joulunaika

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moi! Rakastan sellaisia päiviä, kun ei ole mitään sovittua tai suoraan sanoen mitään tekemistä. Keskiviikkona hain lapset aikaisin eskarista ja viskarista jonka jälkeen vietimme koko illan kotosalla. Satoi vettä ja jo kolmen maissa alkoi olla hämärää. 😀 Suunnattiin varastolle ja kaivoin kasan joulukoristeita esille. Oli ihana nähdä kuinka tytöt innostui yhdessä tekemisestä ja alkoi miettimään mikä sopisi minnekin.

Tykkään koristeista, mutta olen kuitenkin aika maltillinen niiden suhteen. Rakastan sitä, kun kotona on siistiä ja en pidä sisustustyyliäni kovinkaan rönsyilevänä. Joulukoristeet on hankittu vuosien saatossa ja fiiliksen mukaan. Nyt ripustettiin ensimmäiset joulukoristeet ja sitten kun kuu vaihtuu haemme vielä vähän lisää. Pohdin myös millainen joulukuusi olisi paras tänne meidän korkeaan olohuoneeseen. Siitä muuten tulee varmaan aika vahdittava kokonaisuus, koska Melina on vauhdissa ja nousee kaikkea vasten. 😀

Tänään vietetään vapaa päivää ja otettiin varaslähtö viikonloppuun. Napattiin viime viikolla Netflix pois ja otettiin Disney+. Aamu aloitettiin Frozen2 leffalla, jonka Mimosa sai valita nimppareiden kunniaksi. Iltapäivällä suunnataan ulkoilemaan. Ihana aurinko!

Viikonloppuna meillä on tyttöjen serkun 5-vee juhlat ja sunnuntaina juhlitaan meidän perheen isiä. Mun mielestä isänpäivä on ihana juhla ja sen äärellä tulee pohdittua vaikka mitä.. Erityisesti sitä kuinka kiitollinen saan olla omien lasteni isästä. Vietetään isänpäivä pitkälti kotona ja piipahdetaan Mikon vanhemmilla sekä mun isin haudalla. <3 Oon luvannut leipoa nutella juustokakun, tämä (joka vuotinen perinne) ja hommannut Mikolle hänen pitkään toivoman lahjan.. shh.. 🙂 Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. J.Turunen 06.11.2020

  Kiva, että sulla menee hyvin. Ainakin tuon aina saman hymysi mukaan. Onneksi sulla ei ole huonoja päiviä, tai ainakaan et näytä niitä lukijoillesi. Auttaa jaksamaan!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.11.2020

   tottakai täälläkin on huonoja päiviä ja elämään kuuluu myös vaikeat asiat.. Blogini on myös minulle paikka missä pääsen inspiroitumaan ja miettimään elämän iloisia asioita 🙂

   Vastaa
 2. Anniina 08.11.2020

  Voisko tehdä joulu tänään jouluna joulukalenteri? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.11.2020

   pitää miettiä :)) En ihan tiedä miten sen toteuttaisin.. 🙂

   Vastaa