Joulu muumien kanssa

decoration, design, koti & sisustus, lapset, vauva

Kaupallinen yhteistyö Martinex 

Moi! Heti alkuun hyvää itsenäisyyspäivää ja onnea Suomi. Kyllä taas tänä vuonna on tullut todistettua miten onnekas saa olla omasta kotimaasta. <3 Tänä jouluna on erityisen ihanaa hemmotella lähimmäisiä ja erityisesti lapsia. He ovat jaksaneet niin hienosti kaiken poikkeusajan keskellä ja jatkuvasti muuttuneiden suunnitelmien kanssa. Lähipiirissämme on paljon pieniä ja tänä jouluna käydään jättämässä paketit oven taakse. Toivottavasti ensi vuonna leikitään sitten yhdessä.

Olen tehnyt pitkään yhteistyötä kotimaisen Martinexin kanssa. Tilasin heiltä keväällä askartelu sekä puuhatarvikkeita, kun tekeminen meinasi kotona loppua. Heillä on mielettömän laaja valikoima ja aivan ihania Muumi tuotteita. Martinexista löytyy kuusi suunnittelijaa, joiden kynästä syntyy mm. ihanat Muumi-kuosit vaatteisiin. Tämän lisäksi monet heidän tuotteet suunnitellaan Raisiossa. WAU! Alla listattuna joululahjavinkkejä perheen pienimmille ja myös koko perheen joulufiilistelyyn.

Meidän perheessä fanitetaan Muumeja ja ne tuo hymyn lasten sekä meidän aikuisten kasvoille. Mikko osti Matildalle kaikki Muumit dvd:nä silloin, kun neiti syntyi. 😀 Haha. Taisi olla itse enemmän innoissaan Muumeista! Tykätäänkö teillä Muumeista?

PALAPELIT

Meillä on muutama Maritnexin Muumi Palapeli ja toinen niistä on jo vuosien takaa.  Palapelejä löytyy erilaisia ja ne valmistetaan heidän pelitehtaalla Raisiossa. :). Nuppipalapelit on perheen pienimmille ja sitten löytyy myös 500 sekä 1000 palan pelejä. Yksi meidän suosikki on jättipalapeli, joka on kiva kasata lattialle. Jättipalapelin palat ovat isoja pahvipaloja ja peli kehittää yhdistämistaitoja, ongelmanratkaisua sekä sorminäppäryyttä. Pelissä on myös todella kauniit värit ja Muumi hahmoista on kiva jutella lasten kanssa. Jättipalapelissa on mielestäni hyvä hintalaatusuhde ja se toimii kivasti lahjana esimerkiksi sisaruksille.

SAMISTELU YÖKKÄRIT & HAALARIT

Martinexilta löytyy jouluun kaksi uutta Muumi-perhepyjamakuosia ja tänä vuonna uutuutena koko perheen collegehaalarit jouluisella Muumi-kuosilla. Me koristeltiin kuusi viime viikolla ja laitettiin kaikille samat vaatteet päälle. Nappasin lapsista kuvan kuusen edessä ja nyt se on tietty mun puhelimen taustakuvana. <3 Mulle tulee joka kerta niin hyvä mieli, kun katson kuvaa. Mä tykkään samistella, mutta jouluna sen suhteen on kiva mennä vielä pidemmälle.. 😉 On myös hauska huomata kuinka lapset innostuu siitä, että äiti ja isi pukee samaa kuosia päälle. <3 Haalari on pehmeä, rento ja sopivan lämmin.

KYLPYTAKIT & ASUSTEET

Meidän tytöillä on ollut kaksi edellistä vuotta Martinexin Muumi-kylpytakit ja niitä on käytetty todella paljon. Kylpytakista löytyy huppu, ripustuslenkki niskasta, pitkät hihat ja vetoketju. Siinä ei ole sisäsivusaumoja ja sisäpuoli on imukykyistä froteeta sekä ulkopuoli pehmeää puuvillavelouria. Kylpytakki on mukavan reilu ja menee helposti muutaman vuoden, jos ostaa reilua kokoa. 🙂 Ollaan pesty kylpytakit moooonta kertaa ja niiden kunto on pysynyt hyvänä. Vetuketju on helppo lapsen kanssa ja kylpytakki pysyy villimmässäkin menossa mukana. 😀 Napataan nämä aina mukaan, kun lähdetään reissuun, mökille tms. Kylpytakki on kiva lahjaidis lapselle ja tällä tuotteella on mielestäni todella hyvä hintalaatusuhde.. Ja heiii sukat & pikkarit toimivat myös aina joulupukin konttiin. Martinexilta löytyy todella veikeitä Muumi-sukkia, kuten Pikku-Myy ja Haisuli.

PELIT

Tällä kertaa suurin suitsutus menee Muumilaakson puuhapolku -pelille. Aivan mielettömän kiva ja aktivoiva peli. En muista hetkeen, että olisin pelannut yhtä kivaa lautapeliä. 🙂 Me pelataan lasten kanssa viikottain ja meiltä löytyy monet eri lautapelit. Muumilaakson puuhapolku sopii +4 ja pelaajia voi olla 2-6. Mimosa on erityisen innoissaan pelistä ja ottaa ihanan tosissaan kaikki tehtävät. Tämän pelin ääressä unohtuu kyllä kaikki omatkin työasiat. Muumilaakson puuhapolku on kyllä joulun yksi lemppareista, ehdottomasti!

Martinex on perustettu 1986 ja suurin osa tuotteista suunnitellaan kotimaisuuteen panostaen Suomessa. Saan jakaa teille alekoodin, joka toimii 17.12. saakka. Siihen päivään mennessä tehdyt tilaukset ehtii vielä jouluksi kotiin. <3 Koodi on: SARA20 ja sillä saa -20% alennuksen normaalihintaisista tuotteista Martinexin sivuilta. 🙂 Ja hei! Kaikki jotka käyttävät alekoodia, osallistuvat automaattisesti arvontaan, jossa voi voittaa tilauksen summan takaisin 🙂 Jihuu! Martinex suorittaa arvonnan 08.12.

Toivottavasti postauksesta löytyi kivoja vinkkejä. Mä ehdin jo naputella omalla alekoodilla muutaman tuotteen tilaukseen. 😀 Nyt leppoista sunnuntaita sinne! Meillä on edessä herkuttelua ja itsenäisyyspäivän fiilistelyä! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Henna 06.12.2020

  Ihana toi haalari! Mikä koko sulla on siitä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2020

   Hei joo, se unohtuikin kirjoittaa postaukseen.. 🙂 Mulla on M ja tää on kivan väljä 🙂 On kyllä ihanan pehmoinen!

   Vastaa
 2. Noora 07.12.2020

  Voih eih, miua harmittaa ihan hirveesti, kun tää koodi tuli nyt vasta! Miä oon siis todella suuri muumifani ja olen kyllä vetänyt meidän tytöt 3 ja 6 v siihen mukaan.
  Tein tänä vuonna joulukalenterin lapsille muumiteemalla, siellä on sukkia, suklaata, puuhalehti-, palapeliä jne. Lisäksi joululahjatkin on tullut jo ostettua! Toi koodi ois tullut tarpeeseen himppa aiemmin…

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.12.2020

   voiiiiii hitsit.. :/ Toivotaan, että ens kerralla olisi parempi ajoitus <3 Muumit on kyllä aivan ihania ja vitsit miten kuulostaa mielettömältä tuo kalenteri! 🙂

   Vastaa