisi vaikka joskus ”törmätä” teihin. ? Lapset on meillä aika samanikäisiä,meillä on 4 vuotias ja 10 kk ikäiset tytöt.?
  Olet minulle esikuva äitiydessä ja kaikessa. Todella kiva kun jaat ruokareseptejä, monesti saa niistä vinkkejä mitä kokkailla.
  Ihanaa kesän jatkoa ja tsemppiä arkeen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.08.2020

   heiii kiva kuulla :)) ihan parasta!! Todellakin tuut moikkaamaan jos törmätään 🙂 Ihania päiviä myös sinne teidän jengille 🙂 <3

   Vastaa
 4. Johanna 09.08.2020

  Ihana tuo sinun neule! Mistä olet sen löytänyt?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.08.2020

   kiitos, se on Odd Mollyn 🙂

   Vastaa