tämän hetken tyyli

fashion, me, muoti, ootd, tyyli

Hello! Oon kuvannut asukuvia todella vähän viimeisen vuoden aikana. Kotoilu on ollut enemmän se juttu ja vähemmän tulee pukeuduttua. Tykkään edelleen eniten yhdistellä rentoa ja siistiä tyyliä keskenään. Se myös tuntuu eniten omalta.

Mun tyyli on vakiintunut viimeisten vuosien aikana ja hankin todella harkitusti tietyn kauden trendejä. Miksailen omasta vaatekaapista kauteen sopivia kokonaisuuksia. Oon huomannut, että tietyt klassiset vaatteet toimii vain parhaiten ja niiden ympärille on helppo rakentaa erilaisia asuja.

Viime viikolla käytiin Melinan kanssa keskustassa työhommissa. On jännä miten vahvasti mulla tulee vuodenajoista mieleen edelliset vuodet ja nyt nimenomaan pahoinvointi, josta kärsin raskausaikana. Pysäköitiin auto ihan samaan paikkaan, jonne vuosi sitten lensi laatta ja nyt pieni on jo puoli vuotias. <3 Pahoinvointia ei ole kyllä ikävä! 😀

Syystrendeistä mun silmää miellyttää eniten korkeavartiset bootsit ja mekko! Siihen päälle vielä joku oversize neule, niin ai että näyttää kivalta! Multa ei löydy korkeavartisia bootseja, mutta lyhyet toimii ihan kivasti myös. Täytyy vähän pohtia, että tulisiko korkeavartisia käytettyä tarpeeksi. Kuitenkin eniten oon rennoissa vaatteissa ja lasten perässä. 🙂

Tämän asun voi helposti stailata myös viilenevään säähän, kun lisää sukkikset, takin ja pipon. Syyspukeutuminen on kyllä vaan parasta! Tuli muuten mieleen, että pitää ostaa paksuja sukkahousuja.. Tuntuu että ne säilyy vaan yhden kauden hyvinä ja edelliset on raskausmahaversiot :D. Oon kuullut, että Lindexin sukkikset on hyvä laatuiset, mutta vinkatkaa toki, jos teillä on tästä tarkempaa tietoa. Ongelmana mulla on sukkisten nukkaantuminen sekä rikkoutuminen kärjestä. :/ Haluaisin ainakin mustat ja hiekan väriset sukkahousut mekkojen pariksi. 🙂

Syksyn käytetyimmät vaatteet on: mekot, neuleet, treenitrikoot ja löysät farkut. Ollaan nautittu näistä upeista syyssäistä ja ihailtu ruskaa. Tulevana viikonloppuna kirjoitan kirjaa, nähdään perhettä ja vietetään paljon aikaa ulkona. Yritän myös hengähtää ja pitää rehellisesti vapaata. Tähän ajatukseen lasten seura on kyllä parasta. Huomaan, että rentoudun 100% kun keskityn leikkimään tyttöjen kanssa.

Aurinkoista viikonloppua ja paljon terveyttä! <3Sara

 

kengät / Dr Martens

mekko / Nanso /  saatu

takki / Esprit / saatu

laukku / Louis vuitton

rattaat / Stokke / saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. JJMH 02.10.2020

  Lindexin sukkahousut on hyviä! Itse olen hamstrannut parissa eri värissä sekä ohuempia sukkiksia että lämpimiä merinovillasukkiksia joissa on ”comfy waist”-vyötärö. Aivan parhautta! En voi sietää sellaisia malleja jotka tulee kauhean ylös vyötärölle ja joissa on tosi kapea se vyötäröosa niin että se pureutuu mahaan. Comfy waist-mallissa on matala ja leveä vyötärö, jonka tuntuu mukavalta 🙂
  Ne myös kestävät monta vuotta, ainakin mulla kun käytössä on niin monet sukkikset. Käytän niitä mekkojen kanssa ja myös farkkujen alla talvella, joten ne on käytössä aikalailla joka päivä talvikuukausina.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2020

   Hei ihan huippua! Kiitos <3 käyn ostamassa samanlaiset 🙂

   Vastaa
 2. Saapikkaat saapikkaat 03.10.2020

  Pitkävartiset saappaat sopisivat kyllä todella hyvin vaikka kuvassa olevaan tyyliisi, varmasti olisi paljon käyttöä … Niitä on niin kivoja kaupat pullollaan 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2020

   totta 😉

   Vastaa
 3. Riitta 03.10.2020

  Olet ihanan positiivinen nuori äiti.tosi kiva lukea katsoa koko perheen pikkukatsauksia,instassa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2020

   voi kiitos <3 ihana kuulla!

   Vastaa
 4. Heidi 03.10.2020

  Ei liity postaukseen mutta mistä on ne valkoiset lautaset mitä sulla on näkynyt viime aikoina instassa? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.10.2020

   olisikohan arabian lautaset :))

   Vastaa
 5. Tuula Forsman 05.10.2020

  Hei! Tiedustelin minkä merkkinen on lilan värinen neuleesi ig-kuvissa ja mitä kokoa siitä käytät? Se on kaunis ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2020

   Kiitos 🙂 Se on North Outdoor.. minulla on tulossa sunnuntaina heidän kamppis ja saan jakaa alekoodin 🙂
   Minulla on koko M.

   Vastaa
 6. Nepsukka 05.10.2020

  Siis aivan uskomattoman hieno tyyli. Sussa näkyy se positiivisuus.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2020

   voi kiitos.. kauniisti sanottu <3

   Vastaa
 7. Heidi 05.10.2020

  Olisi hauskaa lukea sellainen vanhojen asukuvien reaktio/kommentit ja ehkä vähän jos vielä pystyy taustaa avaamaan, mikä tapahtuma tai elämänvaihe.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.10.2020

   hei jooooo.. olis varmaan aika hauskaa 😀

   Vastaa
 8. Milja 08.10.2020

  Moi!
  Olisi kiva kuulla tarkemmin mikä laukku on. 🙂 Näyttää hyvältä. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.10.2020

   kiitos 🙂 hei joo! Kyseessä on Louis vuittonin Pochette metis, musta 🙂

   Vastaa
 9. Sannikki 10.10.2020

  Suosituksen sana: Wolford. Ainoa vain, että tuppaavat haukkaamaan kukkarosta hieman suuremman loven kuin mitä moni on valmis sukkahousuista maksamaan, mutta mukavuudeltaan ja kestävyydeltään voin kyllä hyvillä mielin todeta, että ovat loistosijoitus! Nyt kun vain vielä oppisi pitämään sijoituksistaan huolta; ei nimittäin taida olla enää yhden käden sormilla laskettavissa ne kerrat, kun sängynvierustoja imuroidessa havahtuu siihen jännään suhahdukseen, kun pölynimuri imaisee kitaansa lattialla lojuneet sukkahousut. Mahtaakohan vaan sinulle olla koskaan käynyt näin? Siinä kun on se, että jotkut muutaman euron markettisukkikset voisivatkin vielä joutaa mennä, mutta parinkympin Wolfordit ovatkin sitten jo toinen juttu. Siinä joutuu jo ihan vakavissaan harkitsemaan, lähteäkö tonkimaan pölypussia vai kuittaako suosiolla tappioksi. No, ehkä sitä joskus vielä oppii… 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.10.2020

   hehe ;D kiitos paljon viestistä ja vinkistä 🙂

   Vastaa
   • Sannikki 10.10.2020

    Moi! Eipä kestä, kiitos vain itsellesi ja kaikkea hyvää sinulle. Blogiasi on oikein mukava lukea 🙂 No, onkos Saralla eksynyt koskaan sukkikset imuriin? 😀

    Vastaa
    • Sara Parikka 11.10.2020

     🙂 hehe, eipäs oo, tai en ainakaan muista 😀

     Vastaa
 10. Mika 29.11.2020

  Moikka!! On kanssa ollut sama ongelma sukkisten nukkaantumisen ja kärjestä reikiintymisen kanssa ? neuvoja otetaan mielellään vastaan ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2020

   :))

   Vastaa