vuoden parhaat

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, loma, me

Postaus sisältää mainintoja kaupallisista kumppaneista. Postausta ei ole toteutettu yhteistyössä brändien kanssa. 

Postauksen kuvat / Sam Jamsen

Moikka! Vuosi vetelee viimeisiään ja aloin pohtimaan mitkä asiat nousee mieleen positiivisessa valossa ajatellen tätä vuotta. Alla listattuna! 🙂 Kirjoitan pian myös 2021 tavotteista! Kivoja vuoden viimeisiä päiviä sinne! <3Sara

TV-SARJA / Billions – Ajattelin, että tämä sarja ei olisi minua varten.. mutta olin väärässä. Ihan paras ja saa ajatukset muualle. Kannattaa katsoa 2-3 jaksoa ennen kun tekee päätöksen jatkaako. 🙂

KAUNEUSTUOTE / Lumene Instant Glow Nestemäinen Meikinpohjustaja – Tämän tuotteen avulla iho hehkuu. Laitan muutaman tipan meikkivoiteen alle. Iso suositus! Erinomainen hintalaatusuhde!

VAATE / Röhnisch trikoot (Teen Röhnischin kanssa IG:ssä mainoksia) – Oon elänyt tämän vuoden urheiluvaatteissa. Röhnischin trikoot eivät mene miksikään kovassa käytössä ja useissa pesuissa.

RUOKA / Mansikka/halloum -salaatti & kastike – Salaatti ja kastike tehdään tällä reseptillä + lisätään pannulla paistettu halloum. Ollaan tarjottu tätä salaattia myös monille vieraille ja kaikki ovat tykänneet kovasti. Resepti on myös toimiva, jos on esim keliakia.

JÄLKKÄRI / pannukakku & kinuskivaahto – Nami nam. Pannari on helppo tehdä ja kinuskivaahtoon rakastuin tänä vuonna. Kombo TOIMII!!!

HEMMOTTELU / Kiropraktikko Laura Leinonen – Ole käynyt koko vuoden suht säännöllisesti kiropraktikolla ja se on ylläpitänyt kropan kuntoa. Selkä menee helpoosti jumiin kaikesta vauvan kantamisesta ja koneella työskentelystä, mutta tilanne ei ole päässyt pahasti kärjistymään. Ostan aina 10 x hoidot, jotta tulee varmasti käytyä. Haluan satsata omaan hyvinvointiin.

PALVELU / Siivous & ruoka (Kaupallinen yhteistyö / Kotova– Saimme yhteistyön kautta elo-joulukuuksi siivouspalvelun käyttöön ja tykästyimme siihen niin kovasti, että ostin samaisen palvelun ensi vuodelle. Meillä käy siivooja 2 x kuussa ja tekee erittäin laajan sekä perusteellisen siivouksen. Tykkään siitä, että meillä on puhdasta kotona ja kaiken työn + lasten hoidon päälle se on aikaa vievää hommaa. Ollaan myös tilattu aina välillä ruokaboksi ja se on tuonut älyttömästi helpostusta ”mitä tänään syötäisiin” ruljanssiin. 😀 Iso suositus molemmille palveluille, jos vain on mahdollisuus testata. <3

LEIKKIPUISTO / Pelle Hermannin leikkipuisto Pori – Tämä on jäänyt mieleen. Aivan mielettömän laaja puisto ja tekemistä riittää monta tuntia. Mielestäni pienille lapsille puisto menee aivan yhtä mahtavana kokemuksena kuin joku huvipuisto. Ensi kerralla pitää pakata kunnon eväät mukaan ja mennä viettämään koko päivä leikkipuistoon. 🙂 Harmi vain, että kohde on sen verran kaukana että sinne ei ihan noin vain pk-seudulta lähdetä.

OIVALLUS / Vaikka 2020 on ollut monella tapaa kamala, niin meidän perheelle se on tuonut valtavasti hyvää. Melinan syntymä, töiden rauhoittuminen ja aika perheen kanssa laittoi ajatuksia uuteen uskoon. Tärkein oppi on luppoaika ja perheen yhteinen täysin vapaa-aika. Aiemmin ollaan menty, tultu ja nähty paljon kavereita sekä läheisiä. Se on toki ihanaa, mutta kaiken vilskeen keskellä olisi tärkeää muistaa myös rauhoittua. Mulle tulee lämmin olo siitä, kuinka hyvin me viihdytään keskenään ja kuinka ihanalta rauhoittuminen tuntui. Ei alkanut ahdistamaan, päinvastoin.

Mitä teillä nousee parhaimpien joukkoon tänä vuonna? <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Lotta 30.12.2020

  Kyllä päällimäiseksi jäi mieleen joulukuu kun sain tietää odottavani meidän ensimmäistä pienokaista. Ihanaa ja niin odotettua. ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2021

   oi miten ihanaa <3 Onnea tuhannesti. Onpa erityinen vuosi edessä! Hyviä vointeja ja kaikkea parasta 🙂 <3

   Vastaa
 2. Eve 30.12.2020

  Ihana hyvän mielen postaus ja näin porilaisena lämmitti kovasti mieltä lukea Pelle Hermannin puistosta 🙂 Se onkin upea paikka! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi uuteen vuoteen <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2021

   se on kyllä ihana puisto 🙂 Kiitos paljon! <3 samoin sinne!!

   Vastaa
 3. Hanna 31.12.2020

  Mulla vuoden parhaimmistoon kuuluu ehdottomasti se, että minusta tuli täti x 2 lyhyen ajan sisällä kun molemmat veljeni saivat esikoisensa ?
  Tuo leikkipuistovinkki pitääkin ottaa talteen, kiitos siitä! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2021

   oi miten ihanaa <3 Onnea kovasti! Hyvää uutta vuotta 🙂

   Vastaa
 4. Ninni 31.12.2020

  Tänä vuonna oli ihanaa, kun löysi sun blogin ja instagramtilin! Ollut ihana seurata ja kiva, kun postaat aina kaikkea positiivista. Koronasta huolimatta tää on itselle ollut yksi elämän onnellisimmista vuosista, kun löydettiin aivan ihana koti meidän perheelle ja sinne syntyy ensi vuonna myös uusi perheenjäsen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2021

   hei ihana kuulla, kiva kun löysit sisältöjeni pariin 🙂
   Eikä miten ihania asioita teillä on tapahtunut <3 niin spesiaalia! Kaikkea parasta vuoteen 2021 <3

   Vastaa
 5. SH 01.01.2021

  Muutto uuteen hirsitaloon. Jokainen päivä on ihana asua siellä ja viettää kotiaikaa perheen kanssa. Meidän tytöt on samaa ikää teidän isompien kanssa niin eskarin aloitus oli merkkipaalu.

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.01.2021

   Kuulostaapas hyvältä 🙂 <3

   Vastaa
 6. Kati 02.01.2021

  Kesällä oli tosi spesiaaleja tapaamisia kahden ystävättären kanssa. Jotenkin niitä ”pyjamabileitä” arvosti niin paljon enemmän, kun jännitti tavata. (eihän kukaan sairastu jne..)
  Kävin pelaamassa höntsäfudista, oon haaveillut siitä monta vuotta, mutta en ole vain uskaltanut lähteä 😀 edellisistä peleistä oli kulunut 15 vuotta aikaa!
  Pidin kuukauden kesäloman ja oltiin paljon luonnon äärellä <3
  Syksyllä kuopus aloitti koulun..
  Hei ja nyt tää lumen määrä on aivan ihana!! <3 En ymmärrä, miten voikaan näin nauttia oikeasta talvesta! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.01.2021

   hei kuulostaa ihan huipulta! 🙂 Tämä luminen talvi on IHANA! Kaikkea parasta teidän 2021 vuoteen!

   Vastaa
 7. Tiina 10.01.2021

  Porin puisto ei ole itselle tuttu mutta onhan teille tuttu Lahdessa oleva launeen perhepuisto? Mielestäni iso ja monipuolinen ja voi tehdä hyvin päivöreissuja

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2021

   kiva kuulla :)) Pitääkin tutustua jos siellä päin käydään!

   Vastaa