kodinhoitohuone

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus, raksa

Moikka! Hei lupasin kirjoittaa hieman tarkemmin meidän kodinhoitohuoneesta. Alla kuvia ja lisää aiheesta. 🙂 Ihania syyspäiviä! <3Sara

Kodari erikseen pesuhuoneesta / Meidän kodinhoitohuone näyttää ehkä 20% ajasta tältä kuin näissä kuvissa. 😀 Yleensä kodari on täynnä vaatteita, kuivuvia pyyhkeitä jne. Siellä myös pestään hampaat ja säilytetään pesuaineet sekä osa kosmetiikasta. Tästä syystä halusin, että kodari on erikseen pesuhuoneesta. En halua nähdä kaikkia sotkuja silloin kun olen menossa saunaan tai kylpyyn. Kodaria ei myöskään tarvitse siivota saunovia vieraita varten, kun tila on erillinen.

Uloskäynti / Halusin kodarin yhteyteen oven ja oman terassin. Lapset käyttää tätä ovea paljon. Meillä ei ole erillistä kura-alustaa ovella, mutta kodarin hanaa vetämällä saa pitkän letkun käyttöön ja voi tarvittessa huuhdella tyttöjen kuraiset vaatteet tms. Veikkaan, että tätä tullaan käyttämään hyvin harvoin.

Ei paikkaa kuivausrummulle, mutta pyykkitelineelle oma paikka / Meillä ei ole kuivausrumpua ja ei haluttu sellaista tähänkään kotiin. Niinpä pesutornille ei tarvinnut paikkaa.. Sen sijaan meidän piti miettiä, että pyykkitelineelle on kunnon tila. Pestään pyykkiä monta kertaa viikossa, joten pyykkiteline on avoinna lähestulkoon aina.

Ripustimet pyyhkeitä varten / Käydään pesulla joka päivä ja halusin märille pyyhkeille selkeän paikan. Isot pyöreät ripustimet sopii tähän tarkoitukseen hyvin. Myös tuo metallinen hello kyltti toimii hyvin ripustimena.

Värit / Valitsin kodariin mustat kaapit, vaikka tila on pieni. En halunnut mennä perinteisellä valkoisella. En ole kertaakaan katunut tummaa väriä vaan päinvastoin tykännyt siitä tunnelmasta mikä kodarissa on. Otan Melinan usein sitteriin katselemaan kun viikkailen vaatteita jne. Hän tykkää katsoa kun mä puuhailen. 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

24 kommenttia

 1. Minna 10.09.2020

  Ihana kodinhoitohuone teillä! Tykkään kovasti valitsemastasi värimaailmasta! Mistä olet hankkinut nuo pyöreät naulakko nupit? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.09.2020

   hei kiitos paljon 🙂 Ne on tilattu Finnish Design Shopista.. Ovat ”muuto” merkkiset 🙂

   Vastaa
 2. Sofya 11.09.2020

  Ihanan näköistä!
  Meillä taas halusin kodarin ehdottomasti pesuhuoneen viereen yläkertaan, jossa makuuhuoneet ovat. Pyykkejä ei tarvitse kantaa kerrosten välillä koko aikaa. Pyyhkeet saa nopeasti napata mukaan kun menee suihkuun. Lasten vaatteet ovat vielä kodarissa (kasvaessa siirtyy omaan huoneeseen) joten suihkun jälkeen on helppo pukea lapset / laittaa suoraa pyykkikoriin suihkuun mennessä. Meillä tosiaan sauna ja kylppärikin ovat yläkerrassa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   Kiitos <3 ymmärrän 🙂 Kuulostaa kyllä kätevältä 🙂

   Vastaa
 3. Isot ripustimet ovat tosi kivat ja varmaan hyvät pyyhkeitä varten. Ja kodarissakin tuo retrolaatta! Tykkään. Hyvää viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   Kiitti 🙂 Kiitos samoin!!

   Vastaa
 4. ida ihana 12.09.2020

  Näyttää värisävyiltään ihanan harmoniselta, ja lapsiperheelle tosi toimivalta!:) Ja tuo pyykinkuivaustelineen paikka on kyllä ihan must -mietittävä sitten kun joskus pääsee itse kylppäri remppaamaan/suunnittelemaan… Tällä hetkellä, kun pyykit kuivataan vähän milloin missäkin. Tosin lasitettu parveke on kesäajan tosi kätevä siihen 🙂
  Ihanaa viikonloppua,
  Ida Kotona kuapungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   kiitos <3 hei joo lasitetulla partsilla kuivuu varmasti tosi nopee! Ihanaa sunnuntaita ja uutta alkavaa viikkoa 🙂

   Vastaa
 5. Essi 13.09.2020

  Moikka! Bongasin sun instastorysta kuvaa teidän makkarin matosta, mistä se on hommattu? Aivan ihana! Laitoin instan puolellakin viestiä, kunnes huomasin, että olit laittanut ettei aina välttämättä ehdi vastaamaan ja tämä ihan ymmärrettävää! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   Se on bloomingville merkkinen 🙂 löytyi lastenhuone.fi kaupasta <3

   Vastaa
 6. Kati 13.09.2020

  Ihana tämä teidän kodinhoitohuone ? Ja oot selkeästi miettinyt, mitä teidän perhe tarvitsee ja millä käytöllä se on. Sain tosi paljon inspistä tästä, kiitos kun kirjoitit aiheesta! ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.09.2020

   Hei ihana kuulla 🙂 Kiitos paljon <3 mukavaa uutta alkavaa viikkoa sinne!

   Vastaa
 7. Petra 13.09.2020

  Tosi toimivan oloinen ja ihana kodari! ? Musta sävy sopii minusta hyvin ja tuo pyykinkuivaustelineen oma paikka on kyllä tärkeä juttu! Hei olisin kysynyt, että mikä värilämpötila teillä on talon valaisimissa ? Ilmeisesti ovat kuitenkin ledejä ? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.09.2020

   Kiitos <3 Hei joo mulle oli tosi tärkeää, että valo olisi lämmin.. mutta apua, en muista yhtään mikä tarkalleen on värilämpötila.. yritän kaivaa 🙂 Ovat ledejä!!

   Vastaa
 8. Ellen 14.09.2020

  Moikka!

  Ei nyt liity postaukseen mitenkään, mutta olisi kysymys teidän sängystä. Muistanko oikein, että kerroit joskus teidän pitävän vaatteita sängyn laatikoissa? Ostimme saman sängyn joku aika sitten ja remontin vuoksi säilytämme tällä hetkellä vaatteita niissä laatikoissa. Olen huomannut, että vaatteisiin tarttuu laatikosta joku ei hyvä tuoksu, ja siksi joudun pesemään vaatteet aina ennen käyttöä. Mietinkin, että onko teillä vaatteet alkaneet tuoksua joltakin laatikoissa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.09.2020

   Heippa!

   Kiitos viestistä 🙂 Oikeesti.. voi ei.. mä en ole huomannut mitään hajua. Oon kyllä aika tarkka vielä nenäni kanssa, joten olisin taatusti huomannut. Kannattaa ehdottomasti olla yhteydessä AVA Roomiin ja selvittää asia. Kyseessä on kuitenkin arvokas ostos.
   Toivotaan, että homma selviää! Ihanaa syksyä <3

   Vastaa
 9. Eve 14.09.2020

  Teillä on kaunis koti. 🙂 Saanko kysyä mistä takan vieressä oleva puulaatikko on hankittu?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.09.2020

   kiitos <3 hmmm.. ollaan saatu se lahjaksi.. kyseessä on ihan perus puulaatikko :))

   Vastaa
 10. johan 15.09.2020

  Pahoittelen jo etukäteen, sillä olet niin hyvä sisutaja, että minu on otettava useita ideoitasi myös omaan kotiini 😀

  https://suninidea.blogspot.com/2020/09/makeiset-maailmalle.html

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.09.2020

   hei ihana sinä, kiitos <3 ihanaa vaan jos inspiroi!

   Vastaa
 11. Vierailija 15.09.2020

  Moikka, olisi kiva jos tekisit postauksen miten muokkaat sun kuvia (ennen/jälkeen) ja millä sovelluksella ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.09.2020

   Hei joo, voisin tehdä tästä 🙂 Muokkaan tosi vähän! <3 kiitos vinkistä!

   Vastaa
 12. E 15.09.2020

  Moikka Sara! Kommenttiani ei välttämättä tarvitse julkaista jos et halua, minulla ei vaan ole instagramia joten en pääse laittamaan palautetta teille yhteisesti. Oon tykännyt podcastistanne aiemmin tosi paljon, mutta nykyään mua oikestaan jopa harmittaa kuunnella sitä, että Johanna ei oikein meinaa antaa sulle suunvuoroa. Esimerkiksi tuossa tämän päivän jaksossa 2:00-9:00 minuutit ovat käytännössä vaan yksin Johannan monologia. En tiedä häiritseekö tämä sinua itseäsi, hyvä jos ei, mutta kuulijana haluaisin kuunnella enemmän myös sinun ajatuksiasi. Myös jatkuvia pitkiä yksinpuheluita on puuduttava kuunnella. En tiedä oletteko saaneet asiasta ennen palautetta, mutta joka tiistai uuden jaksonne myötä Jodelissa keskustellaan aiheesta, joten olen ymmärtänyt että asia häiritsee siis muitakin kuuntelijoita. Tietenkin itse päätätte oman podinne sisällön, halusin vain antaa palautetta, sillä huomaan itse nykyään jopa kelaavani jaksojanne tämän takia. Hyvää syksyn jatkoa!❤️

  Vastaa
 13. Piritta 01.08.2021

  Näyttää aivan ihanalta. Onko laatta Pukkilan himmeä valkoinen? Oletteko käyttäneet tässä valkoista saumaa? Itsellä mietinnässä vähän vastaavan näköinen lattia niin olisi kiva kuulla, miten toiminut kodinhoitohuoneessa ja onko valkoinen sauma pysynyt hyvänä?

  Vastaa