Kummit live – elämä lapselle

fashion, työelämä, tyyli

postauksen kuvat / Atte Mäläskä

Moikka! Jaan nyt täälläkin fiiliksiä keskiviikosta. Juonsin ensimmäistä kertaa koskaan live-lähetyksessä. Mua jännitti aivan sairaan paljon. 😀 Onneksi juontoparina oli superammattilainen Mikko Leppilampi. Ennakkofiiliksiä tähän liittyen voi kuunnella meidän Papupadan podcastista jakso. 88. Syyshöpöttely

Päivä meni nopeasti, osasin nauttia paljon enemmän kuin olisin ikinä kuvitellut ja opin mielettömästi uutta. Nyt tuntuu, että voisin juontaa melkein missä vain, koska keskiviikon tulikoe on ohi. 😀 Live-telkkua kuumottavampaa tilannetta saa hakea! Tässä tapauksessa oli vielä suht tärkeää sanoa asiat juuri niinkuin kässärissä lukee, koska kyseessä oli tärkeä aihe ja termistö piti olla hallussa. <3

Sain aivan ihania viestejä lähimmäisiltä ja somessa teiltä. Kiitos niin paljon! Tuntuu, että moni eli mukana mun jännityksen kanssa <3 Tärkein asia onnistui myös paremmin kuin olisimme osanneet toivoa.. Keräyssumma kipusi reippaasti yli 400 000€ ja tuotolla tullaan jälleen tukemaan pieniä potilaita ja parasta mahdollista hoitoa Suomessa erittäin monipuolisesti! <3

Eilen olin vain lasten kanssa ja tänään oon aamupäivän koneella kunnes alkaa viikonloppu. Kirjan suhteen tulee nyt loppuspurtti, joten ylimääräinen aika (mitähän se on) menee aikalailla kirjoittamisen parissa. Kasaan teille huomiselle ”syyskuun parhaat”, koska pää on täynnä kivoja vinkkejä. 🙂 Nyt ihanaa viikonloppua ja halaus sinne! <3Sara

mekko / Hálo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Katariina 18.09.2020

  Ihanaa Viikonloppa! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.09.2020

   kiitos samoin <3

   Vastaa
 2. Noora 21.09.2020

  Kokonaan en kummit liveä katsonut, mutta osan siitä. Sellainen pisti silmään, että heiluit todella paljon puhuessasi. Menee toki jännityksen piikkiin, mutta se oli jo aika häiritsevää.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.09.2020

   Moi Noora! Ikävä kuulla, että esiintymiseni oli häiritsevää.. pitää muistaa tämä, jos vielä joskus pääsen liveä juontamaan. Kivaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 3. Tuumailija 23.09.2020

  Hei. Tuli vähän paha mieli Nooran mielipiteestä. Mun mielestä olit loistava juontaja; selkeäsanainen, empaattinen, asiallinen ja tahdikas. Mun mielestä pieni jännitys välitti sen, että pidit onnistumistasi tärkeänä ja todellakin onnistuit. Tuon jälkeen loistat ihan missä vain 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.09.2020

   voi kiitos <33 ihanasti sanottu. Muakin harmitti tuo viesti.. mutta tietty ymmärrän, että kaikkia en varmasti miellytä. Kiitos kuitenkin kauniista sanoistasi 🙂 ihanaa syysviikkoa sinne <33

   Vastaa
  • Noora 24.09.2020

   Mutta katsoppas Sara se nauhalta ja katso tuota kokoaikaista liikehdintää. En tarkoita asiaa pahalla, ja tuo heiluminen aiheutui juurikin tuosta jännittämisestä. Mutta se että se jännittyminen ilmeni noin, niin oli aika häiritsevää. Todella iloinen ja selkeä juonto muuten oli!
   Mutta kuten toiset saattaa jännittyneenä näprätä vaikka hihansuita tai pyörittää hiuksia, niin sinulla se ilmeni heilumisena. En tiedä ymmärrättekö, mutta kannattaa katsoa se nauhoitus vähän sillä silmällä

   Vastaa
   • Riikka 25.09.2020

    Hei! Pakko sanoa, että olen samaa mieltä Nooran kanssa. Heiluminen tosiaan alkoi olla häiritsevää ja teki olemuksesta levottoman, vaikkei se äänessä kuulunutkaan. Verbaalissa viestinnässä ei ollut mitään vikaa, mutta non-verbaalia kannattaa harjoitella tulevia tilaisuuksia varten. Olen itse käynyt esiintymiskoulutuksissa ja niistä on oikeasti apua, koska saa palautetta asioista, joita ei itse välttämättä tiedosta tai huomaa, kun jännittää, koulutuksen ansiosta osaa kesken esiintymisen tarkkailla omaa toimintaa ja tehdä korjauksia. Ehkä juontolappujen poisto voisi auttaa, jolloin voit elehtiä käsillä 🙂 Sitä en ymmärrä, miksei ohjaaja vaihtanut kuvia tiiviimpiin lähikuviin ja puolikuviin, jolloin kokonaisolemus olisi parantunut. Mutta sulla Sara tosiaan on äänenkäyttö ja eleet hyvät! ?

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.09.2020

     Parantamista riittää taatusti todella paljon. Tämä oli ensimmäinen kertani, joten jostain on aloitettava.
     Varmasti treenaan ja pyydän kommentteja, apua sekä valmennusta, jos vielä vastaavia töitä teen.
     🙂

     Vastaa