loman startti

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, pohdintaa

Moi! <3 Meillä alkaa tänään loma! Tytöt jäävät kolmeksi viikoksi kotiin ja me pyrimme jättämään työt minimiin. Mitään palkallista lomaa yrittäjänä en pidä, mutta oon iloinen siitä, että on mahdollisuus pitää vapaata. Isoin toive on olla hetkessä ja unohtaa puhelin. Helpommin sanottu kuin tehty. 😀 Onneksi lapset pitävät huolen siitä, että vilskettä riittää.

Olisipa ihana jäädä lomalle rennoin fiiliksin ja niin, että olisi tiedossa aikaa ystävien ja läheisten kanssa. Nyt kuitenkin suoraan sanoen huolettaa koronaan liittyvät asiat ja se, että miten kaikki tulee menemään seuraavien kuukausien aikana. Oon huomannut, että mulla on noussut ihan uudenlainen halu auttaa toisia. Tuntuu, että nyt jos koskaan haluaisin auttaa niin paljon kuin on mahdollista. Tämä sama tunne on varmaan aika monella, koska törmään jatkuvasti upeisiin hyväntekeväisyys kampanjoihin ja erilaisiin avun tarjoajiin. Tietysti samalla tulee vastaan heitä, jotka pyytävät apua tai kertovat huonontuneesta tilanteesta. Eilen kävin kaupassa viemässä postia ja samalla huomasin kuinka siellä kerätään alueen vähävaraisille hygieniatuotteita ja jouluherkkuja. Ostin omien ostosten ohella tuotteita myös keräykseen ja toivon, että niistä on apua. On ihana auttaa, mutta riittämättömyyden tunne kulkee tiukasti mukana.. Tuntuu, että ongelmat on liian isoja. Pitää vain muistaa, että pienikin apu merkitsee.

Meillä on nyt edessä paljon koti-aikaa, ilman mitään suunnitelmia. Voisin kyllä pohtia loma suunnitelmia pian ja kirjata ylös. Jos vaikka joku teistä saisi vinkkiä mitä joululomalla olisi kiva tehdä.. rajoitukset huomioiden. 🙂 Nämä postauksen kuvat on otettu eilen, kun lämmitettiin takkaa saunan jälkeen. Meidän kodin joulutunnelma on juuri sellainen kun olin kuvitellut. Täällä on hyvä olla. <3 Nyt alan kuvaamaan vuoden viimeistä kamppista, jossa saan leipoa! PARASTA! Jaan reseptin viikonloppuna mun IG:ssä ja kannattaa muutenkin olla kuulolla, koska aika ihania herkkujuttuja on siellä tulossa. Halaus teidän perjantaihin ja pitäkää huolta toisistanne. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. Katariina 18.12.2020

  Samaistun kyllä sun fiiliksiin! Eniten mua huolestuttaa koronassa se, miten se vaikuttaa erityisesti nuorten mielenterveyteen. Toki myös ihan aikuistenkin. Tuntuu, että henkinen pahoinvointi on hirveesti lisääntynyt ja ihan sydäntä särkee se, että kaikki ei saa sitä apua mitä tarvitsisi. Kyllä nyt ainakin on tullut kyseltyä tutuilta että mitä kuuluu ja on oltu yhteydessä etävälineiden kautta enemmän. Tämä aika varmasti myös lähentää ihmisiä! Toivoisin, että jokainen voisi nauttia joulusta omalla tavallaan tänä vuonna ja löytää kuitenkin edes jotain valoa. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2020

   noniinpä 🙁 Vastaa


 2. Anna 18.12.2020

  Ihanalta näyttää siellä <3Meilläkin aloitellaan joululomaa uudessa kodissa.Nautin suuresti uudesta kodista ja joulun tulosta, mutta täällä sama fiilis että tulevat kuukaudet huolestuttaa..Kunpa tästä selvittäisiin mahdollisimman vähin negatiivisin vaikutuksin ja päästäis pian normaaliin elämään. Uskon (ja toivon), että osaamme tämän poikkeusajan jälkeen arvostaa entistä enemmän tavallisia asioita! Ihanaa joulunaikaa sinne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2020

   ihanalta kuulostaa <3 uudessa kodissa on niin spesiaali fiilis. 🙂
   Tuo on kyllä niin totta. Ihan normaalit ja itsestään selvät asiat nousee taas arvoon ja muistaa kuinka pienestä voi olla onnellinen. Kaikkea parasta sinne <3

   Vastaa
 3. Tuija 18.12.2020

  Siunattua hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta teidän perheelle ? t Tuija

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2020

   kiitos paljon <3 samoin sinne!

   Vastaa
 4. Johannes 18.12.2020

  Teillä on kyllä todella upea koti! Olen aina haaveillut takasta kodissani, koska tuohan se vain todella paljon tunnelmaa!

  https://suninidea.blogspot.com/2020/12/origami-karkkipaperi.html

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.12.2020

   voi kiitos paljon <3

   Vastaa
 5. Anniina 18.12.2020

  Voisko piitä huomenna liven instagramisa

  Vastaa
 6. Sintsi 18.12.2020

  Ihana joulutunnelma ja kaunis matto. Saako udella mikä matto kyseessä? Ihanaa joulua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.12.2020

   kiitos <3 tämä on VM carpetin hattara 🙂

   Vastaa
 7. Nanna 19.12.2020

  Teidän joulukoti on ihana! Onko teidän piha suojaisa? Mietin, tuleeko pimeinä aikoina joskus ”näyteikkuna”-olo, kun ei ole verhoja? Meillä on rakenteilla hirsitalo isoilla ikkunoilla ja pohdin kovasti, millainen verhosysteemi sopisi olkkaritilaan ilman että avaruuden tunne häviää. Vai oppisiko sitä olemaan välittämättä siitä, että joku kadulla saattaa nähdä kun me tehdään ruokaa ja katsotaan telkkaria ?

  Ihanaa joulua uudessa kodissa teidän perheelle, pidetään huolta!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.12.2020

   kiiitos <3 meillä on lamellit joilla saa näppärästi ikkunat suljettua. Tänne näkee ulkoa yllättävän huonosti.. että täytyy kyllä ihan kyttämällä kyttää, jos haluaa jotain tarkemmin nähdä 😀 oon myös aina ajatellut, että eipä täällä mitään ihmeellistä näy joten jos joku haluaa katsoa niin antaa mennä, haha 😀 Ei siis ole "näyteikkuna" fiilis.. 🙂 Mutta oon kyllä sitä mieltä, että ikkunat kandee miettiä tarkkaan, koska monet rakentaa isot ikkunat ja sitten heti mietitään miten ne saadaan piiloon. 😀 ELi siinä mielessä kannattaa olla maltillinen. 🙂

   Kiitos paljon <3 kaikkea parasta sinne!

   Vastaa
 8. Mipa 19.12.2020

  Ihanaa ja rauhaisaa Joulua! Kiinnostaisi tuo teidän olohuoneen harmaa matto, mikä merkki ja ostopaikka? Kuvasta päätellen vaalea harmaa ja matala nukkainen, näyttää tosi kauniilta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.12.2020

   <3 kiitos!! Matto on VM carpet ja hattara :) Tämä on aivan ihana!

   Vastaa
 9. Katja 21.12.2020

  Moi! Kysymykseni ei nyt liity postaukseen vaan kodin akustiikkaan 😀 Teilläkin on suhteellisen korkea huonekorkeus, isot ikkunat ja laattalattia niin kuin meilläkin. Ootteko kokenu akustiikan huonoksi tai teittekö jotain asialle jo rakennusvaiheessa? Meillä on täällä kovat pähkäilyt asian tiimoilta ja yritetään kartoittaa vaihtoehtoja akustiikan parantamiseksi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.12.2020

   heippa! Meillä oli edellisessä kodissa sama tilanne ja silloin laitoimme maton seinälle. 🙂 Meillä hirsiseinät auttaa akustiikassa paljon ja iso matto 3×3 metriä. 🙂 En kaipaa akustiikkaan parannuksia, mutta kyllä ilman kalusteita kaikuu.. myös telkkarin äänet kuuluu hyvin yläkertaan. 🙂 TSemppiä sinne <3 ihanaa tuo suunnitteluvaihe!

   Vastaa
 10. annakoskinen 30.12.2020

  Kiitos inspiroivasta! Niin kaunista ja yksilöllistä. Se näyttää aivan upealta!

  https://www.matchoffice.fi/

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2021

   kiiitos paljon 🙂 Hyvää uutta vuotta sinne!!

   Vastaa
 11. Sointu 02.01.2021

  Hei mistä teidän sohva on? Todella nätti ja siro, mutta samaan aikaan näyttää muhkealta. Scandic Copengaenilla samanlainen, mutta tuo sävy näyttää olevan joku beige… jota olen etsinyt tuloksetta 🙂 Kiva jos jaksat vastailla ja mukavaa vuoden alkua! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.01.2021

   tämä on Hakola, soft cotton ja sävy Latte <3 on kyllä ihana ja käytännöllinen!

   Vastaa