marraskuun parhaat

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, pohdintaa

Moikka! Nyt se on täällä.. m a r r a s k u u. Tämä vuoden aika tulee mieleen pitkin vuotta. Ulkona on yhtäkkiä pimeää melkein koko päivän, ilma on märkä ja kylmä. Tässä kuussa on tietty myös paljon hyvää. Listaan mieleeni tulleet asiat tähän alle. Täällä on jännittyneet fiilikset liittyen jenkkien vaaleihin.. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. <3Sara

EDIT: LUOJAN KIITOS, BIDEN VOITTI!

Muuttuneet suunnitelmat / Oon tyhjännyt mun marraskuun kalenterin melkein kokonaan, koska Mikon piti olla työmatkalla. Nyt kun työhomma siirtyi meillä on ihan eritavalla aikaa nauttia yhdessä olosta. Ihanaa! Eniten oon onnellinen siitä, että en jäänytkään lasten kanssa moneksi viikoksi yksin. 😀 Ollaan niin tiivis perhe ja viihdytään parhaiten yhdessä.

Tunnelmaa / Nyt on lupa ripustaa jouluvaloja, koristeita ja luoda tunnelmaa kynttilöillä sekä takkatulella. Oon niin fiiliksissä siitä, että pääsen laittamaan joulua ensimmäistä kertaa meidän rakkaaseen kotiin. <3 Valot tuovat todella paljon lämpöä sisustukseen. Tykkään käydä iltapimeällä kävelyllä ja ihailla ihmisten erilaisia valosarjoja.

Ruoka / Me ollaan tilattu toista viikkoa putkeen ruokaboksi kotiin ja se on helpottanut arkea todella paljon. Tein myös ensi viikolle tilauksen, kun reseptit näytti niin hyviltä. Eniten tykkään siitä, että ei tarvitse yhtään miettiä ”mitä tänään tai huomenna syödään”. Ollaan käyty tämän myötä kaupassa myös paljon harvemmin.

Lappi / Meillä olisi tässä kuussa tiedossa reissu siskon perheen luokse Lappiin. Ajateltiin mennä autolla ja yöpyä matkan varrella mökillä. <3 Ollaan vietetty aina pikkujoulua perheen kesken ja olisi ihanaa, jos Lapin matka onnistuisi. Toki lähtemiseen vaikuttaa paljon sen hetkinen tilanne. Tytöt odottaa, että pääsisivät tapaamaan serkkua ja haaveillaan myös lumesta! Saapi nähdä miten käy. Aikalailla päivä kerrallaan mennään.

Hyvinvointi / Käyn säännöllisesti kiropraktikolla ja nyt mua kiinnostaisi testata voice massage. Mulla on purentakiskot öisin, koska puristan hampaita yhteen ja leuka on välillä aika hellänä. Mun on pitänyt jo pitkään käydä leuan, suun ja kaulan hieronnassa. Oon tehnyt viikottain joogaa ja nyt aloitan hiljalleen enemmän liikkumaan. Vähän pohdin josko kävisin äitiysfyssarilla, jotta voisin olla täysin varma siitä että millainen liikkuminen on ok.

Mitkä on sun marraskuun parhaat? 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Janita 04.11.2020

  Kiitos positiivisuuspläjäyksestä ♥

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2020

   ihana kuulla, että piristää <33

   Vastaa
 2. Sanna 05.11.2020

  Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan Voice massagea! Ainakin itselleni siitä on ollut iso apu kun yöllinen hampaiden yhteen pureminen aiheuttaa välillä päänsärkyä ym purentakiskosta huolimatta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2020

   hei ihan huippua kuulla! Nyt kyllä varaan sen 🙂

   Vastaa
 3. Saga 05.11.2020

  Ehdottomasti nuo kausivalot, jouluvalot. Kaikenlainen fiilistely ja pikku hiljaa tehdyt valmistelut jouluun liittyen. Meillä on myös muutamat synttärit perheessä tämän kuukauden aikana ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2020

   Hei ihanaa <3 Synttärit tuo myös niin paljon iloa! Ihanaa aikaa sinne :))

   Vastaa
 4. Sini 05.11.2020

  Moi! Miksi fiilikset on pettyneet USA:n vaaleihin liittyen?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2020

   kun kirjoitin postausta Trumpin tilanne oli hyvä.. ja ylipäätään pettynyt fiilis siitä kuinka kahtia jakautunut tilanne on. :/

   Vastaa
 5. Johannes 06.11.2020

  Tosi kiva takki!!

  https://suninidea.blogspot.com/2020/11/keskisuomen-kasino.html

  Vastaa
  • Minna 06.11.2020

   Ehdottomasti suosittelen äitiysfyssaria! Itse kävin ekaa kertaa näin viiden lapsen äitinä ja pohdin, että todellakin pitäis olla jokaiselle äidille jokaisen synnytyksen jälkeen mahdollisuus käydä tsekkaamassa kunnolla oman kehon tilanne ja mieluusti vielä uusintakäynti vaikka ku vauva on vuoden!

   Vastaa
   • Sara Parikka 08.11.2020

    hei ihan mahtava kuulla.. kiitos kannustuksesta. Pitää kyllä nyt varata aika <3

    Vastaa