viikonlopun fiilikset

decoration, koti & sisustus

Moikka! Täällä ollaan kaivettu kynttilät ja viltit esille. Ollaan poltettu takkaa jokaisena päivänä ja nautittu siitä lämmöstä + tunnelmasta mikä kodin valtaa. Oon aiemminkin hehkuttanut, että en malta odottaa millaista on viettää täällä kodissa ensimmäinen syksy ja talvi. <3 Mikko kävi eilen etsimässä karnevaalivalosarjaa parvekkeelle. Mulla on tarkoituksena sisustaa se vielä ennen talvea. Nyt talvea vasten saa nimittäin hyvään hintaa kaikki puuttuvat kalusteet jne. 🙂

Viime viikot on menneet arkeen totuttelussa ja mun tulevan kirjan parissa. Deadline on lähellä ja se jos mikä on paras motivaattori. 😀 Tällä hetkellä kirjoitan aika oudolla tyylillä. Nappaan ylös ajatuksia ja lyhyitä lauseita tms puhelimeen aina kun tulee mieleen. Sitten purkaan puhelimeen kasaantuneita ideoita tekstiksi aina kun on aikaa. IG:tä ja blogia pystyn tekemään samalla, kun kuuntelen jotain ja ei haittaa vaikka lapset olisi kotona. Kirjan kanssa on eri homma.. Siihen tarvitsen aikaa ja keskittymistä. Tykkään siitä, että tämä on projektiluontoinen asia ja kohta se viilettää jo eteenpäin! Ensi vuoden puolella pääsen sitten lukemaan kirjan vielä äänikirjan muotoon. 🙂

Oon tehnyt viikonloppuna puolukkapiirakkaa ja omenapiirakkaa. Aion kokeilla vielä lakkarahkaa ekaa kertaa. 🙂 Tänään tiedossa on tavaroiden paikoilleen laittoa. Meille tulee nimittäin huomenna SIIVOUS! Meillä oli siivouspalvelu käytössä toissa vuonna ja tarkoituksena oli ottaa palvelu heti uuteen kotiin. Koin todella paljon apua siitä, että kerran kahdessa viikossa siivouspalvelu hoiti kodin tiptop kuntoon. Loppuvuoden tehdään erinäisiä töitä ja hoidetaan vauvaa, joten apu on enemmän kuin tarpeellista. Varsinkin, kun puhtaus ja siisteys vaikuttaa meidän fiilikseen niin paljon.

Nyt kun kirjoitan tätä postausta ulkona sataa kaatamalla ja tuikut palaa tuossa pöydällä. Voiko olla enempää hyggeä! Mulla on villasukat jalassa ja tekisi mieli mennä lämpimään kylpyyn. Käyn kuitenkin eka hakemassa meille pizzaa päivälliseksi. Lempeää sunnuntaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. ida ihana 07.09.2020

  Oi, tästä postauksesta tuli ihanan lämmin fiilis, kiitos siitä!<3 Herttaisia ja hellyttäviä kuvia myös!
  Omenapiirakkaa tai omena-kaurapaistosta aion ainakin tehdä, mutta voi vitsit, tuo puolukkapiirakkakin kuulostaa hyvältä!:)
  Ja juuri eilen totesin, että ihanaa kun illat alkaa olla jo niin pimeitä, että voi alkaa poltella tuikkuja <3
  Ihanaa alkanutta syysviikkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.09.2020

   hei ihana sinä, kiitos <3
   voikaa hyvin 🙂

   Vastaa
 2. Johannes Suni 08.09.2020

  Nam mikä piirakka!!

  Minä keksin keksinnön minkä avulla tuo herkullisen näköinen piirakka maistuisi vieläkin paremmalta.

  Vastaa
 3. Katja 08.09.2020

  Tämä blogi on mukavan elämänmyönteinen, sitä on piristävä lukea, kiitos. Lisäksi hieno juttu, että nostat esiin tärkeitä asioita, kuten ulkopuolisen siivousavun lapsiperheissä, mahtavaa: kaikkea ei tarvitse, eikä voi tehdä itse. Juuri näin saamme vapautettua arvokasta aikaa lähimmille ja mielekkäälle tekemiselle. Korona-aikana siivousapu on itsellä katkolla, mutta kun tilanne normalisoituu, ulkopuolinen siivousapu saa jälleen auttaa arjessa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.09.2020

   hei ihana kuulla, kiitos paljon <3 En olisi osannut etukäteen ajatella kuinka paljon apua siivouksesta on.. Vapauttaa nimenomaan aikaa ja vähentää stressiä jne. Meilläkin oli katkolla ja piti ottaa jo keväällä, mutta en sitten viitsinyt just koronan takia.
   Hei ihania ja aurinkoisia syyspäiviä sinne! <3

   Vastaa
 4. Henriikka 08.09.2020

  Ihana fiilispostaus!! ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.09.2020

   kiitos <3 🙂

   Vastaa
 5. Heidi 12.09.2020

  Heippa! Mistä toi sun harmaa collegepaita on? Näyttää jotenkin niin kivan rennolta eikä niin paksulta? Sellainen olisi juuri hakusessa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   se on hm 🙂

   Vastaa
 6. Elina 12.09.2020

  Hei!
  Vasta löysin blogisi, onpa ihanaa luettavaa. Osaatko sanoa, mistä on teidän olohuoneen sinertävä matto? Se on aivan ihana.
  Tunnelmallista syksyä sinulle ja perheellesi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   kiitos paljon, ihana kuulla <3 se on jotexista 🙂

   Vastaa