instagram

koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moikka! IG kuvien takaa fiiliksiä. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

 1. Olen tehnyt aikoinaan Matildan ja Mimosan kanssa sormiväreillä taulut heidän 6kk päivänä ja nyt tietty piti tehdä samanlainen myös Melinan kanssa. Pitää miettiä, että miten nämä saisi kivasti esille. Ihana muisto!
 2. Eniten tykkään käyttää vauvalla yöpukuna haalaria. Lindexin ja Kappahlin yökkärit ovat mun suosikkeja ja tämä ihana nallehaalari on niin liikkis.
 3. Olen innostunut sisustamaan kotona uudestaan! Nyt kun ollaan asetuttu ja eletty kotona, niin olen huomannut että mikä toimii ja mihin kaipaa muutosta. Eteiseen on tulossa pienehkö muodonmuutos! Kirjoitan siitä, vaikka erikseen. Rakastan kuvata kotona ja etenkin silloin kun siivoja on käynyt.. 😀 Hehe.
 4. Tytöt tykkää kun teen heille kampauksia ja mä rakastan näpertää hiuksia. Matildan ja Mimosan toiveet saattaa välillä olla tosin hankalia toteuttaa.. Ainakaan mun taidoilla. 😀
 1. Käytiin syyslomalla kävelyllä ja syömässä Helsingissä. Tykkään tästä kamelin värisestä takista todella paljon. Erityisesti siitä kuinka pitkää mallia tämä on. 🙂
 2. Kunnon comfort food annos <3 Rakastan salaatin ja nacho jen yhdistelmää! Kastikkeena on kermaviili+salsa, NAM!
 3. Oon kertonut jo monta kertaa, että poltetaan takkaa melkeinpä joka päivä. Se luo ihanaa tunnelmaa ja lämpöä. Tytöt tykkää olla sytyttämisessä mukana ja ihailevat kilpaa elävää tulta.
 4. Kuinka kaunis tämä syksy onkaan ollut!? <3 Aivan ihania sävyjä, kauniita aurinkoisia syyspäiviä ja leudon lämmintä. Nyt olisi ihanaa saada kunnon talvi etelään.. Saapi nähdä toteutuuko toiveet. Me tosin suunnataan ennen joulua lappiin, joten toivotaan että siellä ainakin päästään kinosten keskelle. 🙂
 1. Tämä kuva on itse asiassa vanha.. Se on napattu 2018 loppuvuodesta. Julkaisen aika harvoin vanhoja kuvia, kun melkein kaikki on nykyhetken otoksia. 😀 Tämä on Amanda Ahon ottama kuva. Pitäisi kyllä enemmän käyttää ammattikuvaajia apuna. Heidän työnjälki on ihan eri luokkaa.
 2. HALLOWEEN ja syyskukat. Viikonloppuna istutin terassin kauniiksi ja kaiverrettiin kurpitsoja. Tuli kyllä hauskat. Mun IG:stä näkyy tarkemmin tuon kuvan kohdalta. Se on nimittäin karuselli. 😉
 3. Koti on maailman paras paikka. Ei epäilystäkään. <3 Viimeisen kuukauden ajan oon myös miettinyt koko rakennusaikaa ja punninnut sitä, että voisiko hommaan lähteä uudestaan. Tuntuu, että meille tämä koti on hyvä todella pitkään. Saatiin kaikki meidän toivomat asiat onnistumaan.. Mutta sanottakoon, että rakennusajasta menee kyllä vielä hetki palautuessa.
 4. Melina on ihanan aktiivinen ja vauhdikas pieni. Viikonloppuna hän nousi tukea vasten seisomaan ja nyt hän ei muuta teekkään. 😀 Tänään tuli 7kk täyteen <3!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 kommenttia

 1. Johannes 27.10.2020

  Mmmm nachot maistuisivat!

  PS. olet upea ihminen!!

  https://suninidea.blogspot.com/2020/10/heijastava-kasvomaski.html

  Vastaa
 2. Anna 27.10.2020

  Kiva postaus! Kotijutut kiinnostaa, juurikin sisustus, mutta ois mielenkiintoista lukea myös jos sulla ois vinkkejä eri järjestely/organisointijuttuihin. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.10.2020

   Hei kiva kuulla 🙂
   Voisin kyllä postailla aiheeseen liittyen, kiitos vinkistä <3

   Vastaa
 3. Lukija 27.10.2020

  Hei. Vaikutat näin blogin välityksellä saman henkiseltä henkilöltä kuin Iina vaikuttaa omassa blogissaan (but I’m a human not a sandwich). Tunnetteko töiden kautta? Jos tunnette, niin ootko samaa mieltä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.10.2020

   Kuulostaa kivalta 🙂 en tunne Iinaa 🙂

   Vastaa