viikon parhaat

baby, decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, vauva

Moikka! Alla listattuna viikon parhaat. Me vietetään täällä kotipäivää Melinan ja Mimosan kanssa. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Arkiruoka / Tällä viikolla ollaan syöty ihan perus arkiruokia ja nami miten hyvää! Makaroonilaatikkoa, nakkikastiketta ja wokkia. Viikonloppuna meinataan ehkä grillata syysherkkuja ja tehdä pizzaa. Himoitsen myös viime viikonlopun herkkua = mokkapala-toffee jäätelöä..

Syysloma / Meillä alkaa koko perheen syysloma! <3 Jee! Meinataan retkeillä ja viettää aikaa yhdessä. Haluaisin myös siivota meidän eteiskaapin kunnolla ja katsoa kaikki takit & kengät talvikauteen valmiiksi.

Siivous / Meillä käy siivoaja kaksi kertaa kuukaudessa ja se auttaa ihan älyttömästi ylläpitämään koko talon puhtautta. Tämä on vapauttanut viikkoihin myös paljon aikaa, kun ei tarvitse puunata läheskään samalla tavalla. Ihan täydellinen palvelu nyt kun teen töitä samalla vauva-arjen kanssa.

Melinan hampaat / Vihdoin neidillä puhkesi kaksi hammasta! Jihuu 🙂 Niitä nimittäin tehtiin aika kauan. 😀 Neiti on siirtynyt newborn tuolista syöttötuoliin ja ruoka maistuu hienosti. 6kk neuvolassa oli kaikki hyvin ja pieni kasvaa tasaisesti kirppuna.

Ystävät / Tällä viikolla olen nähnyt kahta ystävääni joiden kanssa vietin aikaa erityisesti lukio-iässä. Ihanaa kuulla mitä kavereille kuuluu ja viettää aikaa yhdessä. Vanhempien ystävien kanssa on arvokasta jakaa sama tausta ja ihan parasta kun juttu jatkuu aina siitä mihin viimeksi jäätiin.

Lasten hoito / Ollaan saatu tällä viikolla ihanasti apua lasten kanssa. Vanhemmat tytöt ovat päässeet leikkimään siskon perheen luokse, Mummille ja kavereiden kanssa ollaan leikitty pihalla. Oon tosi iloinen lasten laajasta sosiaalisesta elämästä ja turvallisista aikuisista. Ollaan myös saatu kivasti kavereita naapurustosta. 🙂

Kirja / Olen edennyt todella hyvin kirjan kanssa. Epätoivo on meinannut kerran jos toisenkin iskeä, mutta siitä on puskettu läpi. Sain apua ystävältäni sekä siskolta ja siitä oli älyttömästi apua. Tuntuu, että itse menee välillä ihan lukkoon ja näkökulmia ei enää löydy. Nyt työstän tekstiä vielä viikonlopun ja ensi viikko menee lomaillessa. Niin hyvä fiilis, kun tuntuu että projekti saadaan ehkä sittenkin päätökseen. 😀

Kylpy / Ostin meidän kylpyyn rauhoittavaa ja kosteuttavaa vaahtoa sekä kylpysuolaa. Olen nauttinut erityisesti lämpimästä kylvystä nyt kun säät viilenevät. Tykätään käydä myös tyttöjen kanssa yhdessä tai sitten niin että olen kaksin Matildan tai Mimosan kanssa. Kylvyssä usein jutellaan asioista ihan laidasta laitaan. Täydellistä laatuaikaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Henriikka 09.10.2020

  Niin ihana ja lämminhenkinen postaus,rentouttavaa lomaa sinne<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.10.2020

   kiitos paljon ihana <3 samoin sinne kivaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. Voi pientä suloista neitiä! Onnea uusien hampaiden johdosta!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.10.2020

   kiitos <33

   Vastaa
 3. Marianna 10.10.2020

  Mitkä oli Melinan 6 kk pituus? Ja paino?

  Vastaa
 4. SENNI 10.10.2020

  Kiva postaus! 🙂 Tykkään näistä tän tapaisista postauksista tosi tosi paljon! ? Harmittaa vaan, kun tulee niin harvoin luettua tätä sun blogia, kun tieto uudesta postauksesta tulee vaan Instagramia selaillessa vastaan ja usein sit sillä hetkellä ei ehdi ajatuksella tulla lukemaan ja sit jo unohtaa… Oisko mahdollista kehitellä sellainen ns. ”tilaissysteemi” lukijoille, että sais aina vaikka sähköpostiin ilmoituksen uudesta blogikirjoituksesta, niin sit se ois siellä ylhäällä ja pääsis helposti klikkauksen kautta lukemaan. ? Toivottavasti ei kuulosta ihan typerältä idealta!

  Ihanaa syyslomaa koko teidän perheelle! ❤️ Mulla on syysloman sijaan eka tenttiviikko yliopistossa edessä. On ollut aika mielenkiintoinen ja outo tää etäopiskeluayksy, varsinkin kun ei tiedä millaista yliopisto-opiskelu on ns. normaalisti. ? Onneks kurssit on kiinnostavia, pääsin siis opiskelemaan viestintää! ? Onneks syksy on kaunis ja uus asuinalue on lähellä luontoa, niin pääsee opiskelun lomassa rentoutumaan kävelyille 🙂 Pysykää terveinä ?

  PS. Odotan innolla sun uutta kirjaa ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.10.2020

   Hyvä idea 🙂 pitää laittaa mietintään! 🙂

   Kiitos <3 hei hurjasti tsemppiä tenttiviikkoon 🙂 ja ihanaa syksyä sinnekin!

   jihuuuu, kiitos <33

   Vastaa
   • Hanna 15.10.2020

    Hei mä ainakin seuraan blogia Bloglovinin kautta, mistä aina tulee ilmoitus kun seuraamiin blogeihin tulee uusi postaus. Kuten myös tästä Saran blogista 🙂 Kätevää musta!

    Vastaa