joululoma lapsen suusta

lapset

Moi! Lapset on vielä tämän viikon kotona, joten ajattelin osallistaa heidät blogipostaukseen. Kyselin joululomasta ja alkaneesta vuodesta. <3Sara

Mikä on ollut kivointa joululomassa? 

Matilda: Ehkä pulkkailla.. Oli myös kivaa, kun meille laitettiin yhteinen sänky mun huoneeseen ja ollaan nukuttu siellä yhdessä.

Mimosa: Serkkujen yökylä, pulkkailu, lahjat ja synttärit.

Miten Melinalla meni eka joulu? 

Mimosa: Hyvin.. mutta välillä se vähän kiljuu.

Mikä on hassuinta mitä Melina tekee? 

Matilda: Se nauraa aika hassusti.

Oliko jouluna kivaa? 

Matilda: Oli tosi kivaa. Kivointa oli se kun sai syödä karkkia.

Mimosa: Joo. Mä tykkäsin siitä kun nähtiin perhettä ja me syötiin ja leikittiin yhdessä. Vähän niinku vietettiin yhteistä aikaa.

Mikä oli suosikki joululahja? 

Matilda: Iso paperi, sain niitä kaksi vaikka toivoin yhtä.. ja oon myös tykännyt polaroidkamerasta.

Mimosa: Koiralelu, tarrakorvikset ja squishmallows.

Mitä odotat 2021 vuodelta? 

Matilda: Odotan, että nään mun kavereita ja saan viettää niiden kanssa paljon aikaa. Haluaisin myös tosi paljon käydä Italiassa, koska mun kaveri on käynyt siellä ja kertonut että siellä on hyvää: pizzaa, pastaa ja jäätelöä. (Hehheheh, tämä setti kyllä kuulostaa äidinkin korvaan hyvältä :D)

Mimosa: Toivon, että pelataan yhdessä lautapelejä ja pääsisin Kemiin mun kummitädin luokse.

Onko teillä jotain elokuva, sarja tai peli -vinkkejä?

Matilda & Mimosa: Me saatiin katsoa ekaa kertaa Yksin Kotona 1 ja 2. Ne oli tosi hyviä. Äiti ja isi vähän kertoi ja luki tekstejä. Ollaan saatu pelaa myös ekaa kertaa ”LEGO Friends Heartlake Rush” peliä puhelimella ja se on ihan paras.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

8 kommenttia

 1. Helmi 05.01.2021

  ihanat tytöt ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.01.2021

   <3

   Vastaa
 2. Kata 05.01.2021

  Voi että, ihania vastauksia! ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.01.2021

   <3

   Vastaa
 3. Tanja 05.01.2021

  Kuulostaapa ihanalta että lapsi osaa jo arvostaa yhdessäoloa ? Niin viisaita pieniä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.01.2021

   <3

   Vastaa
 4. Isabel 06.01.2021

  Juuri mietin, mikä on seuraava matkakohde, kunhan nykytilanne sen vain sallii. Matildan toive tälle vuodelle ratkaisi ongelmani, sillä pizzaa, pastaa ja jäätelöä ei voita mikään, ja Italia on muutenkin todella kiva paikka. Tämä reissu pitää kyllä toteuttaa joskus. Heti tuli kauhea matkakuume. Kiitä Matildaa hyvästä matkasuunnitelmasta!??

  Muutenkin ihania vastauksia tytöiltä! Meillä on saman ikäiset tytöt kuin Matilda ja Mimosa, sekä vajaan vuoden Melinaa vanhempi poika, joten täälläkin kuuluu välillä kiinnostavia kysymyksiä ja vastauksia.
  Muistan vielä niin hyvin, kun tytöt tulivat katsomaan pikkuveljeään ensimmäistä kertaa sairaalaan. Samassa huoneessa oli toinenkin äiti, joka oli juuri saanut tytön. Nähdessään veljensä, nuorempi tytöistä huokaisi dramaattisesti, käveli tämän toisen synnyttäneen äidin luo, ja sanoi ”Tässä on tainnut käydä jokin virhe, sillä minun piti saada sisko, joten voitteko vaihtaa vauvoja äitini kanssa? Voin kyllä maksaakin, jos muuten ei sovi”. Tässä vaiheessa hän kaivoi taskustaan 2€ ja antoi sen vakavan näköisenä toiselle äidille. Siinä ei kyllä pokka pysynyt kellään, tyttö suuttui kun kaikki repesivät nauruun. Toinen äiti lupasi miettiä asiaa, mutta tuo keskimmäinen on tainnut jo tyytyä pikkuveljeensä, joten kaupat veljestä taisivat jäädä kesken?

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.01.2021

   Eikös vaan.. Muakin alkoi kiinnostamaan Italia 😀 <3

   EIKÄÄÄÄÄ mikä tarina :)!! Voi miten suloinen ja reipas pieni.. Aivan ihana 🙂 <3 Matilda kovasti toivoo vielä pikkuveljeä ja ollaan yritetty selittää, että sitä asiaa ei ihan noin vain toivota tai päätetä. 😀 Lapset on kyllä parhautta! Kaikkea parasta teidän kolmikolle ja koko perheelle!

   Vastaa