syysloma

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, loma

Moikka! Meidän syysloma on ollut tähän saakka ihana. Sain lähetettyä kirjan viime sunnuntaina ennen puolta yötä kustannustoimittajalle ja oon pystynyt lomailla lasten kanssa. Mietin eilen, että mikä päivä tänään on ja se kuvaa mun mielestä hyvin lomamoodia. 🙂 Ollaan poltettu takaa melkein joka päivä, käyty kylvyssä ja sisustettu kotia kynttilöillä & vilteillä. Lapset ovat nauttineet luppoajasta ja keksineet vaikka mitä pitkiä leikkejä ja esityksiä.

Melina on löytänyt aika kivan rytmin ja nukkuu nyt yhdet pidemmät + yhdet lyhyet päikkärit päivän aikana. Hän herää vielä öisin, mutta kehitystä siinäkin on tapahtunut. Nyt syyslomalla ollaan herkuteltu ja tehty joka päivä jotain hyvää ruokaa. Sain myös vihdoin siivottua eteiskaapin kunnolla ja vitsit miten hyvä fiilis tuli, kun kaikki kamat on katsottuna läpi. Olin yllättynyt siitä kuinka paljon pieneksi menneitä vaatetta ja kenkiä oli lasten kaapissa. Mimosa on kasvanut kesän aikana hurjasti! 🙂

Ollaan tällä viikolla valmistauduttu tyttöjen kanssa Halloweeniin! Lupasin kaivaa viime vuodelta säästetyt koristeet esiin ja meinataan juhlia oman perheen voimin. Asiaan kuuluu tietty myös mekot ja meikit. Pienet on ihan innoissaan. Pitää katsoa, jos leivotaan jotain ällöttävän näköistä herkkua. 😀

Sain muuten eilen kuulla, että VOITIN FWA 2020 Grand Prix’n bloggaajien sarjan. Kiitos tuhannesti kaikille äänestäneille. <3 Tuntuu aika ihanalta! Siirryin vuosi sitten omalle sivustolle ja kiitos siitä Ullalle (hän rohkaisi minua), Idalle (visuaalisuus ja sivujen rakennus) ja Iikalle (IT-tuki vuodesta 2014). Oon blogannut aikalailla tasan kuusi vuotta ja siellä on edelleen sama vakkarijengi lukemassa. Kiitos! Tämä blogi kasvaa muuten Matildan kanssa samaa tahtia. Aloitin Matildan vauvavuotena, kun oli tylsää ja halusin jotain omaa tekemistä. Nyt neiti on eskarilainen ja sai eilen korvikset!!!! Hän on ihan pikkasen tärkeänä vaaleanpunaisista nappikorviksista.

Kivaa loppuviikkoa sinne! Me lähdetään pian ulkoilemaan ja hei viikonloppuna osallistun savityökurssille!!!! Kuinka kivaa! Palaan tähän. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Satsuma 15.10.2020

  Kiitos samoin sinne teille ihanaa viikonloppua ja ihanaa loppu lomaa.
  Syksy antaakin parastaan ja siellä ulkona viihtyy niin isot kuin pienetkin. 🙂
  Ihana muuten tuo idea tauluista 6kk <3
  En ole nähnyt vastaavaa muilla, ne on todellakin aarteita. <3

  Vastaa
 2. Henriikka 15.10.2020

  Ihana postaus ja kivaa loppulomaa sinne <33

  Vastaa
 3. Tiina 15.10.2020

  Oikein paljon onnea FWA 2020 Grand Prix’n bloggaajien sarjan voitosta! Olet ehdottomasti voiton ansainnut ❤️ Blogisi on todella lämminhenkinen sekä positiivinen. Kiitos siitä ? Luen blogiasi tai seuraan instagram tiliäsi, kun haluan rentoutua ja pysähtyä kokemaan, että elämässä kaikesta huolimatta on hyviä asioita ja ihania ihmisiä. Tuskin tämä kulunut vuosi on ollut sinulle sen helpompi kuin monille muillekaan, mutta ihailen kykyäsi olla positiivinen ja valovoimainen. Olet todella upea esikuva monille nuorille sekä vanhemmille naisille. Toivon sinulle ja perheellesi oikein ihanaa syksyä! ❤️

  Vastaa
 4. ida ihana 19.10.2020

  Isot onnittelut ansaitusta voitosta!!
  Ja noi teidän maalaukset sai mut hymyilemään, kiitos!:)
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
 5. Johannes 20.10.2020

  Croisantit ovat suurinta herkkuani! Ps. olisipa ollut syyslomaa itsellänikin, niin olisin tehnyt kunnon slowcooking aterian.

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/monitoimiflexi.html

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2020

   mahtavaa :))

   Vastaa