miten pukeudun kotona?

me, muoti, ootd

Moikka! Olen viime vuosina pyrkinyt satsaamaan enemmän kotivaatteisiin. Vietän paljon aikaa kotona tietty perheen kanssa, mutta myös silloin kun teen töitä. Tästä syystä kaipaan erityylisiä kotivaatteita. Skarpit urheiluvaatteet tuovat tukea arkeen ja pehmoiset&lämpimät materiaalit tuntuvat ihanalta ihoa vasten.

Jos tuun töistä tms, niin vaihdan vaatteet AINA heti kun astun kotiin. En koskaan hengaa farkuissa tms. 😀 Tärkeintä kotivaatteissa on mukavuus ja se, että niissä on helppo olla. Nyt kun lapset liikkuvat keskenään myös pihalla, niin mun on ollut pakko skarppaa vaatetuksen kanssa.. Aika usein tulee lähdettyä ulos selvittämään jotain asiaa tai auttamaan lasta. 😀

Millaisia kotivaatteita te tykkäätte käyttää ja vaihdatteko vaatteet kun saavutte kotiin? Alla vielä koostettuna mun suosikkeja. <3Sara

Merinovilla / Pitää mut lämpimänä! Löysin tämän materiaalin muutama vuosi sitten ja rakastuin täysin. Tykkään käyttää merinovillaa myös lapsilla. 🙂

Cashmere & puuvilla / Ihanan pehmoisia materiaaleja. Lämmittää, mutta ei liikaa.

Treenivaatteet / Jos kaipaan ryhtiä päivään, niin vedän mukavat treenivaatteet ylle. Olen käyttänyt Röhnischin vaatteita jo pidemmän aikaa ja tehnyt heidän kanssa myös yhteistyötä. Lämmöllä voin suositella tsekkaamaan heidän laajan valikoiman.

Villasukat / Mikon äiti tekee parhaat! Tykkään erityisesti nilkkamallisista villasukista. <3

Sisätossut / Ostin muutama vuosi takaperin Shepherdin tossu ja rakastan niitä. Pitäisi ehkä uusia ne jossain vaiheessa. 🙂 Ostin äidilleni joululahjaksi samat tossut ja hän on tykännyt niistä todella paljon.

Viltit / Mä tykkään vilteistä… Todella paljon! Mikko aina vitsailee siitä kuinka paljon meillä on vilttejä. 😀 Oon saanut siirrettyä tämän vilttirakkauden myös meidän lapsiin ja tytöt kääriytyy viltteihin sohvalle aina aamuisin katsomaan lastenohjelmia. <3

One-piece / Onko mitään rennompaa kuin huljuva one-piece päällä. Tykkään erityisesti tästä Nanson (alla oleva kuva / tuote saatu) haalarista, sillä se on asteen verran siistimpi eikä yhtään lapsekas. 🙂  

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

25 kommenttia

 1. Apsu 23.09.2020

  Postauksen ensimmäinen asu, mistä tuo neule ja urheilutrikoot (?) on??

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.09.2020

   neule on: Odd Molly
   housut : Rähnisch
   <3

   Vastaa
 2. Jenni 23.09.2020

  Hei mistä on nuo ensimmäisen kuvan housut ja neule? Näyttää superkivalta! <3 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.09.2020

   neule on: Odd Molly
   housut : Rähnisch

   Kiitos <33

   Vastaa
 3. Silja 23.09.2020

  Ooh rakastan tuota Nanson Tuohi neuletakkia ❤️ Oon kuolannut sitä jo pitkään mutta mulla ei ole ollut varaa sitä ostaa. Tuntuu överiltä että sulla on 200€ neuletakki kotivaatteena ? itellä myös lentää aina työvaatteet heti kotiin tultua nurkkaan ja tilalle vaihtuu yleensä treenivaatteeita ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.09.2020

   Tuohi on kyllä i h a n a <3 Joo ymmärrän.. Onneksi tämä villatakki sopii niin hyvin myös stailattuna mihin vain asuun. 🙂 Mä oon käyttänyt kotona ja kaupungilla. Niin ihanan lämmin esim talvitakin alla pakkasella 🙂

   Hei en tiedä huomasitko, mutta tein IG:ssä alkuviikosta Nanson kanssa kaupallista sisältöä ja infosin seuraajia, että Nanson sivuilla ja liikkeissä toimii vielä sunnuntaihin saakka koodi SARA20, jolla saa -20% alennusta. Ajattelin vain vinkata, jos meni ohi <3

   Kuulostaa tutulta 🙂 Hei kivaa loppuviikkoa sinne!!

   Vastaa
 4. Satsuma 23.09.2020

  Kotona viihdyn vaatteissa jotka ovat kevyet päällä ja niiden ollessa päällä on helppo liikkua.
  Istun paljon lattialla joten siellä ei tiukoilla vaatteilla pärjää ja kun menen ulos puen sään mukaisesti eli nyt jo sut lämpimin varustuksin. Olen mukavuuden haluinen ja liikun kodin ulkopuolella niissä vaatteissa joista pidän eli kepeästi ja lämpimästi. Katsokoon ihmiset jos haluavat. 🙂
  Pidän villaneuleista ja neulotuista töppösistä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.09.2020

   kuulostaa ihanalta ja tutulta.. Täältä löytyy toinen mukavuuden haluinen <3 kivaa syyspäivää sinne!

   Vastaa
 5. K 23.09.2020

  Ihanat nuo housut mitkä on rappuskuvissa missä nuorimmainen sylissä! Muistatko mistä ne on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.09.2020

   Ne on h&m premium mallistosta :)) ihanan pehmoiset!

   Vastaa
 6. Anna 24.09.2020

  Hei, kommentoin jo aikaisemmin sun blogiin, että sivustosi ei ole turvallinen. Lupasit laittaa koodaajallesi viestiä. Sekä läppärini että puhelimeni herjaa edelleen sivustosi olevan suojaamaton, jonka vuoksi blogin lukeminen on jäänyt kokonaan. :/ Selviskö asia vai onko tää ongelma vaan mun laitteissa? 😀 Ois ihanaa jatkaa taas ihan päivittäin tätä sun blogin lukemista! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.09.2020

   Heippa 🙂 kiitos viestistä. asiaa selviteltiin ja pitäisi olla nyt kunnossa. toivottavasti näkyy myös sulle <3 ihanaa, jos pystyt taas lukemaan useammin! 🙂 Kivaa uutta viikkoa!

   Vastaa
 7. Miia 24.09.2020

  Noi sun sukat on ihanat!!! Mä myös AINA vaihdan kotona vaatteet, kun saavun kotiin. Lempparit on jotkut joustavat, siistit legginsit ja joku esim. Marimekon mekko/tunika tai Martinexin Muumi -aiheinen (ihanaa matskua muuten noi Martinexin tunikat ja mekot)

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2020

   Eikö olekkin! 🙂 Pehmoiset ja joustavat vaatteet ovat kyllä parhaita!

   Vastaa
 8. Eve 25.09.2020

  Tykkään kotona pitää rentoja ja pehmosia vaatteita päällä. Kotona minulla on usein päällä myös neuletakki. Villasukat on asia mitkä puen jalkaan heti kun tulen kotio, niitä ilman en vaan osaa olla. Tykkään lämpöisestä ja sohvalla köllötellessä Pentikin villapeitto on ihan must?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.09.2020

   aah ihanaa <3 Villapeitot on kyllä parhaita!

   Vastaa
 9. Eläinten ystävä 29.09.2020

  Moikka! Tuosta merinovillasta tuli mieleen, että kuinka tärkeänä pidät sitä, että käyttämäsi merinovilla on eettisesti tuotettua? Eli ettei valmistuksessa ole käytetty mulesing-menetelmää?

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.09.2020

   suosin esimerkiksi North Outdoorin vaatteita, koska heidän käyttämä merinovilla on mulesing-vapaa <3

   Vastaa
 10. Mari 02.10.2020

  Hei mikä tuo ihana nilkkakoru on?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2020

   se on ostettu joskus aikoinaan h&m 🙂

   Vastaa
 11. Julia 03.10.2020

  Hei saisiko kudontaohjeen sukkiin? Todella ihanat?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2020

   heippa pitääpä kysyä 🙂

   Vastaa
 12. linda 05.10.2020

  itse tykkään kanssa vilteistä. Löysin tokmannilta ihanan vaaleanpunaisen viltin, joka oli tosi pehmoinen. Kun tulen kotiin en yleensä vaihda vaatteita, koska käytän aika rentoja vaatteita.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2020

   kiva kuulla <3

   Vastaa
   • Ilona 13.04.2021

    Villasukkien ohje olisi kiva saada. Joku kyselikin sitä jo 🙂
    Niitä voi käyttää ympäri vuoden. Kauniit ovat, mitä lankaa anoppisi on käyttänyt?

    Vastaa