hiukset

Beauty, fashion, kauneus

Moikka! Mun hiuksista on tullut paljon kysymyksiä sen jälkeen kun kävin kampaajalla. Kasasin siis tarkemman postauksen siitä mitä niille tehtiin. 🙂 Mulla on ollut oma väri jo monta vuotta enkä edes muista koska oon käynyt viimeksi kampaajalla. Kesällä mulle tuli jo fiilis siitä, että olis kiva saada jotain freesausta.. ja nyt vihdoin sain aikaiseksi varata ajan.

 • Hiuksiin tehtiin ohutta raitaa etenkin etuosaan ja hiusrajoille, sekä pitkin päätä latvaosaan. Tyveen jätettiin etenkin jakauksen kohdalta omaa väriä.
 • Raitojen jälkeen hiuksiin laitettiin hieman karamelliin taittava vaalea sävy, joka antoi kiiltoa myös vanhalle värille. Mukana olaplex.
 • Jos hiuksissa haluaa ylläpitää lämpöiseen taittavaa sävyä voi niihin käyttää esim. Color Maskin Caramel ja Latte testiin.

Käyn laittamassa hiuksia Beat:issa Tytin luona.. Tykkään erityisesti siitä miten Tytillä on vahva näkemys ja luotan hänen taitoon sekä tyyliin. Alla vielä ennen ja jälkeen kuvat.

Nyt toivon, että hiukset pysyy päässä.. Niitä nimittäin lähtee aikamoisella vauhdilla. 😀 Haaveilen myös edelleen pitkistä hiuksista. Lupasin jo itselleni, että alan käymään useammin kampaajalla. <3Sara

ENNEN
JÄLKEEN

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. anni 02.09.2020

  Hiuksista tuli tosi kivat! Jo huonojen latvojen leikkaus ja raidat tuo uutta ilmettä hiuksiin ?
  Saako ehdottaa postaustoivetta? Olisi kiva kuulla enemmän sun tyylistä, mistä yleensä ostat vaatteita ja millaisia materiaaleja suosit esim neuleissa? ? Ja vaikka nähdä kuvina suosikki asuja!
  Kivaa syksyä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.09.2020

   Kiitos paljon viestistä 🙂 <3 hei joo, just suunnittelen semmoista "kotivaate"postausta. 🙂 Toteutan pian! Aurinkoista syksyä sinne!

   Vastaa
 2. R 04.09.2020

  Ihanat hiukset. Mä oon aina laittanut raitoja mut enään en voi.päänahkani ei tykkää(allergisoi).kyllä kai tähän omaan väriin tottuu?eiks sulla ollut oma hiusväri?millä ihmeellä välillä sit piristää hiuksia?mukavaa syksyä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.09.2020

   kiitos <3 Joo mulla oli monta vuotta oma väri. Uskon, että oma väri sopii ihmisille lähtökohtaisesti tosi hyvin! 🙂 Ihanaa syksyä sinne myös!

   Vastaa
 3. Siiri02 14.09.2020

  Upeat ^^. Tykkään tyylistäsi ja ulkonäöstäsi ja olen paljon ottanut siitä vaikutteita itselleni ^^.

  Harrastatko mitään kynsitaiteiluja? Sormiin tai varpaisiin? :). Niistä olisi kiva kuulla jos tuntuu yhtään omalta jutultasi :).

  Myös joku jalkahoitohommeli tai vastaava olisi mielenkiintoinen teema. Teetkö sellaisia tai hemmotteletko kyseisillä palveluilla tai itsetehdyillä hoidoilla? :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2020

   Hei kiitos 🙂 Joo, voisin postata aiheesta joskus! Kiitos vinkistä <3

   Vastaa